Κρουαζιέρα Σενιακού Σιδήρου της κοιλάδας Cuyahoga

Ο Σιδηροδρομικός Σιδηρόδρομος της κοιλάδας Cuyahoga περνάει από το μοναδικό Εθνικό Πάρκο του Οχάιο, το Εθνικό Πάρκο Cuyahoga Valley , από το Κλίβελαντ μέχρι το Άκρον και το Καντόν. Μια ποικιλία από εκδρομές προσφέρονται όλο το χρόνο και κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική περιπέτεια γεμάτη με διασκέδαση, ιστορία και όμορφο τοπίο.

Ιστορία

Το 1880, τα τραίνα μεταφέρουν άνθρακα μεταξύ Κλήβελαντ, Άκρον και Καντόν. Οι επιβάτες χρησιμοποίησαν επίσης τα τρένα για τη μεταφορά τους σε αυτές τις περιοχές.

Μόλις ήρθαν αυτοκίνητα, φορτηγά και λεωφορεία, ο ανταγωνισμός ήταν πάρα πολύ για την υπηρεσία τρένων. Ωστόσο, το 1972, ο σιδηρόδρομος ξαναζωντανόταν ως γραφική εκδρομή.

Εξαιρετικές εκδρομές

Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και απολαύστε μια βόλτα με τρένο σε ένα vintage ελεγχόμενο από το κλίμα πούλμαν. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά γραφικά ταξίδια διαθέσιμα, από μια σύντομη βόλτα τρένων 1-3 / 4 ώρες σε μια πλήρη εκδρομή ημέρας. Πάρτε την ομορφιά της φύσης σε ένα γύρο 41 μιλίων μέσω του Εθνικού Πάρκου Cuyahoga Valley, του μοναδικού Εθνικού Πάρκου του Οχάιου. Μπορείτε επίσης να ταξιδέψετε σε πολλά από τα καλύτερα αξιοθέατα του Akron, όπως το Hale Farm and Village, το Stan Hywet Hall και τον κήπο ή το ζωολογικό κήπο Akron.

Οι επισκέπτες μπορούν να ακολουθήσουν το τρένο προς τα κάτω στο Canton στην αίθουσα ποδοσφαίρου Pro of Fame ή στο Μουσείο Καλών Τεχνών της Καντόνας. Για όσους επιθυμούν να κάνουν ποδήλατο ή να κάνουν πεζοπορίες στο Trail Towpath, μπορείτε να πάρετε το τρένο μονόδρομο και να επιστρέψετε με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Ειδικά γεγονότα

Το Scenic Railroad Valley της Cuyahoga Valley φιλοξενεί μια σειρά από ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο για όλες τις ηλικίες.

Παραδείγματα περιλαμβάνουν το Express Wine-Tasting Express, τα μυστήρια δολοφονίας, το Easter Bunny Express, το Thomas The Train, το Halloween Express, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, το Polar Express, το Storytelling on the Train σε διάφορα θέματα και πολλά άλλα. Πολλές ειδικές εκδηλώσεις ξεπουλήσουν νωρίς, γι 'αυτό κλείστε το χώρο σας σύντομα. Ένα πλήρες πρόγραμμα μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα τους.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Υπάρχουν πολλά ειδικά προγράμματα που σχεδιάζονται για παιδιά από το προσχολικό μέχρι τον όγδοο βαθμό. Τα παιδιά θα απολαύσουν τη γνώση σχετικά με την τοπική ιστορία των μεταφορών, τους φυσικούς πόρους και τα ζώα του εθνικού πάρκου και τον υπόγειο σιδηρόδρομο . Άλλα εκδρομικά πεδία είναι απλώς να απολαύσετε τη βόλτα με τρένα σε τοπικά αξιοθέατα.

Οι επιθεωρητές και οι εθελοντές του Εθνικού Πάρκου της κοιλάδας του Cuyahoga βρίσκονται στο επίκεντρο για να αφηγηθεί το ταξίδι, παρέχοντας ενημερωμένες πληροφορίες για την ιστορία της περιοχής. Πολλά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στα πρότυπα δοκιμαστικής ικανότητας του Οχάιου σε συνεργασία με τα υλικά του προγράμματος σπουδών.

Ομάδα, πληροφορίες για το χάρτη και τιμές

Η επόμενη εκδήλωση του ομίλου σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σαλόνι lounge Saint Lucie, το καλύτερο πολυτελές τρένο από τη δεκαετία του '50 και του '60. Αυτό το εκσυγχρονισμένο σιδηροδρομικό αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει έως 20 άτομα, παρέχοντας ένα πλήρες μπαρ και γεύμα με φαγητό. Αυτό είναι ιδανικό για επαγγελματικές συναντήσεις, πάρτι διακοπών, επετείους και άλλα ιδιαίτερα οικεία γεγονότα.

Οι ναύλοι ξεκινούν από 16 δολάρια για ενήλικες και από 11 δολάρια για παιδιά ηλικίας 3-12 ετών (2016 τιμολόγηση, μπορεί να αλλάξει). Τα ειδικά γεγονότα επιβαρύνουν κατά κανόνα μια επιπλέον χρέωση. Μια πλήρης λίστα μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του σιδηροδρόμου.

Αποθήκες και πληροφορίες επικοινωνίας

Η κοιλάδα Cuyahoga έχει τέσσερις αποθήκες.

Στο Κλίβελαντ, το τρένο αναχωρεί από το Rockside Station κοντά στο Thornburg Station Shopping και το Lockkeeper's Restaurant. Υπάρχουν επίσης αποθήκες στη χερσόνησο , Akron (στην κορυφή Ridge) και στο καντόνι.

Σιδηροδρομικός σύλλογος Cuyahoga Valley Conservation & Scenic
Τ.Θ. 158
Χερσόνησος, OH 44264
1-800-468-4070
1-330-657-2000