Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Μουσικής του Κάστλτον 2016

Το Φεστιβάλ του Κάστλτον είναι ένα φεστιβάλ καλοκαιρινής μουσικής που φέρνει μια εκλεπτυσμένη σύνθεση κλασσικής μουσικής, θεάτρου και όπερας στους κυρτούς λόφους της επαρχίας Rappahannock της Βιρτζίνια, περίπου 60 μίλια νοτιοδυτικά της Ουάσιγκτον. Η εκδήλωση συνδυάζει τη σύγχρονη παράσταση με ένα πρόγραμμα καθοδήγησης για νέους καλλιτέχνες και επαγγελματίες του θεάτρου. Κάθε καλοκαίρι, οι ανερχόμενοι τραγουδιστές, μουσικοί, μακιγιάζ και κοστούμια, τεχνίτες και σκηνοθέτες εργάζονται μαζί με τους έμπειρους επαγγελματίες για οκτώ εβδομάδες πρόβες και παραστάσεις.

Το Castleton ήταν ένα ανοιχτήρι για περισσότερους από 3.000 νέους ανθρώπους μέσα από ανοιχτές πρόβες, master classes και μέσω του σεμιναρίου κατάρτισης καλλιτεχνών.

Ημερομηνίες: Το φεστιβάλ έλαβε προσωρινή παύση για τα 2016 - 2017 λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν

Εισιτήρια για Castleton Festival

Τα εισιτήρια για τη θερινή σεζόν του 2015 θα κυκλοφορήσουν την 5η Ιανουαρίου 2015 στο castletonfestival.org και μέσω του box office του Φεστιβάλ στο 866-974-0767.

Τοποθεσία

7 Castleton Meadows Lane, Castleton, VA

Σε μια από τις ομορφότερες περιοχές της Βιρτζίνια, οι εμφανίσεις του Φεστιβάλ του Castleton λαμβάνουν χώρα σε δύο χώρους συναντήσεως των οικογενειών Castleton Faraz των 600 στρεμμάτων της οικογένειας Maazel:


Οδηγίες από την περιοχή της Ουάσιγκτον DC: Πάρτε I-66W για να βγείτε από το 43Α, US-29 S και ακολουθήστε τη διαδρομή 29 προς Warrenton, VA. Στο Warrenton, κάντε μια σωστή στροφή προς US-211 W. Μετά από περίπου 10 μίλια, στρίψτε αριστερά στο 642 (Viewtown Road, η οποία μετατρέπεται σε 640 / Forest Grove Road). Στρίψτε δεξιά στο σημείο αναχώρησης στο 729 (Richmond Road, που μετατρέπεται σε 618 / Laurel Mills Road).

Μετά από περίπου 5 μίλια, στρίψτε δεξιά στο 618 (Hope Hill Road). Στρίψτε δεξιά στο Castleton Meadows Lane.

2015 Πρόγραμμα του Κάστον

Το πρόγραμμα του 2015 θα παρουσιάσει τα ανερχόμενα αστέρια του Κάστλτον μαζί με τους παγκοσμίως γνωστούς καλλιτέχνες σε νέες παραγωγές του Ρομέου και Ιουλιέτου του Gounod (Romeo and Juliette), μια νέα παραγωγή της L'heure espagnole (The Spanish Hour) του Ravel, μια παγκόσμια πρεμιέρα της κωμικής όπερας του Derrick Wang Scalia / Ginsburg και μια παραγωγή στο Castleton του κλασικού παιχνιδιού Thornton Wilder της πόλης μας. Η Jazz στο Lincoln Center, σε συνεργασία με τον ιδρυτή της JALC, Wynton Marsalis, φιλοξενεί καλοκαιρινή ακαδημία Jazz Academy για μουσικούς γυμνασίου, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τέσσερις συναυλίες στο Castleton από τις 19 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου 2015. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης συμφωνικές συναυλίες μουσική, φωνητικές αιτιολογικές σκέψεις, 4η εβδομάδα Bluegrass και All-American Band συναυλίες.

Φέτος, ο Castleton καλωσορίζει τη jazz στη σύνθεση, καθώς ο Wynton Marsalis, φίλος και μακρόχρονος συνάδελφος του Maestro Maazel, φέρνει τη Jazz στο πρόγραμμα κατάρτισης για το καλοκαίρι στο Lincoln Center για μαθητές γυμνασίου στο Castleton. Η πρώτη Jazz στην Ακαδημία Summer Jazz Center του Lincoln Center θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου - 2 Αυγούστου 2015 και θα περιλαμβάνει δύο Σαββατοκύριακα παραστάσεων μετά το κλασσικό και όπερας του Φεστιβάλ του Castleton.

Μέρη για να μείνετε κοντά στο φεστιβάλ του Castleton

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ του Castleton κάνει μια μεγάλη απόδραση το Σαββατοκύριακο και μια ποικιλία καταλυμάτων είναι διαθέσιμα στην περιοχή. Εδώ είναι μια λίστα με βολικές θέσεις για να μείνετε.