Ημέρα των Ευχαριστιών στο Phoenix 2017

Εάν ταξιδεύετε στο Phoenix ή Scottsdale στα τέλη Νοεμβρίου, αν γιορτάζετε την ημέρα των ευχαριστιών με την οικογένεια ή τους φίλους σας ή απλά τυχαίνει να βρίσκεστε εκεί την εποχή του χρόνου για επαγγελματικό ταξίδι, υπάρχουν πολλές εορταστικές εκδηλώσεις, αξιοθέατα και πράγματα που πρέπει να κάνετε στην περιοχή αυτή την εορταστική περίοδο.

Από την Ημέρα των Ευχαριστιών Τουρκία Trots στις τελετές έναρξης φωτισμού διακοπών για μερικά από τα μεγαλύτερα αξιοθέατα της περιοχής, το Greater Phoenix έχει κάτι για όλους για να κάνει την Ημέρα των Ευχαριστιών, οπότε ακόμα κι αν βρίσκεστε στην πόλη σε επαγγελματικό ταξίδι, μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο από ό, τι κάθεται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας βλέποντας τηλεόραση εάν τυχαίνει να είναι στην πόλη για αυτή την ετήσια παράδοση.

Εξερευνήστε το παρακάτω άρθρο και ανακαλύψτε μερικές από τις εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας των Ευχαριστιών που έχει να προσφέρει ο Φοίνιξ - ή μερικά από τα μεγάλα αξιοθέατα της περιοχής κατά τη διάρκεια των διακοπών - έτσι μπορείτε να προγραμματίσετε το επερχόμενο ταξίδι σας σε αυτή την ακμάζουσα πόλη της Αριζόνα.

Ευχαριστιών Θεματικές Αξιοθέατα και Δραστηριότητες

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο Φοίνιξ που δεν έχει καμία σχέση με τις διακοπές στις Ευχαριστιών, η περιοχή προσφέρει επίσης πολλές παραδόσεις και εκδηλώσεις για την Ημέρα της Τουρκίας που αξίζει τον κόπο να ελέγξετε αν βρίσκεστε στην πόλη για την ημέρα.

Ίσως το μεγαλύτερο γεγονός των διακοπών είναι η Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών των Fountain Hills, η οποία λαμβάνει χώρα στις 23 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. και μπορεί να υπερηφανεύεται ως μοναδική παρέλαση σε ολόκληρη την πολιτεία αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Διαθέτοντας πλωτήρες, άλογα και ακόμη και ένα Grand Marshall, το Parade of the Hills είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τις εορταστικές εκδηλώσεις σας των Ευχαριστιών.

Ωστόσο, εάν έχετε μεγαλύτερη διάθεση να εργαστείτε για τη γυμναστική σας κατά τη διάρκεια των εορταστικών διακοπών, μπορείτε να βρείτε την ημέρα της ημέρας των Ευχαριστιών για την Τουρκία, είτε για ανταγωνιστική είτε για διασκεδαστική διαδρομή, αν και μερικές απαιτούν προηγμένη εγγραφή ή μειωμένες τιμές για εκ των προτέρων εγγραφή, έτσι ενεργήστε γρήγορα εάν θέλετε να συμμετέχετε σε αυτές τις εμπειρίες.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάψετε λίγες θερμίδες πριν το δείπνο των Ευχαριστιών στο Chandler Turkey Swim. Το προσωπικό του Chandler Aquatics ανοίγει το Hamilton Aquatic Center για την κολύμβηση από τις 5:30 έως τις 7:30 π.μ. την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου. Το νερό θερμαίνεται και η είσοδος είναι ελεύθερη στους συμμετέχοντες που φέρνουν ένα κονσερβοποιημένο φαγητό στο δωμάτιό τους στο Harvest Compassion Centre Κηροποιός.

Μόλις έχετε γεμίσει με το δείπνο των Ευχαριστιών, όμως, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε τις τελετές φωτισμού για αξιοθέατα περιοχής που παίρνουν διακοσμημένα για την περίοδο των Χριστουγέννων το Νοέμβριο. Το ZooLights στο Φοίνιξ και τα φώτα των διακοπών στο Fairmont Scottsdale Princess είναι και τα δύο μεγάλα αξιοθέατα αν ψάχνετε για αξιοθέατα νύχτας Ευχαριστιών.

