Μάθετε νέες δεξιότητες στο Κέντρο Goodlife του Λονδίνου

Εγγραφείτε για τις εσωτερικές βελτιώσεις και τις τάξεις εσωτερικού σχεδιασμού

Θέλατε ποτέ να δοκιμάσετε μια δουλειά συντήρησης στο σπίτι, αλλά απλά δεν αισθάνεστε ότι έχετε τις δεξιότητες; Υπάρχει μια θαυμάσια θέση στο Waterloo που ονομάζεται The Goodlife Center όπου είστε άμεσα φτιαγμένοι για να αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι και να έρθετε μακριά με τις δεξιότητες για την αντιμετώπιση DIY / διακόσμηση / ξυλουργική / αποκατάσταση επίπλων και πολλά άλλα.

Τα μαθήματα είναι για άντρες και γυναίκες και για όλα τα επίπεδα ικανότητας χάνουν την απογοήτευση και μαθαίνουν κάποιες νέες δεξιότητες.

Σχετικά με τον ιδρυτή, Alison Winfield-Chislett

Η Alison είναι ο ιδρυτής του Κέντρου Goodlife και ήταν ο δάσκαλός μας για τη μέρα που παρακολούθησα το μάθημα: «DIY σε μια μέρα.

Όταν ρώτησα την Alison πώς κατέληξε να τρέχει ένα DIY και κέντρο βελτίωσης της εγχώριας βελτίωσης εξήγησε ότι ως παιδί είχε ανακαινίσει το σπίτι της κούκλας της και όλα ξεκίνησαν από εκεί. Έχει οργανώσει τη δική της επιχείρηση προπαραγωγής και άρχισε να διδάσκει ξυλουργική στις γυναίκες στη Νέα Υόρκη από τη δεκαετία του '80.

Το 2009 άρχισε να διδάσκει ένα βασικό μάθημα DIY Skills στο Λονδίνο, αλλά μέχρι το 2011 βρήκε το μόνιμο σπίτι για το μάθημα και δημιούργησε το Κέντρο Goodlife.

DIY σε μια μέρα

Αυτό το μάθημα ήταν σίγουρα το ένα για μένα, καθώς είχα χάσει την εμπιστοσύνη στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο σπίτι μετά από μερικές καταστροφές.

Η Alison δεν γνωρίζει μόνο τις πρακτικές δεξιότητες και το πώς να τις διδάξει, αλλά και την ιστορία σχεδόν όλων των εργαλείων που χρησιμοποιήσαμε και τα οποία διατήρησαν την πορεία ποικίλα και διασκεδαστικά (καθώς μας εξοπλίσαμε με υλικό "κουτ" για το μέλλον) στην πρακτική στιγμή να δουλεύουμε μόνοι μας και σε ζεύγη.

Ανακαλύψαμε σύντομα πολλές αναλογίες με τα εργαλεία συντήρησης στο σπίτι και τον εξοπλισμό κουζίνας που είχαμε όλοι ήδη άνετα χρησιμοποιώντας τακτικά. Ένα τρυπάνι δεν είναι τόσο διαφορετικό από ένα ηλεκτρικό χτύπημα και η σημασία των αιχμηρών εργαλείων, ειδικά για έναν αρχάριο, είναι και πάλι αλήθεια και για τα δύο.

Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας συνέχισα να έχω "Αλληλούχα!" στιγμές που συνειδητοποίησα ξαφνικά αυτό που το εργαλείο που έχω ήδη στο πίσω μέρος του ντουλαπιού ήταν στην πραγματικότητα για και πώς να διορθώσω αυτά τα προβλήματα γύρω από το σπίτι.

Η Alison ανέφερε ότι το DIY είναι σαν τον κώδικα Da Vinci και παίρνουμε όλα τα μυστικά. Έκανε σίγουρα το καλύτερό της για να συμπυκνώσει όλα τα κόλπα και τα λάθη των 30 ετών εμπειρίας DIY σε μια διαχειρίσιμη πορεία.

