Κορυφαία 8 πιάτα χορτοφαγίας στη Γερμανία

Όταν σκέφτεστε τη γερμανική κουζίνα, ίσως σκεφτείτε βαριά, κρεατικά πιάτα. Πιατάκια λουκάνικου, τραγανιστό χοιρινό και ολόκληρο ψητό χοίρο θηλασμού τα Χριστούγεννα . Συμπληρώνοντας τα πράγματα περαιτέρω, το speck (μπέικον) μπορεί να βρει το δρόμο του σε οποιοδήποτε πιάτο και το βούτυρο και η κρέμα χρησιμοποιούνται πλούσια σε σάλτσες και σάλτσες.

Αλλά αυτό δεν είναι όλα γερμανική κουζίνα προσφέρει. Υπάρχουν εκτιμώμενα έξι εκατομμύρια χορτοφάγοι στη Γερμανία και πρέπει να τρώνε επίσης. Παρόλο που ίσως έχετε πρόβλημα στην εύρεση επιλογών σε μικρά χωριά της χώρας, πόλεις όπως το Βερολίνο και το Αμβούργο είναι γεμάτες χορτοφαγικές και βέγκαν επιλογές. Το Βερολίνο ονομάστηκε ακόμη και η νέα χορτοφαγική πρωτεύουσα του κόσμου από το Saveu r το 2015. Ακόμα και στα πιο παραδοσιακά εστιατόρια, υπάρχουν επιλογές κατάλληλες για τους veggie τρώγοντες ανάμεσα σε εμάς.

Χρησιμοποιήστε την Happy Cow για να βρείτε το τέλειο εστιατόριο χωρίς κρέας στη Γερμανία. Ενώ τα καταλόγά του δεν προσφέρουν κάθε χορτοφαγικό εστιατόριο (όπως τα γεύματα veggie στα mainstream εστιατόρια), οι κριτικές των χρηστών τους παρέχουν μια εξαιρετική εικόνα των διαθέσιμων επιλογών. Οι εναλλακτικές τοποθεσίες περιλαμβάνουν το VegGuide.

Εδώ είναι οι κρίσιμοι όροι που πρέπει να γνωρίζετε για να γευματίσετε έξω ως χορτοφάγος, πώς να μαγειρέψετε για τον εαυτό σας και μερικά βασικά γερμανικά τρόφιμα που είναι χορτοφαγικά και φιλικά προς τα βέργα.

Όροι για τη χορτοφαγική τραπεζαρία στη Γερμανία

Κατάστημα χορτοφάγους στη Γερμανία

Τα πολλά μπακάλικα της Γερμανίας αποτελούν εξαιρετική πηγή για βέγκαν και χορτοφάγους. Οι κυριολεκτικές αλυσίδες - ακόμα και οι δισκογραφικές εταιρείες - έχουν τουλάχιστον ένα μικρό εναλλακτικό τρόφιμο / χορτοφαγικό τμήμα. Είναι συνηθισμένο να βρείτε βιολογικά (βιολογικά) αγαθά και ακόμη και πλήρη μαγαζιά.

Οι αγαπημένοι Bäckerei (αρτοποιεία) της Γερμανίας είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή γεύματος. Εκτός από τα εύγευστα αρτοσκευάσματα, πωλούν συνήθως σάντουιτς και σαλάτες που είναι χορτοφαγικές και φιλικές προς τα βέργα.

Για να βρείτε ένα τοπικό κατάστημα, το Veganz είναι μια αξιόπιστη επιλογή με τον εντοπισμό καταστημάτων και τα online προϊόντα. Το Veganleben είναι μια άλλη επιλογή.

Χορτοφαγικά τρόφιμα στη Γερμανία

Πλευρικά πιάτα του Kohl (λάχανο, συχνά με τη μορφή Sauerkraut ) και Kartoffeln (πατάτες) δεν είναι οι μόνο σας επιλογές. Εδώ είναι τα πιο καλά χορτοφαγικά πιάτα στη Γερμανία.