Η ταινία Lover's Getaway στο Λος Άντζελες

Πώς να περάσετε μια μέρα που επικεντρώνεται στην ταινία ή το Σαββατοκύριακο στο Λος Άντζελες

Δεν υπάρχει καλύτερος χώρος από το Λος Άντζελες και το Χόλιγουντ για να απολαύσετε την αγάπη σας για την ταινία.

Μπορείτε να σχεδιάσετε την ημερήσια εκδρομή του Λος Άντζελες ή το ταξίδι του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει;

Πολλές μεγάλες ταινίες πρεμιέρας εδώ, όλα όσα κυκλοφόρησαν εμφανίζονται πρώτα στις οθόνες του Λος Άντζελες και πολλές ταινίες που δεν το κάνουν ποτέ σε ακόμη μικρότερες πόλεις εμφανίζονται μερικές φορές σε δύο ή τρεις θέσεις την ίδια στιγμή.

Το Downtown είναι γεμάτο όμορφα παλιά παλάτια ταινιών και υπάρχουν πολλά πραγματικά όμορφα θέατρα σε όλη την πόλη, αρκετά για να σας κρατήσουν στο σκοτάδι όλη την ημέρα.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε μια ταινία σε ένα από τα καλύτερα κινηματογραφικά δρώμενα του Λος Άντζελες. Είναι μια μακριά κραυγή από το τοπικό cineplex σας, με την προβολή εμπειριών που ενθυλακώνουν όλα όσα κάνει η ταινία. Ο θόλος Arclight Cinerama δεν είναι μόνο ένα κομμάτι της ιστορίας, αλλά προσφέρει επίσης μια απαράμιλλη εμπειρία προβολής με επιφυλάξεις καθισμάτων, κλητήρες και γκουρμέ φαγητό στο σνακ μπαρ. Στο Χόλιγουντ, το κινέζικο θέατρο διαθέτει ένα πολυτελές εσωτερικό σε μια εικονική τοποθεσία, αλλά βεβαιωθείτε ότι ζητάτε καθίσματα στο αρχικό θέατρο όταν αγοράζετε τα εισιτήριά σας.

5 Περισσότερα μεγάλα πράγματα για τους λάτρεις του κινηματογράφου να κάνουν στο Λος Άντζελες

Ενδέχεται να παρατηρήσετε ότι η παρακάτω λίστα δεν περιλαμβάνει το Walk of Fame του Χόλιγουντ ή τα ίχνη στο κινεζικό θέατρο του Grauman .

Είστε ένας σοβαρός εραστής ταινίας που δεν θα έδινε τέτοιες τουριστικές δραστηριότητες, δεν είναι; Ακριβώς σε περίπτωση που έχετε ένα μυστικό μικρό πάθος για να απολαύσετε, ελέγξτε έξω αυτές τις περιοχές και περιηγήσεις:

Επισκεφθείτε τοποθεσίες ταινιών

Δυστυχώς, δεν είναι πλέον εύκολο να βρείτε πού γυρίστηκαν ταινίες στους δρόμους του Λος Άντζελες. Μετά τις 9/11, τα καθημερινά "φύλλα βλαστών" που ίσως έχετε ακούσει για να εξαφανιστούν από τη δημόσια διανομή. Με αυτή την μικρή συμβουλή, μπορείτε να βρείτε μια ταινία σε εξέλιξη. Τα πληρώματα κινηματογράφου τοποθετούν μικρές πινακίδες γύρω από την πόλη για να βοηθήσουν όλους να φτάσουν στο σωστό σημείο. Συνήθως κολλημένοι σε έναν τηλεφωνικό πόλο, τα φωτεινά χρώματα κομμάτια χαρτιού περιέχουν έναν κωδικό γράμματος / αριθμού και ένα βέλος που δείχνει προς τη θέση.

Μπορεί να τους μπερδέψετε για πινακίδες πώλησης γκαράζ, αλλά αν τα βρείτε, δεν θα ενοχλείται να βλέπετε πού οδηγούν. Μόλις πλησιάσετε, είναι αρκετά εύκολο να αναγνωρίσετε μια βολή σε εξέλιξη: ο δρόμος θα είναι γεμάτος λευκά φορτηγά και ρυμουλκούμενα.

Ετήσια γεγονότα ταινιών του Λος Άντζελες πρέπει να γνωρίζετε

Καλύτερο Brunch

Μια απόδραση το Σαββατοκύριακο είναι μια μεγάλη στιγμή για να απολαύσετε ένα χαλαρό brunch. Στη χολιγουντιανή λεωφόρο, οι τηγανίτες φανέλας Musso και Frank είναι θρυλικές (6667 Hollywood Blvd.). Δυστυχώς, έκλεισαν την Κυριακή. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν διάφορες επιλογές στην Αγορά Αγροτών, όπου μας αρέσει ιδιαίτερα το γατόψαρο και τα αυγά στο Kokomo Cafe.

Που να μείνω

Το Χόλιγουντ είναι ίσως το καλύτερο στοίχημά σας. Από εκεί, μπορείτε να πάρετε το μετρό στο κέντρο της πόλης, και είναι μια σύντομη οδήγηση μέχρι Burbank και Universal City, επίσης. Ελέγξτε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας .

Να πάρει εκεί

Το Χόλιγουντ βρίσκεται βορειοδυτικά του κέντρου του Λος Άντζελες. Η πιο βολική προσέγγιση αυτοκινητόδρομου είναι η US 101, βγαίνοντας από τη Highland Avenue νότια. Από το I-10, πάρτε τη λεωφόρο La Brea βόρεια προς τη λεωφόρο Hollywood.

Το Hollywood απέχει 376 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 334 μίλια από το Σαν Χοσέ, 378 μίλια από το Σακραμέντο, 127 μίλια από το Σαν Ντιέγκο.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Burbank (BUR), αλλά θα βρείτε περισσότερες πτήσεις για το Λος Άντζελες Διεθνές (LAX).