Νυχτερινή ζωή στην Πάι, Ταϊλάνδη

Ένας οδηγός για μπαρ, μουσική και ψυχαγωγία στο Pai

Δεν θα περίμενε κανείς ότι ο Pai, όταν η γαλήνια ακτογραμμή των ποδηλατών και των κατοίκων του "hippie" έχει μεγάλη νυχτερινή ζωή, αλλά το κάνει. Σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος δεν έχει σημασία: Η νυχτερινή ζωή στο Pai είναι αναμφίβολα καλύτερη - και ευδοκιμεί πολύ αργότερα - από τη νυχτερινή ζωή στο Chiang Mai ! Επιπλέον, η βραδινή σας νύχτα σκοντάφτει πίσω στο ξενοδοχείο θα είναι πολύ μικρότερη και ευκολότερη.

Αλλά μην ανησυχείτε, τα μπαρ στην Pai είναι αρκετά χαμηλά ώστε να πρέπει να ψάξετε για κόπο να το βρείτε.

Σε αντίθεση με άλλα μέρη πάρτι στην Ταϊλάνδη , ποτέ δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για τη χρήση earplugs για να ξεφύγετε από την πονηρή μουσική. Μια απαγόρευση της κυκλοφορίας στα μεσάνυχτα κλείνει το 90% της δράσης στην πόλη, εκτός από μια μικρή χούφτα τρύπες που επιλέγουν να πληρώσουν τα πρόστιμα αντί να την καλέσουν νωρίς το βράδυ.

Σημείωση: Το Pai είναι αρκετά εύκολο για πλοήγηση, έτσι οι διευθύνσεις δεν έχουν συμπεριληφθεί. Απλώς αρπάξτε έναν από τους δωρεάν χάρτες που βρίσκονται σε όλη την πόλη ή ζητήστε ένα τοπικό από πού θα βρείτε αυτά τα υπέροχα μέρη!

Πρώτον, δείτε αυτόν τον οδηγό για την Pai στην Ταϊλάνδη και διαβάστε τους καλύτερους τρόπους για να φτάσετε εκεί από το Chiang Mai .

Χιπ χοπ

Ενώ η μουσική hip hop της παλιάς σχολής μπορεί να φαίνεται ελαφρώς ξεπερασμένη σε μια χαλαρή πόλη δίπλα στο ποτάμι, μπορεί να είναι νοσταλγική για κάποιους ταξιδιώτες. Θα βρείτε κτύπους από τον Δρ Dre και άλλους που ανατίναξαν το βράδυ στο μεγάλο Why Not Bar στην κύρια οδό περπατήματος.

Πάνκ ρόκ

Κατά ειρωνικό τρόπο, το ήσυχο μικρό Pai είναι το σπίτι σε ένα από τα καλύτερα μπαρ punk rock της Νοτιοανατολικής Ασίας. Το Blah Blah Bar, ακριβώς δίπλα από το Walking Street πέρα ​​από το εστιατόριο Witching Well, είναι γεμάτο με vintage αφίσες και πολλά punk swag από το Βερολίνο. Τα ποτά είναι φτηνά, και το μόνο πράγμα πιο κομψό από το ντεκόρ είναι η μουσική.

Ρέγκε

Θα ακούσετε reggae σποραδικά γύρω από την πόλη, αλλά είναι συνήθως μια εγγύηση στο Roots Bar. Φτηνά ποτά κουβά είναι ένα χτύπημα με rasta-σκηνή-αγαπώντας backpackers που συνήθως δεν πηγαίνουν εκεί μέχρι αργά το βράδυ. Το Roots Bar βρίσκεται σε μια ζεστή γωνιά κατά μήκος του ποταμού, λίγο πιο πέρα ​​από το Bar Edible Jazz.

Διεθνείς ερμηνευτές

Το φαγητό Jazz Bar είναι ένα βασικό Pai για χρόνια, με νυχτερινές παραστάσεις από ταξιδιώτες μουσικούς από όλο τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα χαλαρώστε και υπάρχουν και αιώρες. Ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα εμφανιστεί για τις βραδιές ανοιχτού μικρού τις Κυριακές. Δεν υπάρχουν χρεώσεις κάλυψης και τα ποτά είναι εκπληκτικά προσιτά, δεδομένης της ποιότητας της διασκέδασης.

Καραόκε

Ναι, αν χρειαστεί, μπορείτε να βγάζετε το καλύτερο από το T-Bar, ακριβώς στα περίχωρα της πόλης. Οδηγήστε τον κεντρικό δρόμο βόρεια προς τη Mae Hong Son για να βρείτε την καλύτερη καραόκε στην περιοχή.

Cozy Space

Το Secret Garden Bar δεν είναι πραγματικά μυστικό, αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί παρά το γεγονός ότι βρίσκεται ακριβώς έξω από την οδό Walking. Ένα πολύ στενό δρομάκι κοντά στο 7-Eleven στην οδό Walking Street οδηγεί σε ένα μικρό αλλά ζεστό υπαίθριο χώρο, που περιβάλλεται από κτίρια. Απλά ψάξτε τα φώτα λέιζερ! Ο ωραίος φωτισμός και οι ζωντανοί καλλιτέχνες κρατούν τη γαλήνια μικρή γωνιά γεμάτη μερικές νύχτες.

Πολλοί κοινωνικοποίησης

Το κίτρινο ηλιοβασίλεμα είναι η δεύτερη έως τελευταία στάση για τους περισσότερους ανθρώπους που μετακινούνται προς το τέλος της νύχτας Why Not Bar. Οι καναπέδες, το τραπέζι μπιλιάρδου και τα καθίσματα που βλέπουν στο δρόμο δημιουργούν μια πολύ κοινωνική ατμόσφαιρα για νέους ταξιδιώτες. Ανοιχτό αργότερα από τους περισσότερους, ο Κίτρινος Ήλιος κλείνει γύρω στην 1 π.μ. και βγαίνει άνετα στο δρόμο προς το Do not Cry Bar.

Αργά τρόφιμα και ποτά

Το περίφημο μπαρ Do not Cry ακριβώς απέναντι από το ποτάμι είναι σχεδόν το μόνο πράγμα που ανοίγει μετά από 1 πμ Μουσική, τρία μπαρ, καμπινγκ, κλιματιζόμενο θάλαμο χορού και τραπέζι μπιλιάρδου, που κάνουν τους ανθρώπους να διασκεδάζουν κυριολεκτικά μέχρι την ανατολή σε μερικές νύχτες. Φροντίζοντας για ένα πολύ νυχτερινό πλήθος με τα μουντς, μια μικρή κουζίνα σερβίρει εκπληκτικά καλό φαγητό. Το μοναδικό πακέτο τροφίμων του Pai πάρκων στρατηγικά απέναντι από το δρόμο.

Δείτε κάποια άλλα ενδιαφέροντα μέρη που δεν πρέπει να χάσετε στο Pai !