Ανασκόπηση της 5ωρης ταινίας Κω Hummer / Lost Tour περιπέτεια στο Oahu της Χαβάης

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Επιτρέψτε μου να το πω αμέσως. Η 5ωρης ταινία Κω Hummer / Lost Adventure Tour ήταν η πιο διασκεδαστική που είχα ποτέ σε πάνω από 13 χρόνια γράφοντας για το νησί Oahu.

Παραδέχομαι ότι είμαι ένας τεράστιος οπαδός της σειράς hit του ABC Lost και ίσως να μην έχω εγγραφεί για την περιοδεία, αν δεν περιλαμβάνει πολλές τοποθεσίες Lost shooting. Έχοντας πάρει την περιοδεία, εντούτοις, είμαι ευτυχής που το έκανα και έγινε πολύ σαφές ότι δεν χρειάζεται να είσαι χαμένος οπαδός για να το απολαύσεις, αν και σίγουρα βοηθά!

5-ωρη εκδρομή προσφέρει μεγάλη εμπειρία πρόσδεσης

Η 5ωρη περιοδεία περιλαμβάνει πολλές από τις ίδιες τοποθεσίες όπως και η 2ωρη περιοδεία, αλλά αντί να χρειάζεται να οδηγήσετε μέχρι το Kualoa Ranch στο Windward Oahu, περιλαμβάνει pickup του ξενοδοχείου και σταματά σε διάφορες ταινίες και τις τοποθεσίες Lost shooting σταδιακά. Είναι επίσης μια εμπειρία "συγκόλλησης" ανάμεσα σε εσάς και τον ξεναγό και άλλους στο Hummer σας.

Στην περιοδεία μου, το Hummer μας περιλάμβανε τον οδηγό Scotty, μια ευχάριστη νεαρή γυναίκα και έναν τεράστιο Lost fan από την Αυστραλία Tammie και ένα παντρεμένο ζευγάρι Arlene και Don, που δεν είχαν δει ποτέ ένα επεισόδιο του Lost . Γρήγορα όλοι έγιναν φίλοι, μιλούσαμε για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες, το νησί Oahu, και σχεδόν τίποτα άλλο που ήρθε στο νου. Μέχρι το τέλος της περιοδείας είχαμε όλες τις κοινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και υποσχέθηκε να μοιραστεί τις φωτογραφίες μας από την ημέρα.

Ο Scotty ήταν εύκολα ο πιο ενθουσιώδης ξεναγός που έχω δει στη Χαβάη. Παρά την εκτέλεση της περιοδείας μερικές φορές την ημέρα, ποτέ δεν έδειξε κανένα σημάδι της πλήξης.

Στην πραγματικότητα, όταν μάθαμε ότι ο Lost μαγνητοπούσε στην κοιλάδα Ka'a'awa, ήταν εξίσου ενθουσιασμένος με τους υπόλοιπους. Όταν είδαμε νέα σκηνικά και αρκετούς από τους ηθοποιούς, πήρε όσες φωτογραφίες είχαμε!

Παίρνω λίγο μπροστά από τον εαυτό μου, όμως.

Το Nu'uanu Pali Drive και το μονοπάτι Nu'uanu

Όπως είπα, χαίρομαι που εγώ υπέγραψα την 5ωρη περιοδεία.

Αντί να χρειαστεί να φτάσετε μόνοι σας στο Kualoa Ranch, θα έχετε πάρει στο ξενοδοχείο σας. Με μόνο τέσσερις επισκέπτες στο Hummer, υπήρχε αρκετός χώρος για να είναι άνετα. Στην πραγματικότητα, το Hummer ήταν ένα πολύ πιο άνετο όχημα από ό, τι νόμιζα ότι θα ήταν.

Οι πρώτες μας στάσεις ήταν κατά μήκος της οδού Nu'uanu Pali Drive και της διαδρομής Nu'uanu. Αυτός είναι ένας χώρος όπου λίγοι τουρίστες επιχειρούν πάντα καθώς επιταχύνουν την εθνική οδό Pali για να φτάσουν στην ανεμογεννή πλευρά του νησιού, συνήθως σταματώντας στην οροφή Nu'uanu Pali. Περνάτε πολυάριθμα πολυτελή σπίτια, ένα από τα οποία χρησιμοποιήθηκε ως το πρώτο σπίτι του Anthony Cooper στην εποχή 1 του Lost .

