Σχετικά με το Σαν Ντιέγκο Προφίλ: Πεζοπορία Βουνό Cowles

Στα 1,592 πόδια, το βουνό Cowles είναι το υψηλότερο σημείο της πόλης του Σαν Ντιέγκο . Βρίσκεται στη γειτονιά San Carlos της πόλης, το κύριο μονοπάτι πεζοπορίας του είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στην περιοχή, με θέα 360 μοιρών από τη σύνοδο κορυφής.

Έτσι, πώς το προφέρεσαι;

Ο Cowles είναι στην πραγματικότητα προφέρεται "κάρβουνα" - αν και η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν το ξέρει αυτό και το προφέρεται πιο φωνητικά ως "αγελάδα-ellz". Ονομάστηκε από τον George Cowles, πρώιμο κτηνοτρόφο από την περιοχή.

Είναι μέρος του πάρκου Trails Mission;

Ναί. Το Mission Trails Regional Park περιλαμβάνει περίπου 5.800 στρέμματα φυσικών και αναπτυγμένων στρεμμάτων. Σε κεντρική τοποθεσία και μόλις οκτώ μίλια βορειοανατολικά από το κέντρο του Σαν Ντιέγκο, το Mission Trails Regional Park παρέχει μια γρήγορη, φυσική απόδραση από την αστική φασαρία. Και το Mountain Cowles είναι ένας αγαπημένος προορισμός για ανθρώπους που θέλουν μια δύσκολη πεζοπορία κοντά.

Πεζοπορία στο βουνό

Όχι μόνο το μονοπάτι πεζοπορίας του Cowles Mountain είναι το πιο δημοφιλές στην περιοχή, είναι επίσης ένα από τα πιο πυκνοκατοικημένα. Αν και η αλλαγή ύψους του κύριου μονοπατιού των 1,5 μιλίων είναι σχεδόν 950 πόδια, είναι σχετικά εύκολη για τους ενήλικες και τα παιδιά. Λόγω της ασφάλειας σε αριθμούς, κανείς ποτέ δεν αισθάνεται απομονωμένος από τη βοήθεια.

Το κύριο μονοπάτι στο Golfcrest Drive

Οι περισσότερες πεζοπορίες Cowles Mountain παίρνουν το κύριο μονοπάτι, με τη σταδιακή ανύψωση πάνω από 1,5 μίλια. Η διαδρομή μπορεί να φτάσει στο Golfcrest Drive και στο Navajo Road.

Το κέντρο επισκεπτών βρίσκεται εκεί με πληροφορίες, τουαλέτες και νερό.

Άλλα μονοπάτια

Barker Way Trailhead
Αυτό το μονοπάτι χρησιμοποιεί λιγότερο από το 10% της χρήσης του μονοπατιού Golfcrest του Cowles Mountain. Αυτό το μονοπάτι έχει είκοσι πέντε παλινδρομικές διαδρομές πάνω από 1,05 μίλια μέχρι τη διασταύρωση του με το κύριο μονοπάτι.
Big Rock Park Trailhead
Το Big Rock ακολουθεί πιθανότατα τον μικρότερο αριθμό χρηστών και είναι το πιο δύσκολο.


Mesa Road Trailhead
Αυτό το αχρησιμοποίητο μονοπάτι είναι ένας από τους πολύτιμους λίθους του Πάρκου. Σε πολλά από τα τμήματα του, το chaparral είναι τόσο ψηλό και παχύ που το ίχνος φαίνεται να διέρχεται από μια σήραγγα.

"S" Mountain - Urban Legend;

Εάν φαίνεται ότι μπορείτε να εντοπίσετε ένα αχνό "S" στην πλευρά του βουνού, δεν βλέπετε πράγματα. Στις αρχές του 1931, ήταν γνωστό ως βουνό "S", ενώ οι φοιτητές του SDSU ζωγράφιζαν ένα λευκό "S" στο βουνό. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, το "S" θα εξασθενίσει και στη συνέχεια θα ξαναχρωματίζεται από τις επόμενες γενιές των μαθητών μέχρι την τελευταία ζωγραφική του στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Με το πάρκο τώρα χαρακτηρίζεται προστατευόμενη περιοχή, το "S" έχει ξεθωριάσει.

Οδηγίες για το βουνό Cowles

Main Trailhead: Βουνό Cowles από το Golfcrest Drive
Από το Interstate 8 - Πάρτε 8 στην έξοδο της Avenue College. Προχωρήστε βόρεια στην College Avenue, 1,0 μίλια από την οδό Navajo Road. Στρίψτε δεξιά και συνεχίστε με το Navajo Road 3,9 χιλιόμετρα από το Golfcrest Drive. Στρίψτε αριστερά στο Golfcrest Drive για να μπείτε στο πάρκινγκ.

Από τη διαδρομή 52 - Πάρτε 52 στην οδό Mast Blvd. έξοδος στο Santee. Οδηγώντας ανατολικά, στρίψτε αριστερά στο Mast Blvd, πηγαίνετε κάτω από τον αυτοκινητόδρομο μέχρι το πρώτο σήμα κυκλοφορίας (West Hills Parkway) και στρίβετε δεξιά. Οδηγώντας δυτικά, στρίψτε δεξιά στο Mast Blvd. και δεξιά στην West Hills Parkway.

Πάρτε το West Hills Parkway στην οδό Gorge Road και στρίψτε δεξιά. Πηγαίνετε κάτω από το Road Gorge Road 3,1 χιλιόμετρα από το Golfcrest Drive. Στρίψτε αριστερά στη μονάδα Golfcrest Drive και προχωρήστε στην κορυφή του λόφου. Η περιοχή στάσης βρίσκεται στα αριστερά στη διασταύρωση των δρόμων Navajo Road και Golfcrest Drive.

Από τη διαδρομή 125 - Πάρτε 125 βόρεια στην οδό Gorge Road. Βγείτε στο Mission Gorge Road και κάντε αριστερά. Προχωρήστε κάτω από την οδό Gorge Road 5,3 χιλιόμετρα από το Golfcrest Drive. Στρίψτε αριστερά στο Drive Golfcrest και προχωρήστε 1 μίλι στην κορυφή του λόφου. Η περιοχή στάσης βρίσκεται στα αριστερά στη διασταύρωση των δρόμων Navajo Road και Golfcrest Drive.