Το οίκημα Omni στα Hot Springs, Va

Το Omni Homestead Resort στο Hot Springs της Βιρτζίνια είναι ένα από τα σπουδαία ιστορικά ιαματικά λουτρά της Αμερικής, με φυσικές ιαματικές πηγές που έχουν τραβήξει ταξιδιώτες από το 1766. Οι George Washington, Thomas Jefferson και 20 άλλοι Αμερικανοί πρόεδροι ήταν μεταξύ των φιλοξενούμενων. Οι ιαματικές πηγές εκτίμησαν για πρώτη φορά τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από τους ντόπιους Αμερικανούς. Σήμερα οι θερμές πηγές γεμίζουν την υπέροχη εσωτερική πισίνα του θέρετρου, που χτίστηκε το 1902, και τις ρουστίκ πισίνες Jefferson, που βρίσκονται πέντε μίλια βόρεια στην πόλη Warm Springs.

Είναι ευρέως το καλύτερο και πιο διάσημο από όλα τα ιαματικά λουτρά της Βιρτζίνια .

Το απέραντο γεωργιανό θέρετρο βρίσκεται σε 2.000 πανέμορφα στρέμματα στα βουνά Allegheny, με 483 δωμάτια και σουίτες. Το Homestead είναι γνωστό για το γκολφ πρωταθλήματος, την φιλική προς την οικογένεια ατμόσφαιρα και το Homestead Spa των 34.000 τετραγωνικών ποδιών.

Το Spa στο Omni Homestead είναι μια υπερσύγχρονη, υπερσύγχρονη εγκατάσταση. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα υπογραφής είναι η Aqua Thermal Suite, μια αποκλειστική όαση εμπνευσμένη από την Ευρώπη με βιωματικές βροχοπτώσεις, βοτανικό λακόνιο , αίθουσα ψύξης και κρυστάλλινο ατμόλουτρο που επικεντρώνεται στην αρχαία έννοια της "επούλωσης από το νερό" όπως ασκείται εδώ και αιώνες στην Ευρώπη, την Ασία και Αμερική. Υπάρχουν επίσης θερμαινόμενοι ξαπλώστρες από την πλευρά των ανδρών και των γυναικών. Το Aqua Thermal Suite, τροφοδοτούμενο από τα ιαματικά πηγάδια που προέρχονται από τα γύρω βουνά, ευθυγραμμίζεται αρμονικά με την ιστορική θεραπευτική παράδοση του The Homestead, "που παίρνει τα νερά".

Αυτή η ίδια αρμονία μπορεί να βιωθεί στον κήπο spa του Jefferson Springs στο The Omni Homestead. Το Jefferson Springs διαθέτει ιερό για όλο τον χρόνο μόνο για ενήλικες, διαθέτει θερμές πηγές, θεραπευτικό γεωθερμικό μεταλλικό λουτρό, κρεβάτι ρεφλεξολογίας ποταμού, φινλανδική σάουνα, τζακούζι που τροφοδοτείται με άνοιξη και ιδιωτικές καμπάνες δίπλα στην πισίνα.

Το καταφύγιο είναι προσβάσιμο μέσω πεζοπορικών μονοπατιών που θερμαίνονται με ακτινοβολούμενη θερμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το The Homestead ή για να κάνετε κρατήσεις, τηλεφωνήστε στο 866-354-4653 ή επισκεφθείτε το Omni Homestead.