Ο δρόμος περιστρέφεται επίσης μέσω ενός πολύ αγροτικού εδάφους ζούγκλας το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί για τη μαγνητοσκόπηση σε διάφορα επεισόδια του Lost . Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα banyan δέντρα της πρώτης εποχής βρίσκεται εδώ και όλοι μας είχαμε πάρει τις φωτογραφίες μας μέσα στο δέντρο όπου η Kate έκρυψε από το τέρας καπνού στην εποχή 1.

Η περιήγηση στη συνέχεια σταματά στο Nu'uanu Pali Lookout, το οποίο δεν είναι γνωστό ως τοποθεσία μαγνητοσκόπησης, αλλά προσφέρει υπέροχη θέα στην παραθαλάσσια ακτή του Oahu, όπου έχουν κινηματογραφηθεί πολλές εικόνες και τηλεοπτικές σειρές κινήσεων.

Windward Oahu - προβλήτα Waikane και κήποι Moli'i

Κάνοντας βόρεια κατά μήκος της παραθαλάσσιας ακτής περάσαμε αρκετές άλλες τοποθεσίες γυρίσματος και σταματούσαμε σύντομα για να δούμε την προβλήτα Waikane, η οποία χρησιμοποιήθηκε όχι μόνο στο Lost , αλλά έγινε γνωστή στην ταινία 50 First Dates .

Η επόμενη παρατεταμένη στάση μας ήταν στο Moli'i Gardens, μια περιοχή που ανήκει στο Rancho Kualoa αλλά είναι απρόσιτη για το κοινό, εκτός από την περιοδεία της Κω ή την περιοδεία Moli'i Gardens στο ράντσο. Η περιήγηση στην Κως, ωστόσο, εξερευνά μια περιοχή των κήπων που δεν περιλαμβάνονται στην περιοδεία ράντσο. Οι χαμένοι οπαδοί θα αναγνωρίσουν ότι ήταν ένα από τα σύνολα που χρησιμοποιούνται για την απεικόνιση της Ισημερινής Αφρικής σε Lost , αλλά έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως ο χώρος του Hukilau Café σε 50 πρώτες ημερομηνίες και το site ενός νιγηριανού χωριού στην ταινία Tears of the Sun.

Σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο βρίσκεται η περιοχή των κήπων που συνορεύουν με το λιμνοθάλασσα Moli'i, όπου το υποβρύχιο Ντάρμα συνδέθηκε με το Lost , όπου η Ιουλιέτα είδε την πρώτη του θέα στο νησί και χρησίμευε επίσης ως κορεατικό ψαροχώρι του πατέρα του Jin.

Κοιλάδα Ka'a'awa - Prime Lost Filming Τοποθεσία

Μετά από μια σύντομη στάση για μπάνιο / σνακ στο κέντρο επισκέψεων του Kualoa Ranch, προχωρήσαμε στην κοιλάδα Ka'a'awa, η οποία ανήκει στο Rancho Kualoa.

Αυτή η ανεπτυγμένη και όμορφη κοιλάδα έχει χρησιμοποιηθεί για πολλές ταινίες του Χόλιγουντ όπως το Jurassic Park , το Windtalkers , το Godzilla και 50 πρώτες ημερομηνίες . Είναι επίσης μια από τις σημαντικότερες τοποθεσίες λήψης ταινιών για το Lost .

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί. Ο Lost ασχολήθηκε με μια μεγάλη εβδομαδιαία βολή στην κοιλάδα. Πολλές σκηνές κατασκευάστηκαν για την επικείμενη Season 5 και πολλοί Lost actors όπως ο Terry O'Quinn (John Locke) και ο Josh Holloway (Sawyer) ήταν εκεί ακριβώς μπροστά στα μάτια μας μέσα από εύκολη απόσταση φωνής.

Ήταν κάπως σουρεαλιστικό να δούμε τον Josh Holloway να στέκεται στο νησί του Lost με τα ρούχα του Sawyer, αλλά να μιλάει σε ένα κινητό τηλέφωνο. Αν μόνο οι επιζήσαντες της πτήσης 815 είχαν κινητά τηλέφωνα και έναν κοντινό πύργο κυττάρων!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Lost, Jurassic Park, Windtalkers, Godzilla, 50 πρώτες ημερομηνίες και περισσότερα

Η ταινία Κω Hummer / Lost Adventure Tour σας οδηγεί πιο πέρα ​​στην κοιλάδα από την περιήγηση με ταινία (με το λεωφορείο) του αγροκτήματος ή τις βόλτες με άλογο. Αυτό είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης ενός Hummer, δηλαδή προσβασιμότητας, ταχύτητας και άνεσης.

