Ιούνιος στο Ηνωμένο Βασίλειο - Η καλοκαιρινή περίοδος της Αγγλίας παίρνει

Τον Ιούνιο, όταν η κοινωνία, ο αθλητισμός, η μόδα και ο πολιτισμός συναντιούνται για μερικές από τις πιο εικονικές εκδηλώσεις στο αγγλικό κοινωνικό ημερολόγιο, είναι η εποχή. Συσκευάστε τα καλαίσθητα togs γιατί σας προσκαλούνε.

Εμφανίστε τους σταθμούς του Λονδίνου Victoria, Waterloo ή Paddington τον Ιούνιο και θα μπορούσατε να παγιδευτείτε σε ένα στροβιλισμό γυναικών σε καλύμματα με λουλούδια ή περιτριγυρισμένα από άντρες σε κορυφαία καπέλα και στολίδια πρωινού. Ίσως είναι στο δρόμο για έναν πολύ μεγάλο γάμο τον Ιούνιο.

Αλλά είναι πολύ πιο πιθανό να κατευθυνθούν στο Royal Ascot ή στο Derby ή σε μια άλλη από τις πολλές αγγλικές δικαιολογίες για να ντύσουν και να πιουν Pimms που πιπέρι τον Ιούνιο. Ήταν αποκλειστικές εκδηλώσεις για κοινωνικούς και διασημότητες, αλλά αυτές τις μέρες ο καθένας με την τιμή ενός εισιτηρίου - που μπορεί να μην είναι όσο νομίζετε - μπορεί να τσακίσει με τους πλούσιους και διάσημους. Εδώ είναι τι συμβαίνει:

Το Ντέρμπι

Τουλάχιστον 140 αγώνες σε όλο τον κόσμο - συμπεριλαμβανομένου του Kentucky Derby - ονομάζονται μετά από αυτό το καθαρόαιμο επίπεδο αγώνα συναντιούνται στο Epsom Downs στα προάστια του Λονδίνου. Αρχικά ξεκίνησε το 1780 και, σύμφωνα με το μύθο, πήρε το όνομά του από τον Λόρδο Ντέρμπι, του οποίου το κτήμα εκτελέστηκε. Αυτός και ο φιλοξενούμενος του στο σπίτι, ο Λόρδος Bunbury, έσπρωξαν ένα νόμισμα για την τιμή να ονομάσουν τον αγώνα. Έτσι, αν όχι για τυχαία τύχη, μπορεί να έχουν τρέξει το Kentucky Bunbury για όλα αυτά τα χρόνια.

Το Φεστιβάλ Ντέρμπι είναι ένα διήμερο γεγονός: Η ημέρα των Κυριών είναι η πρώτη ημέρα και η Ημέρα των Ντέρμπι, όταν τρέχει ο πλουσιότερος αγώνας αλόγων στον κόσμο, είναι η δεύτερη.

Το 2016, η HM Queen Elizabeth, προς τιμή των 90ων γενεθλίων της, θα παρουσιάσει το τρόπαιο του Derby για πρώτη φορά. Και, παρεμπιπτόντως, το λένε "Darby" σε αυτά τα μέρη.

Ελέγξτε κριτικές πελατών και βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία κοντά σε Epsom Downs

Glyndebourne

Αν σας αρέσει η όπερα, οι πικνίκ και η ντύσιμο - πραγματικά ντυμένος - θα αγαπήσετε το Φεστιβάλ Όπερας Glyndebourne. Αυτό το καλοκαιρινό γεγονός σε μια υπέροχη, κάποτε ιδιωτική, όπερα σε ένα ακίνητο του East Sussex (που ανήκει και διοικείται από μια εμπιστοσύνη τις μέρες μας), προσελκύει τους λάτρεις της όπερας από το 1934.

Αυτό που καθιστά το Glyndebourne μοναδικό και ένα οριστικό προσόν είναι ο κώδικας ένδυσης. Είναι αυστηρά μαύρη γραβάτα - χωρίς εξαιρέσεις.

