Πώς να βρείτε φθηνό ευρωπαϊκό αεροπορικό εισιτήριο

Πώς να φτάσετε στην Ευρώπη με έναν προϋπολογισμό: Είναι πολύ εύκολο!

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη, έχετε τύχη: υπάρχουν αρκετές αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στην ηπειρωτική χώρα και αυτό κάνει την πτήση από πόλη σε πόλη εξαιρετικά προσιτή. Πριν αγοράσετε το φοιτητικό αεροπορικό εισιτήριο για το μεγάλο ταξίδι σας στην Ευρώπη, ελέγξτε πρώτα τις πολλές αεροπορικές εταιρείες που προσφέρουν ένα έξοχο φτηνό ευρωπαϊκό αεροπορικό εισιτήριο. Τι γίνεται με ένα αεροπορικό εισιτήριο αξίας $ 5 από το Λονδίνο στη Ρώμη; Προσθέστε φόρους και τέλη και κοιτάτε αεροπορικό εισιτήριο αξίας 40,00 € ή λιγότερο.

Έκπτωση στην ευρωπαϊκή σύγκριση αεροπορικών εισιτηρίων

Ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη σύγκριση του ευρωπαϊκού αεροπορικού εισιτηρίου από τις δύο κυριότερες αεροπορικές εταιρείες ευρωπαϊκού προϋπολογισμού εναντίον του Student Airfare Finder, το Student Universe (οι τιμές που υπόκεινται σε αλλαγή, βέβαια χρησιμοποιήθηκε τυχαία Πέμπτη).

Λονδίνο προς Παρίσι (αεροπορικές πτήσεις μονής κατεύθυνσης):

Λοιπόν, ποιο είναι το καλώδιο;

Έκπτωση των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών

Ας είμαστε ειλικρινείς: οι αεροπορικές αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη δεν σας περιθάλπουν. Μην περιμένετε in-fli

Προϋπολογισμός Οι ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες δεν σας περιθάλπουν - μην περιμένετε γεύματα κατά τη διάρκεια της πτήσης, δωρεάν ποτά ή προ-κράτηση θέσεων με φθηνό ευρωπαϊκό αεροπορικό εισιτήριο. Αντ 'αυτού, θα χρεωθείτε για όλα αυτά και πολλά άλλα. Για να το πετύχετε αυτό, απλά αποθηκεύστε τα σνακ μόλις περάσετε την ασφάλεια του αεροδρομίου και αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε να καθίσετε όπου θα θέλατε στο αεροπλάνο.

Ένα σοβαρό μειονέκτημα των αεροπορικών εταιρειών προϋπολογισμού για μένα είναι ότι συνήθως χρησιμοποιούν αεροδρόμια σε πραγματικά απομακρυσμένες τοποθεσίες. Συχνά θα καταλήγετε μέχρι μια ώρα μακριά από το κέντρο της πόλης και, σε ορισμένες περιπτώσεις, σε μια τελείως διαφορετική χώρα! Σίγουρα αξίζει να κάνετε την έρευνά σας, αν συμβαίνει αυτό - ίσως διαπιστώσετε ότι η πληρωμή επιπλέον για να πετάξετε σε ένα πιο κεντρικό αεροδρόμιο λειτουργεί λιγότερο από τη μεταφορά που θα έπρεπε να πάρετε από την άλλη.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι οι αεροπορικές εταιρείες με χαμηλές τιμές στην Ευρώπη υπόκεινται σε ακυρώσεις πτήσης περισσότερο από τις μεγάλες εταιρείες και καθυστερήσεις είναι πολύ πιθανές. Σε αυτή την περίπτωση, τα δελτία γευμάτων και ξενοδοχείων ενδέχεται να μην σας παρασχεθούν.

Ορισμένες ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες σας επιτρέπουν πολύ λίγες αποσκευές και χρεώνετε υπερβολικά αν υπερβείτε τα όρια αποσκευών. Φτηνές ευρωπαϊκές αερογραμμές βασιλιάς Ryanair, για παράδειγμα, περιορίζει τις ελεγμένες αποσκευές και θα χρεωθείτε περίπου $ 9 ανά λίβρα για οποιαδήποτε υπέρβαση. η αεροπορική εταιρεία συμβουλεύει επίσης να μην ελέγξει τα αθλητικά είδη όπως τα ποδήλατα και οι snowboards - θα δεχτούν τέτοια αντικείμενα με χρέωση περίπου 32 δολαρίων, αλλά θα πρέπει να ενημερωθεί ότι ο μεταφορέας συνήθως δεν αποδέχεται καμία ευθύνη γι 'αυτά. Η Ryanair έχει σημαντικές επιβαρύνσεις για αποσκευές. Επιπλέον, έχουν προσθέσει έως και $ 8 σε τέλη πιστωτικής κάρτας. Και γνωρίζετε ότι η ασφάλιση πτήσεων της Ryanair ισχύει μόνο για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου - μην πληρώνετε για αυτό αν ζείτε αλλού. Το κλειδί για μια φτηνή πτήση Ryanair, λοιπόν, είναι να μεταφέρετε τις τσάντες, να πληρώνετε μετρητά και να διαβάζετε την λεπτή εκτύπωση όταν κάνετε κράτηση.

