Ταξιδέψτε από το Λονδίνο στο Κάστρο Windsor με λεωφορείο, τρένο ή αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Windsor

Η πρόσβαση στο Κάστρο Windsor από το Λονδίνο είναι εύκολη. Υπάρχει μια καλή υπηρεσία λεωφορείων για Windsor που είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, δεδομένου ότι η ίδια υπηρεσία συνδέει επίσης το κάστρο με Legoland Windsor. Τακτικά τρένα από το κεντρικό Λονδίνο σημαίνουν ότι έχετε μια επιλογή από επιλογές μεταφοράς και καλές συνδέσεις με άλλους προορισμούς στη νοτιοανατολική πλευρά. Χρησιμοποιήστε αυτούς τους πόρους πληροφοριών για να εξετάσετε πώς θα πάτε και για να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Ταξιδέψτε στο Windsor για τον βασιλικό γάμο

Εάν κατευθυνθείτε προς το Windsor για τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Χάρι και του Meghan Markle, ελέγξτε τις ιστοσελίδες και τις γραμμές πληροφοριών των λεωφορείων και των σιδηροδρόμων πολύ πριν ταξιδέψετε. Οι υπηρεσίες είναι πιθανόν να είναι πολύ γεμάτες και μπορεί να ισχύουν ειδικά δρομολόγια τρένων. Και μάλλον δεν θέλετε να οδηγήσετε στο Windsor την ημέρα του γάμου, καθώς πιθανότατα θα υπάρξουν κλεισίματα δρόμων και σοβαρή συμφόρηση.


Πώς να πάτε εκεί

Με λεωφορείο

Η υπηρεσία Greenline Service No. 702 είναι ίσως ο πιο άνετος τρόπος για να φτάσετε στο Windsor για το Κάστρο και για το Legoland, ειδικά εάν έχετε παιδιά σε ρυμουλκό. Συχνά λεωφορεία αναχωρούν από τη Victoria Colonnades, κοντά στο London Victoria Coach Station περίπου κάθε μισή ώρα της ημέρας, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το ταξίδι διαρκεί περίπου μία ώρα. Το 2018, τα εισιτήρια για ενήλικες με επιστροφή κοστίζουν £ 15 πριν το μεσημέρι και £ 9 μετά το μεσημέρι. Τα εισιτήρια μονοήμερης και ημερήσιας επιστροφής διατίθενται για μετρητά από τον οδηγό λεωφορείου και μπορούν επίσης να αγοραστούν μέσω μιας εφαρμογής (βλ. Παρακάτω).

Οι εταιρείες λεωφορείων που εκτελούν αυτήν την υπηρεσία παίζουν ετήσιες μουσικές καρέκλες τα τελευταία χρόνια και οι πληροφορίες τους στο διαδίκτυο δεν έχουν διατηρηθεί πάντα. Αλλά αυτή η δημοφιλής υπηρεσία έχει τρέξει για 80 χρόνια, ώστε να μπορείτε να υπολογίζετε πολύ που είναι εκεί όταν θέλετε να ταξιδέψετε. Το κύριο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι από αυτό το γράψιμο - το Μάρτιο του 2018, τα λεωφορεία Reading λειτουργούν την υπηρεσία και διατηρούν ξεχωριστή ιστοσελίδα για αυτή τη διαδρομή.

Η εταιρεία λεωφορείων δημοσιεύει επίσης ένα σαφές και χρήσιμο φυλλάδιο Green Line 702 με δυνατότητα λήψης, το οποίο έχει πλήρη λεπτομέρεια προγραμματισμού, όλες τις τιμές και τους χάρτες. Από τον Μάρτιο του 2018, η εταιρεία δεν είχε ακόμη δημοσιεύσει έναν πλήρη δικτυακό τόπο Green Line, αλλά σχεδίαζε να το πράξει.

Υπάρχει μια νέα εφαρμογή Πράσινης Γραμμής που διατίθεται από το Google Play ή το App Store. Χρησιμοποιήστε το για να συμβαδίσετε με τα χρονοδιαγράμματα και τις καθυστερήσεις και να πληρώσετε για το εισιτήριό σας online. Η διαδρομή επίσης δέχεται πληρωμές χωρίς επαφές από βρετανικές και ευρωπαϊκές πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες που προσφέρουν τη δυνατότητα.