Και οι περισσότεροι άνθρωποι πικνίκ και να εξερευνήσουν τα εδάφη και τους κήπους κατά τη διάρκεια των γενναιόδωρων, 90-λεπτών διαστήματα. Θα μπορούσατε εύκολα να σκεφτείτε ότι έχετε περιπλανηθεί στο σετ του Downton Abbey καθώς οι γυναίκες σε βραδινά εσώρουχα και οι άνδρες σε σμόκιν βόλτες και μοιράζονται κομψό πικνίκ εμποδίζει τους χλοοτάπητες.

Οι όπερες που προγραμματίζονται για τον Ιούνιο το 2016 περιλαμβάνουν το Die Meistersinger του Wagner, τον Κοράκι της Σεβίλλης του Rossini και το The Cunning Little Vixen του Janacek. Τα μέλη του ακροατηρίου μπορούν να φέρουν τις δικές τους πικνίκ ή να παραγγείλουν ένα πολύ ευχάριστο εμπόδιο, το οποίο τροφοδοτείται από τον γκουρού Pru Leith της αγγλικής μαγειρικής.

Διαβάστε κριτικές για πελάτες και βρείτε προσφορές ξενοδοχείων κοντά σε Glyndebourne σε TripAdvisor

Πόλο

Δεν μπορείτε να πάρετε ένα πιο σπορ άθλημα από το πόλο και ο Ιούνιος είναι ο μήνας για το τουρνουά Polo Cup του Queen's Cartier . Ο τελικός αγώνας, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016, είναι ο χώρος για να συναγωνιστούν τα διεθνή αστέρια πόλων σε αυτό το παιχνίδι πριγκίπων. Στην πραγματικότητα, φέρτε τα κιάλια σας επειδή μπορείτε να περιμένετε να δείτε αστέρια κινηματογράφου, διεθνείς διασημότητες, κοινωνικές ομάδες και βασιλείς - σημαντικές και δευτερεύουσες, από όλο τον κόσμο - σε αυτή την εκδήλωση.

Ο τελικός είναι το αποκορύφωμα τριών εβδομάδων έντονου ανταγωνισμού στο Club Polar Guards, στο Lawn του Smith στο Windsor Great Park . Και ασυνήθιστα, ο τελικός είναι η μόνη ημέρα του διαγωνισμού για το ευρύ κοινό.

Βρείτε ένα συνιστώμενο μέρος για να παραμείνετε κοντά στο Guards Polo Club στο TripAdvisor

Η Θερινή Έκθεση της Βασιλικής Ακαδημίας

Η ετήσια Θερινή Έκθεση της Βασιλικής Ακαδημίας είναι η μεγαλύτερη ανοιχτή έκθεση καλλιτεχνικής παρουσίασης στον κόσμο. Έχει διεξαχθεί, χωρίς διακοπή, από το 1769.

Η ακαδημία περιγράφει την έκθεση ως έκθεση "έργων σε μια ποικιλία μέσων και ειδών από αναδυόμενους και καθιερωμένους σύγχρονους καλλιτέχνες". Αυτό είναι κάτι υποτιμητικό. Αυτή είναι μια κριτική έκθεση τέχνης που μπορεί να έχει κάποιος να πάει στην είσοδο. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων τέχνης, όλοι Royal Academicians, αποφασίζει ποια έργα τέχνης κρέμονται ή εμφανίζονται. Η εκπομπή περιλαμβάνει συνήθως τα τελευταία έργα των κορυφαίων καλλιτεχνών του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο να δούμε το έργο των ταλαντούχων ερασιτεχνών και των αμέτρητων τοπικών καλλιτεχνών που εμφανίζονται μαζί με τους Hockneys και Hirsts.

Όλες οι εργασίες είναι προς πώληση και τα κέρδη ωφελούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ακαδημίας. Πολλά από αυτά είναι εκπληκτικά προσιτά. Η έκθεση ανοίγει στο κοινό στις 13 Ιουνίου 2016 και εκτείνεται μέχρι τις 21 Αυγούστου.