Εντούτοις, οι αεροπορικές εταιρείες με χαμηλό προϋπολογισμό στην Ευρώπη δεν διαφέρουν απόλυτα σε σχέση με τις αεροπορικές εταιρείες του προϋπολογισμού σε άλλα μέρη του κόσμου. Εάν μπορείτε να τα χειριστείτε στο σπίτι, μπορείτε να τα χειριστείτε εκεί.

Έκπτωση για τις Ευρωπαϊκές Αερογραμμές

Σίγουρα, μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια αρκετά πενιχρή πτήση εμπειρία, αλλά κατά τη γνώμη μου, αξίζει τον κόπο να εξοικονομήσετε τόσα χρήματα στις πτήσεις σας!

Και η εξοικονόμηση χρημάτων στις πτήσεις σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερα να περάσετε σε δραστηριότητες διασκέδασης, όπως ένα φανταστικό δείπνο στο Παρίσι, μια περιήγηση στη Βαρκελώνη ή ένα ταξίδι στην Ελλάδα.

Πώς να βρείτε φθηνό ευρωπαϊκό αεροπορικό εισιτήριο

Είναι πραγματικά απίστευτα απλό! Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να βγάλουμε έναν πλήρη κατάλογο των αεροπορικών εταιρειών με προϋπολογισμό για να συγκρίνουμε τις τιμές τους για μια συγκεκριμένη διαδρομή είναι να χρησιμοποιήσουμε έναν συγκεντρωτή. Ένα Aggregator είναι ένας ιστότοπος όπου θα εισέλθετε στον ταξιδιωτικό προορισμό σας και τις ημερομηνίες και θα πάρετε τιμές από εκατοντάδες αεροπορικές εταιρείες για να μάθετε ποιος έχει την καλύτερη προσφορά. Σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα!

Το Skyscanner είναι το πρώτο μου λιμάνι, επειδή σπάνια με αφήνουν κάτω. Ο δικτυακός τόπος είναι εύκολος στη χρήση, οι τιμές είναι βασικά πάντα οι φθηνότερες που θα βρείτε στο διαδίκτυο, επειδή ελέγχουν τόσες πολλές αεροπορικές εταιρείες και είναι υπέροχες εάν δεν έχετε ούτε σταθερά σχέδια.

Ένα από τα αγαπημένα μου χαρακτηριστικά είναι να ψάξω για πτήσεις σε ολόκληρη τη χώρα και όχι σε πόλη, ή αν δεν ξέρετε πού θέλετε να πάτε, αναζητώντας πτήσεις "παντού" για να δείτε τι έρχεται.

Το Adioso είναι ένα άλλο από τα αγαπημένα μου και αμέσως όταν κατευθύνω αν η Skyscanner δεν μου δίνει τις τιμές που ελπίζω. Μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ των δύο ιστότοπων είναι ότι το Adioso σας προσφέρει ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών αναζήτησης. Μπορείτε να αναζητήσετε πτήσεις μεταξύ δύο συγκεκριμένων ημερομηνιών και μπορείτε ακόμη να αναζητήσετε πτήσεις προς "κάπου ζεστό" ή "κάπου μέσα σε πέντε ώρες".

Σπάνια χρησιμοποιώ ποτέ άλλους δικτυακούς τόπους, διότι αυτές οι δύο καλύπτουν τη συντριπτική πλειοψηφία των αεροπορικών εταιρειών του προϋπολογισμού στην Ευρώπη. Έτσι, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι σε αυτή τη μεγάλη ήπειρο, φροντίστε να διερευνήσετε αυτές τις φτηνές αεροπορικές εταιρείες προτού να πηδήσετε για τους ναύλους σπουδαστών!

Αυτό το άρθρο έχει επεξεργαστεί και ενημερωθεί από την Lauren Juliff.