Πώς μπορώ να πω εάν εγώ είμαι εγγεγραμμένος να ψηφίσω στη Νέα Υόρκη;

Τι να κάνετε για να αναζητήσετε την κατάσταση εγγραφής των ψηφοφόρων σας στο κράτος της Νέας Υόρκης

Δείτε επίσης: Όλα για τη ψηφοφορία στο Long Island, Νέα Υόρκη και πώς να εγγραφείτε για να ψηφίσετε στο Long Island, Νέα Υόρκη .

Για να ψηφίσετε στις εκλογές αν ζείτε στις επαρχίες Nassau ή Suffolk στο Long Island, τη Νέα Υόρκη ή οπουδήποτε αλλού στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, η προθεσμία σας για εγγραφή σε ψηφοφορία είναι 25 ημέρες πριν από τις εκλογές. Αλλά τι γίνεται αν έχετε μετακομίσει ή έχετε άλλους λόγους να αναρωτηθείτε αν εξακολουθείτε να έχετε δικαίωμα ψήφου;

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε εάν είστε ακόμα εγγεγραμμένος για να ψηφίσετε στην πολιτεία της Νέας Υόρκης. Απλά πηγαίνετε στην ειδική ιστοσελίδα της Δημόσιας Πληροφόρησης του Δημοσίου της Νέας Υόρκης - Αναζήτηση Καταχωρητή Εκλογών.

Αφού εισέλθετε στη σελίδα, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορισμένες σχετικές πληροφορίες. Θα χρειαστεί να πληκτρολογήσετε το επώνυμό σας, στη συνέχεια το όνομά σας, την ημερομηνία γέννησής σας (για παράδειγμα, 05/03/1961.) Θα πρέπει επίσης να συμπληρώσετε τον νομό στον οποίο κατοικείτε και, στη συνέχεια, τον ταχυδρομικό σας κωδικό. Σημειώστε ότι όλα αυτά τα πεδία είναι υποχρεωτικά και δεν θα μπορείτε να εξακριβώσετε την κατάσταση εγγραφής των ψηφοφόρων σας μέχρι να συμπληρώσετε καθένα από αυτά τα υποχρεωτικά πεδία.

Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία που αναφέρονται στην ιστοσελίδα, απλά πατήστε "Αναζήτηση".

Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια νέα σελίδα και θα σας δώσει τα αποτελέσματα αναζήτησης εγγραφής ψηφοφόρων. Θα αναφέρει το όνομά σας, την κατοικία σας, το πολιτικό σας κόμμα και, το σημαντικότερο, την κατάσταση των ψηφοφόρων σας - είτε είναι ενεργό είτε ανενεργό.

Επιπλέον, στη σελίδα θα εμφανιστούν οι πληροφορίες των συνομιλητών σας, συμπεριλαμβανομένης της εκλογικής περιφέρειας στην οποία βρίσκεστε, της Περιφέρειας Νομοθετικής Περιφέρειας, της Επαρχιακής Γερουσίας, της Περιφέρειας Κογκρέσου, της Περιφέρειας Συνέλευσης και της Πόλης στην οποία είστε εγγεγραμμένος. Θα υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος προς μια σελίδα που αναφέρει τις πληροφορίες επαφής του συμβουλίου εκλογών του νομού σας.

Αυτή η σελίδα κατάστασης εγγραφής του κράτους ψηφοφορίας της Νέας Υόρκης είναι επίσης μια καλή πηγή πληροφοριών, αν δεν είστε σίγουροι πού θα έπρεπε να ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές. Θα υπάρχει ένας σύνδεσμος προς μια άλλη σελίδα που θα σας ενημερώσει πού θα βρείτε το εκλογικό σας κέντρο.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εκλογική Επιτροπή του νομού σας. Το Nassau County Elections Board βρίσκεται στο 240 Old Country Road, 5ος όροφος, στο Mineola της Νέας Υόρκης. Ο αριθμός τηλεφώνου τους είναι (516) 571-2058.

Το Suffolk County Elections Board βρίσκεται στην Yaphank Avenue στο Yaphank της Νέας Υόρκης. Ο αριθμός τηλεφώνου τους είναι (631) 852-4500.