Χρησιμοποιήστε εξοπλισμό καλής ποιότητας

Όλοι έπρεπε να δοκιμάσουμε μια ποικιλία από ασύρματα τρυπάνια από μια ποικιλία κατασκευαστών και η διαφορά ήταν τεράστια. Ναι, ένα φτηνότερο τρυπάνι σας εξοικονομεί για την αρχική δαπάνη, αλλά τι μπορεί να κάνει και η ομαλή χρήση ασφαλώς έρχεται με την αγορά καλύτερων εργαλείων.

Προσπαθήσαμε να τρυπώντας τρύπες σε ξύλο, τοιχοποιία και κοίλους τοίχους (γυψοσανίδες) καθώς και κεραμίδια τα οποία πάντα πίστευα ότι ήταν κάτι που έπρεπε να αφήσετε σε έναν επαγγελματία. Αλλά όλοι το κάναμε χωρίς πρόβλημα και κανένας δεν έσπασε το κεραμίδι - ένα κεραμίδι μοιράστηκε από την τάξη μόνο για να αποδείξει 10 τρύπες σε μια γραμμή δεν είναι πρόβλημα όταν χρησιμοποιείτε ένα κοφτερό τρυπάνι.

Τελειώσαμε το πρωί σταθεροποιώντας μια σφαίρα και ένα γάντζο σε έναν προσωρινό τοίχο, ώστε να μπορούμε να δούμε την άλλη πλευρά και να δούμε πόσο τακτοποιημένο ήταν το έργο μας.

Μετά το μεσημεριανό εξετάσαμε την κοπή και τη μέτρηση και ο δάσκαλος Δαβίδ μας διδάσκει την τέχνη του «πριονίσματος zen» που σημαίνει απλά να χρησιμοποιείτε ένα κοφτερό πριόνι, να χαλαρώνετε, μην προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά και αφήστε το πριόνι να κόβει.

Η τελική ενότητα ήταν βασικά υδραυλικά και έπρεπε να βγάλουμε από τις βρύσες (βρύσες) και μερικές βασικές πλαστικές σωληνώσεις καθώς και να ανακαλύψουμε τα εργαλεία για να διορθώσουμε ένα μπλοκάρισμα και συνεπώς να σώσουμε τον εαυτό μας μια περιουσία από την κλήση του υδραυλικού.

Υπήρχαν τόσες πολλές άριστες συμβουλές κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, αλλά μία που θα μοιραστώ μαζί σας είναι να τραβήξετε φωτογραφίες στην κάμερά σας πριν και κατά τη διάρκεια κάθε δουλειάς, έτσι ώστε να παίρνετε τα πράγματα εκτός από εσείς έχετε ένα αρχείο του τι συμβαίνει πάλι πρώτα και πού.

Τελειώσαμε την τάξη ανακαλύπτοντας πώς να αφαιρέσουμε το σφραγιστικό από ένα λουτρό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουμε ένα μαστιχένιο πιστόλι και ένα στεγανοποιητικό για να ξανακλείσουμε. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που είδα τους δασκάλους να φαίνονται νευρικοί καθώς είχαμε προειδοποιήσει ότι το στεγανοποιητικό μπορεί να κολλήσει σε όλα, έτσι δουλέψαμε αργά και με πολλές χαρτοπετσέτες.

Όλοι οι μαθητές έλαβαν πραγματικά εύχρηστους οδηγούς εργαλείων (με φωτογραφίες) και ένα γλωσσάριο όρων στην αρχή της ημέρας, και οι υδραυλικές σημειώσεις αποστέλλονταν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγο μετά το μάθημα.

Η όλη μέρα είναι για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης και πήγα στο σπίτι και να διορθώσω μερικά πράγματα που χρειάστηκαν χρόνια, αλλά δεν ήξερα πώς να το κάνω.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 122 Webber Street, London SE1 0QL

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Τηλ: 020 7760 7613

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.thegoodlifecentre.co.uk

Η online κράτηση είναι απλή και όλες οι συχνές ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε είναι στην ιστοσελίδα.

Είναι μια πολύ φιλική επιχείρηση και αισθάνεστε ευπρόσδεκτοι μόλις ανοίξετε την πόρτα.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.