Πώς να γνωρίσετε τους ανθρώπους στο Λος Άντζελες

Συμβουλές για άτομα που συναντώνται στο Λος Άντζελες είτε είστε ενιαίοι είτε αναζητούν νέους φίλους

"Είναι δύσκολο να συναντήσετε ανθρώπους στο Λος Άντζελες." Ακούω αυτό το παράπονο αρκετά συχνά. Η πόλη μας δεν είναι όπως άλλες περιοχές του μετρό που είναι μικρότερες συγκεντρωμένες, προσανατολισμένες στο δρόμο και διαθέτουν ισχυρά συστήματα δημόσιων συγκοινωνιών. Υπάρχουν πολλές πόλεις μέσα σε αυτή τη μητρόπολη. Και φυσικά υπάρχει μια τάση για τους ανθρώπους να απομονώνονται κοινωνικά μόνο με τη σύνδεση με τους φίλους στην αντίστοιχη σταδιοδρομία τους. Έτσι, η συνάντηση με νέους ανθρώπους στο Λος Άντζελες παίρνει μια μικρή προ-δραστηριότητα.

Αυτό το άρθρο - το περιεχόμενο του οποίου προέρχεται από τις εμπειρίες μου και τις εμπειρίες των φίλων - θα σας δώσει μια πολύτιμη εικόνα για το πώς θα συναντήσετε ανθρώπους στο Λος Άντζελες.

Πάρκα σκυλιών και μονοπάτια

Κάθε τύπος στην πόλη ξέρει ότι το χτύπημα στα πάρκα σκυλιών και τα μονοπάτια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρεις κορίτσια. Αυτό βέβαια αποθανατίστηκε σε ένα επεισόδιο του Entourage του HBO. Δεδομένου ότι ένα από τα βασικά κοινωνικά οδοφράγματα είναι «το ανοιχτήρι», η επικεφαλίδα για φιλικά με τα κατοικίδια ζώα δημόσια σημεία βοηθά πραγματικά. Τα σκυλιά σας προσφέρουν τη χορτονομή για συνομιλία - εκτός αν βέβαια φτάνουν στο λάθος τύπο ή κορίτσι. "Κακό σκυλί, κακός σκύλος!"

Dog Walking στην Ανατολική πλευρά του Λος Άντζελες

Διαδρομές πεζοπορίας και διαδρομές

Τα μονοπάτια του LA δεν περιορίζονται σε βόλτες σκύλων, φυσικά. Πολλοί joggers και λάτρεις της πεζοπορίας έχουν κάνει φίλους κάνοντας εκεί έξω και χτυπώντας τα μονοπάτια. Αυτή είναι μια εξαιρετική νηφάλια (μη μπαρ) δραστηριότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας που μπορεί να σας φέρει σε επαφή με τους νέους ανθρώπους με τον σωστό τρόπο.

Runyon Canyon στο W.

Το Χόλιγουντ, για παράδειγμα, είναι αρκετά δημοφιλές και μπορεί να υπερηφανεύεται για τις υπαίθριες μαθήματα γιόγκα το Σαββατοκύριακο Αλλά μην τρέχετε όλο το χρόνο. Θυμηθείτε να σταματήσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα. Ανάμεσα στις αναπνοές μπορεί να χτυπήσετε απλά αυτή τη συζήτηση που ξεκινά την αρχή μιας όμορφης φιλία.

Τα καλύτερα μονοπάτια πεζοπορίας στο Λος Άντζελες

Βιβλιοπωλεία και εκδηλώσεις συγγραφέων

Συναντήθηκα προσωπικά έναν καλό φίλο μου σε ένα βιβλιοπωλείο. Ήμασταν και οι δύο περιηγητές στο ίδιο σκοτεινό τμήμα και πήραμε να μιλάμε για το θέμα στο χέρι. Αυτά τα σημεία έχουν ενσωματωμένους, φυσικούς εκκινητές θεμάτων σε όλα τα ράφια τους! Υπάρχουν βιβλιοπωλεία για κάθε είδος ατόμου και διάθεση - από ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία μέχρι μεγαλύτερους βιβλιοπωλεία όπως ο Barnes & Noble - όλα όλοι για τη συνάντηση των μυαλών.