Τέλος, να κάνει κάτι καλό για κάποιον άλλο μπορεί να είναι η απάντηση φέτος, και υπάρχουν πάντα εθελοντικές ευκαιρίες για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Λάβετε υπόψη ότι συνήθως πρέπει να κανονίσετε να προωθήσετε εκ των προτέρων μέσω του οργανισμού που επιλέγετε και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα σας χρησιμοποιήσουν εάν δεν προγραμματίσατε να συμμετάσχετε.

Άλλα αξιοθέατα ανοίγουν την ημέρα των ευχαριστιών

Εάν δεν ψάχνετε να μπείτε στο πνεύμα των διακοπών, υπάρχουν ακόμα πολλά αξιοθέατα της περιοχής που μπορείτε να επισκεφτείτε που είναι ανοιχτά την Ημέρα των Ευχαριστιών. Από τις πισίνες και τα σοκάκια μπόουλινγκ έως τις ειδικές εκδηλώσεις όπως το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Αριζόνα, υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο Φοίνιξ που δεν έχει καμία σχέση με την ίδια τη γιορτή.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Αριζόνα αρχίζει την ημέρα των Ευχαριστιών και πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο Phoenix , όπου θα μπορείτε να δείτε εκατοντάδες από τα νεότερα αυτοκίνητα, φορτηγά, minivans και αθλητικά οχήματα που θα εισαχθούν από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο επόμενο έτος.

Το Wildlife World Zoo, το Ενυδρείο και το πάρκο Safari Park στο Litchfield Park είναι ανοιχτό κάθε χρόνο στην Ημέρα των Ευχαριστιών, όπως και το Butterfly Wonderland (άνθρωποι όλων των ηλικιών) και το παρακείμενο OkySea Mirror Maze (το καλύτερο για ανθρώπους ηλικίας περίπου επτά ετών και άνω) , και το ενυδρείο SEA LIFE Arizona στο Tempe.

Οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες όπως το γκολφ και το μπόουλινγκ είναι διαθέσιμες την ημέρα των ευχαριστιών. Καλέστε τις αγαπημένες σας λωρίδες και τα γήπεδα γκολφ πριν πάτε για να βεβαιωθείτε ότι είναι ανοιχτά και να επιβεβαιώσετε τις ώρες, αλλά λαμβάνοντας τους φίλους σας μπόουλινγκ, ξοδεύοντας χρόνο στο arcade του παιχνιδιού ή παρακολουθώντας ποδόσφαιρο στις τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης στο Uptown Alley είναι μια μεγάλη τρόπος για να περάσετε τις διακοπές μακριά από τη φασαρία και τη φασαρία εκείνων που την γιορτάζουν.

Πάρτε μια συναρπαστική γραφική κίνηση στο Trail Apache . Αυτός ο καλά ταξίδεμος δρόμος προσφέρει στους επισκέπτες μια απίστευτη θέα των φαραγγιών, των γεωλογικών σχηματισμών, των φυτών της ερήμου και των δέντρων, και της ερήμου και της λίμνης.

Δεν είναι για τους νευρικούς οδηγούς ή τους επιβάτες, όμως, και βεβαιωθείτε ότι έχετε μια πλήρη δεξαμενή αερίου πριν πάτε. Εναλλακτικά, μπορείτε να πάτε για πεζοπορία ή να επισκεφθείτε μια τοπική παραποτάμια περιοχή . Το South Mountain είναι ένα δημοφιλές μέρος για πεζοπορία και, φυσικά, πολλοί άνθρωποι θα βρεθούν στο βουνό Camelback εκείνο το πρωί πριν από την γιορτή!

Υπάρχουν πάντα νέες ταινίες που βγαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών, επίσης, ώστε να μάθετε τι παίζει στο τοπικό κινηματογράφος σας κατά την ημέρα των ευχαριστιών, ή θα μπορούσατε να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για ταχύτητα στους αγώνες του Octane Raceway στο Scottsdale ή στα Κάστρα 'n' Coasters πάρκο στο Φοίνιξ.