Ταξιδεύοντας στη Μόσχα το Σεπτέμβριο: Ένας οδηγός

Καιρός, εκδήλωση και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την επίσκεψη στην Πρωτεύουσα της Ρωσίας

Σκέψη της επίσκεψης στη Μόσχα το Σεπτέμβριο; Ενώ θα χάσετε τον πιο ήπιο καλοκαιρινό καιρό, το Σεπτέμβριο στη Μόσχα είναι ακόμα αρκετά ζεστό, σύμφωνα με τα ρωσικά πρότυπα. Οι θερμοκρασίες θα αρχίσουν να πέφτουν καθώς φθάνει το φθινόπωρο (ακόμη και νωρίς το φθινόπωρο), αλλά θα χάσετε τον ψυχρό χειμώνα για τουλάχιστον μερικές εβδομάδες.

Σεπτέμβριος Καιρός στη Μόσχα

Ο καιρός μπορεί να αλλάξει πολύ γρήγορα στη Ρωσία, αλλά μπορείτε να περιμένετε ότι η θερμοκρασία θα παραμείνει σε αυτό το εύρος τουλάχιστον κατά την αρχή του μήνα.

Τι να Pack για τη Μόσχα το Σεπτέμβριο

Αν και ο ζεστός αέρας παραμένει το Σεπτέμβριο, οι θερμοκρασίες του φθινοπώρου απαιτούν σακάκια ή πουλόβερ, ειδικά τα πρωινά και τα βράδια. Εάν σχεδιάζετε να είστε έξω και για όλη την ημέρα, φροντίστε να πάρετε μια κάλυψη σε περίπτωση ανέμου ή βροχής, και ίσως θελήσετε να συσκευάσετε ένα καπέλο και γάντια , ειδικά αν είστε συνηθισμένοι σε ένα θερμότερο κλίμα.

Σεπτέμβριος διακοπές και εκδηλώσεις στη Μόσχα

Δεν θα βρείτε τόσα πολλά γεγονότα που συμβαίνουν στη Μόσχα, όπως το καλοκαίρι, υπάρχουν ακόμα πολλές εκθέσεις και φεστιβάλ για να ζήσετε τον Σεπτέμβριο, για ενθουσιώδες καλλιτεχνών αθλητών και φίλαθλοι υψηλής μόδας.

Συμβουλές για το ταξίδι στη Μόσχα το Σεπτέμβριο