Σταματήσαμε και είχαμε αρκετό χρόνο να τραβήξουμε φωτογραφίες από πολυάριθμες απολεσθείσες θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του τόπου όπου ο Hurley οδήγησε το VW Bus κάτω από το βουνό, την περιοχή όπου βρισκόταν ο φράκτης "ασφαλείας" και ακόμη και ο χώρος του γηπέδου γκολφ του Hurley.

Συνολικά είδαμε περισσότερες από δώδεκα προηγούμενες και τρέχουσες τοποθεσίες Lost shooting. Σταματήσαμε επίσης να κινηματογραφούμε θέσεις για το Jurassic Park , Windtalkers , Godzilla και 50 First Dates .

Περάσαμε περίπου δύο ώρες στην κοιλάδα. Ο χρόνος πέρασε πολύ γρήγορα. Με τον Lost να γυρίζει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας, όλοι σίγουρα αισθανόμασταν πολύ ψηλά. Πολύ σύντομα, όμως, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στο Κέντρο Επισκεπτών και σύντομα να επιστρέψουμε στην Waikiki.

Ed Kos - Ιδιοκτήτης της Kos Tours, Inc.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Ed Kos, τον ιδιοκτήτη της Kos Tours, Inc. Νομίζω ότι ο Ed ήταν πραγματικά έκπληκτος που βρήκε έναν συγγραφέα ταξιδιών που πραγματικά πληρώθηκε για την περιοδεία. Όπως είπα, πραγματικά ήθελα να πάρω αυτήν την περιήγηση και φροντίζω να το προγραμματίσω ως μέρος της διαδρομής του ταξιδιού μου. Ο Ed είναι εξίσου ενθουσιώδης και μεγάλη ταινία και ο Lost fan ως οδηγός του. Ο Ed μου ζήτησε να μην αποκαλύψω αρκετές από τις εκπλήξεις που είναι για τους επισκέπτες και εγώ ευχαρίστως συμφωνώ με αυτό.

Ο Ed μου επίσης συμβούλεψε ότι θέλει να προσθέσει μια νέα περιήγηση σε νησιά δέκα ωρών γύρω από το νησί στις αρχές του επόμενου έτους, η οποία θα επισκεφθεί εντελώς διαφορετικούς ιστότοπους από ό, τι στην περιήγηση που πήρα. Έχω ήδη περάσει αυτό για το ταξίδι μου στο Οχάου του 2009.

Όπως είπα, μπροστά, η 5ωρη ταινία Κω Hummer / Lost Adventure Tour ήταν η πιο διασκεδαστική που είχα ποτέ σε περισσότερα από 13 χρόνια γράφοντας για το νησί Oahu.

Είτε είστε οπαδός του Lost είτε όχι, υπάρχουν πολλά σε αυτή την περιοδεία για να σας χαρίσουν πέντε ώρες απόλυτης διασκέδασης.

Θυμηθείτε να συμβουλεύετε τον οδηγό σας

Εάν πηγαίνετε, παρακαλώ θυμηθείτε να φροντίσετε τον οδηγό / ξεναγό σας με ένα ωραίο δώρο. Πάρα πολλοί επισκέπτες ξεχνούν πόσο σημαντικό είναι το επιπλέον κομμάτι των μετρητών σε αυτούς τους ανθρώπους που ζουν στη Χαβάη και πρέπει να δουλεύουν αρκετές δουλειές μόνο για να τα βγάλουν πέρα.

Εαν πας

Η 5ωρη ταινία Κω Hummer / Lost Adventure Tour κοστίζει σήμερα ένα πολύ λογικό ποσό $ 149 και αναχωρεί δύο φορές την ημέρα από τα ξενοδοχεία και τα θέρετρα της Waikiki. Η 2ωρη Hummer Movie / Lost Adventure, η οποία περιλαμβάνει μόνο το τμήμα της κοιλάδας Ka'a'awa της μεγαλύτερης περιοδείας, αναχωρεί απευθείας από το κέντρο επισκεπτών του Rancho Kualoa και προσφέρεται τέσσερις φορές την ημέρα. Το κόστος για την 2ωρη περιοδεία είναι σήμερα $ 79. Συνιστώ ανεπιφύλακτα την 5ωρη περιοδεία.

Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Kos Tours, Inc., επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο www.hummertourshawaii.com.

Εάν θέλετε να δείτε δωδεκάδες φωτογραφίες που έχετε τραβήξει για την επίσκεψη περιοδεία 5 ωρών, η ταινία μας για την Κω Hummer Movie / Lost Adventure Tour Photo Gallery.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Lost, επισκεφτείτε το περιοδικό Lost του Bonnie Covel.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους