Η Τουρκία Trots περπατά και τρέχει στο Φοίνιξ την ημέρα των ευχαριστιών 2017

Ξεκινήστε μεγάλη ημέρα γιορτής με Run στην περιοχή Phoenix

Την Ημέρα των Ευχαριστιών σε ένα τυπικό νοικοκυριό, το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από το φαγητό (πολύ), βλέποντας ποδόσφαιρο ή ταινίες διακοπών στην τηλεόραση και χαλαρώνοντας με την οικογένεια και τους φίλους. Στο Φοίνιξ, μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε τις διακοπές των Ευχαριστιών, κάνοντας κάτι υγιές και διασκεδαστικό, ίσως ακόμη και για μια καλή αιτία.

Τουρκία Τροτς στο Μεγάλο Φοίνιξ

Ενώ μερικοί άνθρωποι θέλουν μια πρόκληση όπως η αναρρίχηση Piestewa Peak ή Camelback Mountain στο Κεντρικό Φοίνιξ ή το Νότιο Βουνό στο Νότιο Φοίνιξ (θα είναι απασχολημένοι με την Ημέρα των Ευχαριστιών), άλλοι επιλέγουν κάτι πιο κολακευτικό.

Οι οικογένειες, οι singles και οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πόλη για μικρό χρονικό διάστημα, θα ήθελαν το τυπικά μέτριο καιρό στο Φοίνιξ την ημέρα των ευχαριστιών που κάνει πιο ελκυστική τη συμμετοχή σε ένα τρενάκι της Τουρκίας. Τι είναι ένα τρέξιμο γαλοπούλας; Είναι απλώς μια βόλτα ή τρέξιμο που λαμβάνει χώρα την ημέρα των Ευχαριστιών. Συνιστάται η εγγραφή εκ των προτέρων.

Όλες οι ακόλουθες διαδρομές και διαδρομές λαμβάνουν χώρα την ημέρα των ευχαριστιών, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017.

Συντριβάνι Hills Τουρκία Trot

Περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι συμμετέχουν σε αυτή την παράδοση κάθε χρόνο. Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα ποδήλατο 5 χιλιομέτρων ή σε απόσταση 1 μιλίου. Τα βραβεία θα δοθούν στους τρεις καλύτερους τελικούς σε διάφορα τμήματα ηλικίας. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια. Η γραμμή εκκίνησης για όλες τις αποστάσεις θα είναι στο La Montana Drive. Μείνετε μετά τον αγώνα για να παρακολουθήσετε την Παρέλαση Ημέρας των Ευχαριστιών του Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Mesa Turkey Trot

Οι χρονομετρημένες διαδρομές 5K και 10K και το τρέξιμο / βόλτα 1 μιλίων είναι μέρος της τροχιάς Mesa Turkey σε μια επίπεδη και γρήγορη πορεία στο πάρκο Red Mountain του Mesa.

Το Trot Turkey, ένα από τα παλαιότερα γεγονότα της περιοχής του Phoenix και μια παράδοση Ευχαριστιών, χρηματοδοτείται από το Club Sertoma του Mesa. Τα έσοδα συνεισφέρονται σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στην Ανατολική κοιλάδα και σε όλη την Αριζόνα, ωφελώντας πρωτίστως τους αναπήρους και τους μειονεκτούντες πολίτες της κοινότητάς μας.

Phoenix Turkey Trot

Αυτή η ετήσια Ημέρα των Ευχαριστιών που διέρχεται από το κέντρο του Phoenix στο Wesley Bolin Plaza διαθέτει 5K και 10K διαδρομές, μαζί με μια παύλα 1 μιλίου για όσους δεν είναι επάνω για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Και τα νεώτερα μέλη της οικογένειας παίρνουν ένα δικό τους κύμα, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στη διασκέδαση. Θα υπάρχουν βοηθητικοί σταθμοί κολοκύθας και βοηθητικά βακκίνια κατά μήκος της πορείας, καθώς και τρόφιμα και ζεστά ροφήματα μετά τον αγώνα. Και υπάρχουν και άλλα: Φόρεμα στο κοστούμι και μπορεί να κερδίσετε ένα βραβείο. Θα απονεμηθούν βραβεία για την καλύτερη γαλοπούλα, την πιο δημιουργική φορεσιά, την καλύτερη ντυμένη οικογένεια, το καλύτερο ντυμένο ζευγάρι και την ομάδα με τα καλύτερα ντυμένα.

Αριζόνα Road Racers Ημέρα των Ευχαριστιών Κλασική

Μια διασκέδαση 10 μιλίων, 5 χιλιομέτρων και 1 μιλίου ξεκινάει και τελειώνει στο αθλητικό συγκρότημα Peoria στο Peoria. Τα έσοδα από την κούρσα ωφελούν τον Diamond Club της Peoria. Μπορείτε επίσης να φέρετε ένα ανοιχτό παιχνίδι για να κάνετε δωρεά στο παιχνίδι παιχνιδιών της Peoria Diamond Club. Οι τρεις πρώτοι νικητές σε κάθε ηλικιακή ομάδα παίρνουν μια πίτα για ένα βραβείο (κατάλληλο για την Ημέρα των Ευχαριστιών).