Πλοίο προς Τασμανία σε στυλ κρουαζιερόπλοιων

Για όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Τασμανία, το νησί της Αυστραλίας βρίσκεται 150 μίλια μακριά από τη νότια ακτή της ηπειρωτικής χώρας χωρίς πτήση, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς τρόπους για να ταξιδέψετε είναι με πλοίο. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε ένα κρουαζιερόπλοιο με οχηματαγωγό και να επιλέξετε τη δική σας ταξιδιωτική προτίμηση - μια πολυτελή καμπίνα με ένα queen-size κρεβάτι ή μια καρέκλα που ξαπλώνει με ευχάριστο προϋπολογισμό. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι επιτόπιες ανέσεις του Πνεύματος της Τασμανίας Ι και ΙΙ είναι στη διάθεσή σας.

Οφέλη από το ταξίδι με σκάφος

Το πλοίο είναι ιδανικό για κάθε ταξιδιώτη που προτιμά να ταξιδέψει με αυτοκίνητο στην Αυστραλία με δικό του όχημα ή να φέρει τα κατοικίδια ζώα από την ηπειρωτική χώρα και αντίστροφα.

Για όσους βιάζονται, ένα αεροπλάνο θα είναι ο καλύτερος τρόπος ταξιδιού. Αλλά, αν προτιμάτε ένα γραφικό, πιο χαλαρωτικό ταξίδι, κλείστε μια ιστιοπλοΐα σε ένα από αυτά τα δύο κρουαζιερόπλοια που διασχίζουν το Bass Strait. Το ταξίδι διαρκεί κατά μέσο όρο από 9 έως 11 ώρες από και προς τη Μελβούρνη και το Devonport στη βόρεια ακτή της Τασμανίας.

Η πτυχή του κρουαζιερόπλοιου κάνει το ταξίδι προς ή από τη Μελβούρνη νιώθει σαν διακοπές. Οι παροχές μπορούν να κάνουν τις 11 ώρες να πετάξουν και τα πλοία του Πνεύματος των Τασμανίων διαθέτουν χαρακτηριστικά όπως ιδιωτικά καταλύματα για ύπνο, εστιατόρια, μπαρ, πισίνες, σάουνες, νυχτερινά κέντρα, καζίνο, καταστήματα, δωρεάν wifi και δραστηριότητες για παιδιά.

Επιλογές Διαμονής

Για μια πιο high-end επιλογή, η πολυτελή καμπίνα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Κατάλληλο για δύο ενήλικες, αυτές οι καμπίνες queen κρεβάτι βρίσκονται στο μπροστινό μέρος του πλοίου, με μεγάλα δίδυμα παράθυρα που σας επιτρέπουν να πάρετε την εκπληκτική θέα.

Αυτές οι καμπίνες περιλαμβάνουν δικό σας ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση. Αν ταξιδεύετε με μικρά παιδιά, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μια βρεφική κούνια που θα μεταφερθεί στην καμπίνα σας δωρεάν.

Άλλες επιλογές δωματίων, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, είναι μια καμπίνα με δύο μονά κρεβάτια, μια καμπίνα με κρεβάτι τεσσάρων κλινών, μια κουκέτα με μια θυροτηλέφωνο και μια εσωτερική (χωρίς παράθυρο), τετράκλινη καμπίνα κουκέτας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε ένα δωμάτιο με άλλους σόλο ταξιδιώτες.

Για τους περισσότερους ανιχνευτές ημέρας, ένα δωμάτιο δεν είναι απαραίτητο. Οι αναβατήρες προσφέρουν άνεση σε μεγάλη αξία. Βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό σαλόνι που περιβάλλεται από παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, μπορείτε απλά να καθίσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την υπέροχη θέα.

Πρόγραμμα

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το ηλεκτρονικό ωράριο ή συμβουλευτείτε έναν ταξιδιωτικό πράκτορα πριν από την κράτηση, καθώς οι χρόνοι κυμαίνονται. Τα περισσότερα δρομολόγια πραγματοποιούνται εν μία νυκτί, ωστόσο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Μαΐου, το Πνεύμα της Τασμανίας πραγματοποιεί πολλές ημερήσιες πτήσεις εκτός από το κανονικό του πρόγραμμα. Αυτά τα δρομολόγια αναχωρούν από κάθε λιμάνι το πρωί και φτάνουν στους προορισμούς τους το βράδυ, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Πνεύμα της Τασμανίας από την αυγή μέχρι το σούρουπο.

Σχετικά με την Τασμανία

Η Τασμανία είναι ένα απομονωμένο νησί γνωστό για τις τεράστιες, τραχιά περιοχές της άγριας φύσης, οι οποίες προστατεύονται σε μεγάλο βαθμό μέσα σε πάρκα και αποθεματικά. Στη χερσόνησο Tasman, ο ποινικός οικισμός Port Arthur του 19ου αιώνα είναι πλέον ένα υπαίθριο μουσείο. Στο Χόμπαρτ , η πρωτεύουσα του λιμανιού, οι γεωργιανές αποθήκες της Salamanca Place στεγάζουν τώρα γκαλερί και μπουτίκ. Το μουσείο της παλιάς και της νέας τέχνης έχει ένα σύγχρονο πλεονέκτημα.