Αν εξακολουθείτε να νιώθετε ντροπαλός για να ανατρέξετε στην πιο πρόσφατη πολιτική βιογραφία ή για να αναζητήσετε μια ενότητα "στην αυτοβοήθεια", δοκιμάστε ένα συμβάν συγγραφέα. Είναι συνηθισμένο να διεξάγονται ομαδικές και ατομικές συζητήσεις κατά τη διάρκεια και μετά τις αναγνώσεις και τις εγγραφές (και έτσι να κολλήσετε και μετά). Συνάντησα έναν άλλο σπουδαίο φίλο μου σε μια ανάγνωση στο βιβλίο Soup στο W. Hollywood. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει μια ανάγνωση που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντά σας, φυσικά, και οι πιθανότητές σας για μια μακροχρόνια φιλία θα είναι μεγαλύτερες.

Τα Ανεξάρτητα Βιβλιοπωλεία της LA

Καφετέριες

Αυτός είναι ο τρόπος που έκανα τους περισσότερους φίλους μου στην ενήλικη ζωή μου (πέρα από την εργασία). Βρείτε ένα καφέ μέρος του οποίου το χαρακτήρα σας αρέσει και το συχνές. Μετά από λίγο θα δείτε τα ίδια πρόσωπα και πιθανόν να αλλάξετε hellos, και έτσι η επαφή αρχίζει.

Φυσικά, ποτέ δεν θα συναντήσετε κανέναν εάν καθίσετε στο «laptop ghetto» με το πρόσωπό σας κολλημένο στην οθόνη.

Έχω διαπιστώσει ότι οι άνθρωποι που διαβάζουν περιοδικά σε χώρους καφέ προσεγγίζονται συχνότερα (και πάλι, είναι μια περίπτωση κοινών συμφερόντων) από τους εθισμένους iPhone ή Blackberry. Οι τελευταίες τεχνολογικές συσκευές σας κάνουν να φαίνεστε απρόσιτες.

Πολλές φορές οι συνομιλίες σε σημεία καφέ χτυπιούνται με τους πιο πλούσιους τρόπους: στο σταθμό ζάχαρης και κρέμας γάλακτος ή στην αναμονή. Δεν έχει σημασία πώς ξεκινά η συζήτηση. Το σημείο είναι να είναι ανοιχτό, να δείχνει ανοιχτό και να είναι τολμηρό επίσης.

Κορυφαίοι χώροι καφέ στο Δυτικό Χόλιγουντ

Αθλητικές και αθλητικές ομάδες και συλλόγους

Ακόμα και η μητέρα μου - μια μακροχρόνια Angeleno - έχει κάνει νέους φίλους εδώ με την ένταξη στις τοπικές ομάδες γκολφ. Οι εβδομαδιαίες δραστηριότητες είναι ιδιαίτερα καλές για να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Έχω επίσης προσεγγιστεί από νέους ανθρώπους σόλο στην περιοχή οδήγησης - αλλά αυτό είναι ίσως μια άλλη (μόνη γυναίκα) ιστορία.

Πολλά δημόσια πάρκα φιλοξενούν μαθήματα τένις ή μικρές ομάδες ή πρωταθλήματα. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασκηθείτε και να συναντήσετε νέους ανθρώπους.

Το ίδιο ισχύει και για αθλήματα όπως το μπέιζμπολ, το μπάσκετ και το κολύμπι. Ένας φίλος μου παίρνει τη μικρή κόρη της σε μια εβδομαδιαία πρωινή κολύμβηση και συναντά άλλες μητέρες με αυτόν τον τρόπο.

15 κορυφαίες θέσεις σέρφινγκ στο Λος Άντζελες

Αθλητικά μπαρ και παμπ

Τα μπαρ παραμένουν γενικά εκτός αυτής της λίστας επειδή είναι ένας προφανής τρόπος που συναντούν οι άνθρωποι (ειδικά όταν είναι μόνοι), και πολλοί άνθρωποι δεν αισθάνονται άνετα να πάνε σε μπαρ. Και συχνά, είναι πιο εύκολο να γνωρίσεις πραγματικά κάποιον όταν είναι νηφάλιος.