Royal Ascot

Η Αγγλία είναι μια από τις λίγες χώρες στον κόσμο όπου οι Milliners φτάνουν στα ύψη της υψηλής προσωπικότητας σχεδιαστή μόδας. Και milliners - κατασκευαστές καπέλων και σχεδιαστές - τρελαίνουν τον Ιούνιο και το Royal Ascot. Είναι η μεγαλύτερη επίδειξη καπέλων στον κόσμο. Κάποια στιγμή, μόνο η Ημέρα των Κυριών, παραδοσιακά την Πέμπτη, ήταν η μέρα των εκθέσεων μόδας. Αλλά σήμερα τα πλήθη των γυναικών σε εξωφρενικά καπέλα παρακολουθούν σχεδόν καθημερινά.

Φυσικά, είναι πιο σημαντικό, μια 5η ημέρα συναντήσεων αγώνα στην πίσω αυλή της Βασίλισσας. Έχουν κρατήσει Royal Ascot από το 1711, περισσότερα από 300 χρόνια. Η Βασίλισσα, η οποία απονέμει το Gold Cup στην Ημέρα των Κυριών, είναι ένας έντονος ανεμιστήρας και ιδιοκτήτης ιπποδρομιών. Το 2013, φώναξε δάκρυα χαράς όταν το δικό της άλογο κέρδισε το Gold Cup - την πρώτη νίκη για έναν βασιλέα μονάρχη στην ιστορία του αγώνα.

Το 2016, το Royal Ascot πραγματοποιείται στις 14-18 Ιουνίου.

Henley Royal Regatta

Οι ομάδες κωπηλασίας και οι ατομικές κωπηλάτες από όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται σε αυτή την πόλη του Τάμεση στα σύνορα Buckinghamshire - Berkshire για να συναγωνιστούν στη σειρά αγώνων knock-out που είναι γνωστή ως Henley Royal Regatta στα τέλη Ιουνίου. (Το 2016, η ρεγκάτα ξεκινά στις 29 Ιουνίου και τελειώνει στις 3 Ιουλίου.) Είναι επίσης μια ευκαιρία για φράουλες και κρέμα γάλακτος, σαμπάνια ή Pimms και λεμονάδα, ανθισμένα καπέλα για τις κυρίες και έξυπνο φόρεμα για τους άνδρες.

Ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε για κωπηλασία, ο Henley είναι ένα συναρπαστικό γεγονός και μια ευκαιρία να δούμε τους μεσαίους και ανώτερους αγγλικούς ανθρώπους στο παιχνίδι. Όπως και με άλλα σπορ αθλητικά γεγονότα, υπάρχουν μέλη μόνο περιφράξεις, αλλά και κερκίδες και περίπτερα όπου μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε με την τιμή ενός εισιτηρίου.

Και, φυσικά, το Γουίμπλεντον

Στα τέλη Ιουνίου, σχεδόν όλοι στην Αγγλία γίνονται ένας ανεμιστήρας τένις, καθώς το μεγαλύτερο τουρνουά τένις του κόσμου παίρνει πάνω από τα ηχητικά κύματα και τα περισσότερα από τα καταστήματα ειδήσεων - εκτύπωση και σε απευθείας σύνδεση - για 14 ημέρες. Το 2016, το τουρνουά ξεκινά τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και λήγει στις 10 Ιουλίου.

Η απόκτηση εισιτηρίου για τους τελικούς αγώνες στα σημαντικά γήπεδα εκθέσεων προϋποθέτει εκ των προτέρων σχεδιασμό και τύχη (τα εισιτήρια διατίθενται με ψηφοφορία), αλλά αν είστε πρόθυμοι να συμμετάσχετε στην ουρά Wimbledon, υπάρχουν αρκετές χιλιάδες εισιτήρια τελευταίας στιγμής διαθέσιμα κάθε μέρα του τουρνουά . Και αν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο του Wimbledon, θα ενημερωθείτε για την καθημερινή κατανομή στο διαδίκτυο (η οποία πωλείται σε δευτερόλεπτα).