Γήπεδο Bowie Baysox: Μπέιζμπολ της Μικρής Λιγκ, Bowie, MD

Όλα για το στάδιο του πρίγκιπα Γιώργου για το μπέιζμπολ της Μικρής Λιγκ

Το στάδιο Bowie Baysox, το οποίο επίσης αναφέρεται ως το στάδιο Prince George, φιλοξενεί το Bowie Baysox, μια δευτερεύουσα ομάδα μπέιζμπολ πρωταθλήματος που είναι μια θυγατρική του ΑΑ του Baltimore Orioles στην Ανατολική Λίγκα. Η υπερσύγχρονη εγκατάσταση φιλοξενεί 10.000 θεατές και είναι μια συνεταιριστική επιχείρηση μεταξύ του Maryland Baseball Limited Partnership και της Maryland-National Capital Park και της Επιτροπής Σχεδιασμού. Οι παροχές περιλαμβάνουν περίπτερα παραχώρησης, καταστήματα με σουβενίρ, εστιατόριο, καρουσέλ, χώρους πικνίκ ομάδας και παιδική χαρά.

Το γήπεδο και το πάρκινγκ είναι διαθέσιμα για δημόσια ενοικίαση. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι 9-innings και διαρκούν περίπου 2,5 ώρες.

Τα μίνι μπέιζμπολ πρωταθλήματα παρέχουν ένα οικογενειακό περιβάλλον και μια μεγάλη ευκαιρία να εισαγάγει τα μικρότερα παιδιά στο αγαπημένο χόμπι της Αμερικής. Το στάδιο Bowie Baysox προσφέρει ειδικές εκδηλώσεις για παιδιά, νεανικά στρατόπεδα μπέιζμπολ και ευκαιρίες γιορτών γενεθλίων. Το γήπεδο και το πάρκινγκ είναι επίσης διαθέσιμα για δημόσια ενοικίαση.

Bowie Baysox Εισιτήρια και Πτήσεις

SIngle εισιτήρια, ομαδικά εισιτήρια και πλήρη εισιτήρια διατίθενται για αγορά. Η σεζόν του 2017 θα ξεκινήσει την Πέμπτη 13 Απριλίου στις 6:35 μ.μ. με επτά αγώνες εναντίον των Γερουσιαστών του Harrisburg και των πτητικών σκίουρων του Richmond. Κατά τη διάρκεια της σεζόν, η Baysox θα παίξει 70 εγχώρια παιχνίδια πάνω από 13 homestands, καταλήγοντας με το τελικό της Πέμπτης, 31 Αυγούστου ενάντια στο Trenton Thunder. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν από Δευτέρα έως Πέμπτη και Σάββατο στις 6:35 μ.μ. από τον Απρίλιο μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

Τα παιχνίδια της Παρασκευής θα είναι στις 7:05 μ.μ. Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η πλειοψηφία των παιχνιδιών από Δευτέρα έως Πέμπτη θα μετακινηθεί ξανά στις 7:05 μ.μ. Όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου θα συνεχίσουν να παίζονται στις 6:35 μ.μ. και όλα τα παιχνίδια της Κυριακής θα αρχίσουν στις 2:05 μ.μ. Θα υπάρξουν ορισμένες εξαιρέσεις σε αυτές τις στιγμές, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το χρονοδιάγραμμα κατά την αγορά του εισιτηρίου σας.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα εδώ. Οι πύλες ανοίγουν περίπου μία ώρα πριν από κάθε παιχνίδι.

Baysox Box Office: (301) 464-4865
Ιστοσελίδα: www.baysox.com

Τοποθεσία
Διεύθυνση: 4101 Northeast Crain Highway, Bowie, MD

Το Bowie Baysox Stadium βρίσκεται στην κομητεία Prince George, Maryland και είναι εύκολα προσβάσιμο από το I-495. Βρίσκεται ακριβώς νότια από την ανταλλαγή των RTS. 301 και 50 στο Green Branch Community Park. Από την πρωτεύουσα Beltway (I-495), Πάρτε US 50 Ανατολή στο MD 197 Νότια. Στρίψτε αριστερά στο 301 North, στη συνέχεια δεξιά στο πρώτο φως στο Ballpark Drive. Για οδηγίες από άλλες περιοχές της περιοχής, δείτε έναν χάρτη και οδηγίες. Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν και είναι διαθέσιμος μεταβαίνοντας δεξιά στο δεύτερο φως στην οδό Bridge Bridge.

Γιορτή της Ημέρας της Ανεξαρτησίας

Κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου, ο Bowie Baysox διοργανώνει τη δημοφιλή Barbecue της Ημέρας Ανεξαρτησίας, ένα διαγωνισμό κατανάλωσης μήλων, μια έκθεση από μια φιλανθρωπική οργάνωση που ωφελεί τους βετεράνους και μια εκτεταμένη επίδειξη πυροτεχνημάτων. Οι οπαδοί μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι μαζί με ένα μπουφέ διάρκειας 2 ωρών, συμπεριλαμβανομένων των ψητών χάμπουργκερ και των χοτ-ντογκ, καλαμπόκι στο καλαμπόκι, ψητά φασόλια, τσιπς, καρπούζι και αναψυκτικά. Απαιτούνται εισιτήρια προπληρωμής.

Διαβάστε περισσότερα για τις ομάδες Μπέιζμπολ Minor League στην περιοχή Washington DC