Ωστόσο, έχω προσθέσει σπορ μπαρ και μπαρ σε αυτόν τον κατάλογο, επειδή είναι γενικά πιο χαλαροί και «neighborhoody» από τα κανονικά μπαρ. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχουν ένα κεντρικό σημείο εστίασης - πισίνα, βελάκια, καραόκε - που κάνουν πολύ πιο εύκολο να ξεκινήσει μια συνομιλία. Ακόμη και ο πιο ντροπαλός μπορεί να συγκεντρώσει αρκετό θάρρος να ζητήσει να συμμετάσχει κάποιος σε ένα παιχνίδι του foosball.

Καλύτερα ιρλανδικά παμπ στο Λος Άντζελες

Μαθήματα και συνεχιζόμενη εκπαίδευση

Αυτός είναι ένας πολύ κοινός τρόπος για να συναντήσετε τους ανθρώπους - και ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε τη βάση γνώσεων σας (προσωπικά ή για την καριέρα σας). Μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα στο UCLA Extension, στο Santa College της Κοινότητας, στο LACC και ούτω καθεξής. Συχνά, τα τοπικά γυμνάσια, όπως το γυμνάσιο του Beverly Hills, προσφέρουν επίσης μαθήματα για ενήλικες τα Σαββατοκύριακα.

Ο πατέρας μου, χωρίς κοτόπουλο άνοιξη, συναντήθηκε με πολλούς νέους ανθρώπους όταν πήρε μια φωνητική τάξη - και πήρε και κάποια σπουδαία κομμάτια για έναν κύλινδρο. Και πάλι, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει κάτι που είστε πραγματικά παθιασμένοι ή ενδιαφέρεστε και θα έχετε πολλά να μιλήσετε για τους νέους φίλους σας. Αυτό μπορεί να είναι οτιδήποτε από ένα ακαδημαϊκό θέμα ή μια τεχνική ικανότητα σε ένα άθλημα ή μια μορφή τέχνης.

Μαθήματα, εργαστήρια και μαθήματα στο Λος Άντζελες
Μαθήματα Χορού στο Λος Άντζελες
Κουνταλίνι Γιόγκα και Διαλέξεις

Ανεξάρτητες Ομάδες

Όπως τα μαθήματα και η συνεχιζόμενη εκπαίδευση, ανεξάρτητες ομάδες φέρνουν τους ανθρώπους μαζί με κοινά ενδιαφέροντα. Στην περίπτωση αυτή η ομάδα μπορεί να είναι ένας κύκλος πλέξιμο (μια περιοχή που κέρδισε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια). Ιστοσελίδες όπως το Meetup είναι ιδανικές για την εύρεση κοινών ομάδων συμφερόντων στην περιοχή σας. Σας επιτρέπουν να συνδέσετε τον ταχυδρομικό κώδικα και την περιοχή ενδιαφέροντος.

Υπάρχουν επίσης οργανώσεις όπως το πρόγραμμα MUSE της LACMA, το οποίο συγκεντρώνει νέους οπαδούς της τέχνης στο LA για εκδηλώσεις μόνο για μέλη.

Μου είπαν ότι αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συναντήσετε άλλους ανθρώπους με πολιτιστικό πνεύμα.

Συνομιλίες και πίνακες

Δύο παραδείγματα που έρχονται στο μυαλό είναι το TED x Λος Άντζελες (οι τοπικά οργανωμένες εκδηλώσεις σχεδίου τεχνολογίας ψυχαγωγίας) και το Mindshare LA. Και οι δύο οργανώσεις βρίσκονται στο πιό οραματιστικό τέλος των πραγμάτων (αλλά hey, η Καλιφόρνια είναι μια οραματιστική κατάσταση, σωστά;). Ο τελευταίος, για παράδειγμα, φιλοξενεί συνομιλίες για την προσοχή, την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, το μέλλον της εξερεύνησης του διαστήματος, τη διαδραστική εκπαίδευση, τη νανοτεχνολογία και την τέχνη του Burning Man. Και προσωπικά συναντήθηκα με νέους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο.

