Ο Οδηγός RV σας για το Εθνικό Πάρκο US Road Trip

Θέλετε να επισκεφθείτε σχεδόν όλα τα Εθνικά Πάρκα; Δείτε πώς!

Το σύστημα των εθνικών πάρκων της Αμερικής είναι ένα από τα αγαπημένα της RVers. Τα 48 μεμονωμένα πάρκα είναι γεμάτα με μοναδικά χαρακτηριστικά και υπέροχες τοποθεσίες, οι οποίες πάντα δημιουργούν μια διασκεδαστική περιπέτεια RV. Υπάρχουν αρκετοί RVers που έχουν στόχο να δουν και τους 48, αλλά ορισμένοι τυχοδιώκτες RV έχουν κάνει αυτό το βήμα παραπέρα με την επιθυμία να δουν και τα 48, σε ένα οδικό ταξίδι. Ακούγεται τρελό αλλά είναι δυνατό και γνωστό ως οδικό ταξίδι των Εθνικών Δρυμών.

Ας δούμε αυτό το τρομακτικό αλλά συναρπαστικό οδικό ταξίδι, συμπεριλαμβανομένης της γνωριμίας του δημιουργού του, μιας επισκόπησης του καλύτερου τρόπου για να ακολουθήσετε τη διαδρομή και του πώς μπορείτε να την προσαρμόσετε, καθώς και κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη μητρική εταιρεία του δημιουργού, Isle Box. Το οδικό ταξίδι των Εθνικών Πάρκων θα μπορούσε να είναι το επικό οδικό ταξίδι που περιμένατε.

Δημιουργία οδικού ταξιδιού στο Εθνικό Πάρκο

Η αρχική διαδρομή δημιουργήθηκε από τον Randy Olsen ως ένα επικό οδικό ταξίδι που σας οδήγησε σε όλα τα χαμηλότερα 48 κράτη σε ένα συνεχές οδικό ταξίδι. Το ταξίδι περιλάμβανε στάσεις σε πολλά σημαντικά αξιοθέατα, εθνικούς ιστορικούς χώρους, εθνικά πάρκα και άλλα, αλλά δεν περιελάμβανε ταξίδια και στα 48 Εθνικά Πάρκα.

Εκεί πήρε ο Travis Tamez, συνιδρυτής του Isle Box και της υπόλοιπης ομάδας Isle Box. Πήραν τον χάρτη του Olsen και ξανασχεδιάστηκαν για να επισκεφθούν και τα 48 εθνικά πάρκα στα κατώτερα 48 κράτη και πέτυχαν. Αυτό το τρομακτικό οδικό ταξίδι έρχεται σε 15.758 μίλια, αλλά είναι κατά μήκος μιας συνεχούς διαδρομής, έτσι ώστε να μην διπλασιάσετε τον εαυτό σας ή να περάσετε τους ίδιους προορισμούς.

Χαρακτηριστικά του Road Trip του Εθνικού Πάρκου

Κάνοντας το δικό σας Εθνικό Πάρκο Road Trip

Αυτό θα ήταν ένα μεγάλο οδικό ταξίδι ακόμα και για τους πιο έμπειρους εξερευνητές RVers ή Εθνικών Πάρκων, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ακόμα χωρίς να ακολουθήσετε τη διαδρομή.

Κατά την ανάπτυξη της διαδρομής, το Isle Box δημιούργησε επίσης ένα διαδραστικό χάρτη όπου μπορείτε να παίξετε γύρω από τις διαδρομές και τους προορισμούς για να κάνετε το τέλειο οδικό ταξίδι για τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον διαδραστικό χάρτη για να σχεδιάσετε απευθείας δρομολόγια σε διαφορετικούς προορισμούς και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον χάρτη για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους πιθανούς προορισμούς του Εθνικού Πάρκου.

Σχετικά με το Isle Box

Το Isle Box είναι κάτι περισσότερο από απλά επικά και διαδραστικά οδικά ταξίδια στο Εθνικό Πάρκο. Το Isle Box είναι μια ομάδα υπαίθριων ενθουσιωδών που θέλουν να βοηθήσουν σε όλες τις σειρές άλλων υπαίθριων ενθουσιώδων, δημιουργώντας παραδοτέα πακέτα υπαίθριου εξοπλισμού και αγαθών για να σας βγάλουν στο υπέροχο ύπαιθρο. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κιβωτίων Isle, από ένα Starter Box που περιλαμβάνει τα απαραίτητα, όπως υπνόσακο, απωθητικό σφαλμάτων και κάμινο κάμπινγκ σε εποχιακά κουτιά που τροφοδοτούν τους υπαίθριους μηχανισμούς. Τα κουτιά κατασκευάζονται από ενθουσιώδες υπαίθριους για άλλους υπαίθριους ενθουσιώδες για να τους κρατήσουν καλά εφοδιασμένους με διαφορετικούς τύπους ταξιδιών.

Η ελπίδα του Isle Box είναι ότι τα κουτιά τους θα βγάλουν τους ανθρώπους πιο έξω και θα εξουσιοδοτήσουν άλλους ενθουσιώδεις να αναλάβουν προκλήσεις που ποτέ δεν πίστευαν ότι θα προσπαθούσαν. Το Isle Box παρουσιάστηκε στο περιοδικό Outside για τα μοναδικά και χρήσιμα κιβώτια ταχυτήτων.

Οι RVers αναζητούν πάντα την επόμενη μεγάλη περιπέτεια για να τους ωθήσουν και τα βόλτα τους στα όρια. Αν χρειάζεστε ένα οδικό ταξίδι για να σας δείξω πολλά που έχει να προσφέρει το σύστημα των Εθνικών Πάρκων, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάρετε το οδικό ταξίδι των Εθνικών Πάρκων. Τουλάχιστον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διαδραστικούς χάρτες για να δημιουργήσετε το τέλειο οδικό ταξίδι για σας.