Συμβουλή ταξιδιού του Ηνωμένου Βασιλείου : Η σύνδεση Legoland - Υπάρχει πιθανώς πάρα πολλά να δείτε και να κάνετε τόσο στο Windsor Castle όσο και στο Legoland Windsor για να συνδυάσετε τα δύο αξιοθέατα σε μια ημερήσια εκδρομή. Αλλά εάν μένετε στο φιλικό προς την οικογένεια Legoland Resort, η ίδια υπηρεσία λεωφορείου υπ 'αριθμό 702 θα σας μεταφέρει στην κύρια είσοδο του Legoland Windsor και του κάστρου Windsor. Ελέγξτε με Λεωφορεία ανάγνωσης, στο +44 (0) 118 959 4000 και στο ναύλο. Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας από τον οδηγό.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το ταξίδι με λεωφορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Με το τρένο

Η Southwestern Railway παρέχει άμεση εξυπηρέτηση στο σταθμό Windsor & Eton Riverside από το σταθμό Waterloo του Λονδίνου κάθε μισή ώρα από τις 5:58 π.μ. όλη την ημέρα (κάθε ώρα τις Κυριακές). Το ταξίδι διαρκεί λιγότερο από μία ώρα και οι ναυτιλιακοί ναύλοι ξεκινούν από £ 19,30 (το 2018).

Το Great Western εκτελεί ταχύτερη, φθηνότερη και συχνότερη υπηρεσία στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Windsor & Eton από το σταθμό Paddington, κάθε 10 έως 15 λεπτά καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το ταξίδι διαρκεί μεταξύ 29 και 47 λεπτών, αλλά συνεπάγεται την αλλαγή των συρμών στο Slough. (Μην ανησυχείτε - αν και υπάρχει μόνο 4λεπτάμματα μεταξύ των δύο αμαξοστοιχιών, πρόκειται μόνο για τη διέλευση από τη μία πλευρά της πλατφόρμας στην άλλη.Τα 2018 εισιτήρια μετ 'επιστροφής είναι £ 14,70 (υπάρχει ένα φτηνότερο ναύλο, αλλά περιλαμβάνει την έξοδο από τον Paddington στις 3 π.μ.)

Οποιοσδήποτε σταθμός απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από το κάστρο Windsor, έτσι ώστε η επιλογή ταξιδιού σας να εξαρτάται πιθανώς από το αν είστε πιο κοντά στο Paddington ή το Waterloo στην αρχή του ταξιδιού σας.

Συμβουλές ταξιδιώτη του Ηνωμένου Βασιλείου: Για σχεδόν όλες τις βρετανικές σιδηροδρομικές μετακινήσεις που ξεκινούν από το Λονδίνο, υπάρχει ένα πλεονέκτημα τιμής για την αγορά δύο εισιτηρίων μίας διαδρομής αρκετά πριν από το ταξίδι. Αυτός ο προορισμός αποτελεί εξαίρεση. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα τιμής προπληρωμής και τα εισιτήρια μετ 'επιστροφής από το Λονδίνο είναι φθηνότερα από δύο εισιτήρια μονής κατεύθυνσης. Οι τιμές εκτός αιχμής για αυτόν τον προορισμό ξεκινούν στις 9:30 π.μ. περίπου.

Οι εταιρείες τρένων και πούλμαν που ταξιδεύουν στο κάστρο Windsor προσφέρουν μερικές φορές ειδικές προσφορές που μπορεί να περιλαμβάνουν είσοδο στο κάστρο ή άλλες προσφορές. Είναι σίγουρα αξίζει τον έλεγχο μαζί τους πριν πάτε.

Με το αυτοκίνητο

Το Windsor απέχει 25 μίλια δυτικά από το κεντρικό Λονδίνο μέσω του αυτοκινητοδρόμου M4. Αφήστε το M4 στο Junction 6 και ακολουθήστε τις πινακίδες στο κέντρο Windsor. Χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για οδήγηση. Ο χώρος στάθμευσης σε όλο το Windsor ελέγχεται και είναι σχετικά ακριβός. Αν επισκέπτεστε το Κάστρο , ακολουθήστε τις πινακίδες για το πάρκινγκ Long Term. Μπορεί να περιλαμβάνει 20 λεπτά με τα πόδια, αλλά κοστίζει περίπου το ένα τρίτο του κόστους του βραχυπρόθεσμου χώρου στάθμευσης στο κέντρο του Windsor. Μια ακόμα καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Park και Ride στο Legoland Windsor ή στο Windsor Home Park. Ελέγξτε τον ιστότοπο για τις τρέχουσες αμοιβές για το πάρκο και τη διαδρομή