Αναπτύξτε το μυαλό σας στο Λος Άντζελες

Εργαστήρια

Στο τέλος του φαγητού στο εργαστήριο, πολλά καταστήματα κρασιού και μπιστρό πραγματοποιούν τακτικά εκδηλώσεις γευσιγνωσίας. Εάν ενδιαφέρεστε για το κρασί ή τα οινοπνευματώδη ποτά, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συναντήσετε άλλους λάτρεις. Άλλα παραδείγματα τέτοιων εργαστηρίων μπορεί να περιλαμβάνουν μαγείρεμα (σε μαγειρικό μαγαζί) ή θεραπεία και προσωπική ανάπτυξη (μέσω ενός βιβλιοπωλείου ή μιας οργάνωσης νέας ηλικίας).

Οι μαθήματα γιόγκα και διαλογισμού και τα εργαστήρια είναι επίσης εξαιρετικοί τρόποι για να συναντήσετε τους ανθρώπους στο LA.

Top 12 μπαρ κρασιού στο Λος Άντζελες
Μαθήματα, μαθήματα και εργαστήρια στο Λος Άντζελες

Εθελοντική εργασία

Αυτός είναι ένας από τους μεγαλύτερους τρόπους για να συναντήσετε ανθρώπους που μοιράζονται ενδιαφέροντα και που τους αρέσει να μοιραζόμαστε. Όταν έχετε ελεύθερο χρόνο, δώστε το σε μια φιλανθρωπική οργάνωση ή σε μια οργάνωση που χρηματοδοτείται από το δημόσιο.

Θα συναντήσετε άλλους φιλανθρωπικούς ανθρώπους που μοιράζονται τα ενδιαφέροντά σας.

Έχω δώσει προσωπικά το χρόνο μου στο Ινστιτούτο Μπράιγ, στις πολιτικές οργανώσεις και ακόμη και σε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό που βασίζεται σε ακροατές για χρήματα. Είτε πρόκειται για τηλεφωνική τραπεζική, φακέλους για πράγματα είτε για τηλεφωνήματα με απαντήσεις, είστε υποχρεωμένοι να συναντήσετε ανθρώπους που κάνουν παρόμοια πράγματα στο γραφείο αυτού του μη κερδοσκοπικού οργανισμού.

Εθελοντισμός στις φιλανθρωπικές οργανώσεις στο Λος Άντζελες

Άνοιγμα τέχνης

Δεν μπορώ να σας πω πόσο πολλές φορές έχω συναντήσει νέους ανθρώπους στα ανοίγματα της τέχνης. Εάν οι τέχνες και ο πολιτισμός βρίσκονται στην αρένα των ενδιαφερόντων σας, θα το συνιστούσα ιδιαίτερα. Οι περισσότερες γκαλερί του Λος Άντζελες έχουν ανοίγματα για τις εμφανίσεις τους (συνήθως με δωρεάν κρασί, για εκκίνηση). Αυτά τα γεγονότα συνήθως προσελκύουν ανθρώπους με ανοιχτό πνεύμα, οι οποίοι συζητούν για την τέχνη σε εκθέματα ή την τέχνη και τον πολιτισμό εν γένει.

Ο χώρος Annenberg για τη φωτογραφία
Γκαλερί Φωτογραφίας και Μουσεία στο Λος Άντζελες
Downtown Art Walk

Φεστιβάλ Κινηματογράφου
Ποιος καλύτερος τρόπος να συναντήσετε τους ανθρώπους σε μια κινηματογραφική πόλη παρά σε ένα φεστιβάλ κινηματογράφου; Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια προβολή των τελευταίων ή σύντομα προς κυκλοφορία ταινιών, να παραμείνετε για μια συζήτηση με τους σκηνοθέτες των κινηματογραφικών ταινιών και έπειτα για το μίγμα και να μιλήσετε μέρη που συχνά συνοδεύουν αυτές τις κινηματογραφικές εκδηλώσεις. Αν η ταινία είναι η τσάντα σας (επαγγελματικά ή ως ανεμιστήρας), αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συναντήσετε τους ομοϊδεάτες.

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Έτος-Γύρος στο LA