Εθνική Μάχης Μπάρμπεκιου Πρωταθλήματος 2017

BBQ Φεστιβάλ στην Ουάσιγκτον, DC

Η Εθνική Πρωτεύουσα Μάχης Μπάρμπεκιου είναι ένας ετήσιος διαγωνισμός μεταξύ των κορυφαίων εστιατορίων BBQ από την περιοχή της Ουάσινγκτον, DC και σε όλη τη χώρα. Αν αγαπάτε μπάρμπεκιου, θα αγαπήσετε τα δείγματα τροφίμων, τις μαγειρικές διαδηλώσεις, τις διαδραστικές οθόνες και τις δραστηριότητες των παιδιών σε αυτό το γευστικό καλοκαιρινό φεστιβάλ. Οι καλύτερες ομάδες του μπάρμπεκιου του έθνους μαγειρεύουν για πάνω από 40.000 δολάρια σε μετρητά και βραβεία σε δύο σημαντικούς διαγωνισμούς.

Η μάχη Barbecue διαθέτει ζωντανή ψυχαγωγία, όπως 30 rock, R & B, jazz και blues συγκροτήματα που εκτελούνται σε τρία state-of-the-art στάδια.

Οι Πατρών θα απολαύσουν τα διαδραστικά εκθέματα όπως το NBA Basketball Tour και τις δραστηριότητες των παιδιών, συμπεριλαμβανομένων βόλτες, μάγους και αθλητικά αξιοθέατα. Η Εθνική Πρωτεύουσα Μάχης Μπάρμπεκιου έχει ψηφιστεί ως "Top 10 BBQ Event" από το Travel Channel και Discovery.com και έχει προβληθεί σε εκπομπές σε όλο τον κόσμο. Το 2015, οι στρατιωτικοί σεφ που εκπροσωπούν το Στρατό, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, τους Ναυτικούς και την Ακτοφυλακή θα μαγειρεύουν για να συγκεντρώσουν χρήματα για το USO Metro. Η περιοχή Bazaar BBQ διαθέτει θρύλους BBQ από το δημοφιλές "Pitmasters" Destination America με γευσιγνωσίες, βιβλιοδεσίες και demos.

Ημερομηνίες και ώρες
24-25 Ιουνίου, 2017
Σάββατο 11 π.μ. έως 10 μ.μ.
Κυριακή 11 π.μ. έως 7:30 μ.μ.

Τοποθεσία
Λεωφόρος Πενσυλβανίας, ΒΔ, Ουάσινγκτον, DC μεταξύ 9ου και 14ου αι.
Κοντά στο Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, στο σταθμό του μετρό και στο σταθμό Navy-Mem'l Archives του μετρό.
Δείτε ένα χάρτη

Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος κοντά στην εκδήλωση. Για προτάσεις πάρκων, δείτε οδηγό για στάθμευση κοντά στο National Mall.



Εισιτήρια

Ενήλικες: $ 12 εκ των προτέρων / $ 15 ημέρα προβολής
Παιδιά: 12 και κάτω είναι δωρεάν με την είσοδο των ενηλίκων

Ιστοσελίδα: www.bbqdc.com

Δείτε επίσης, Καλύτερα 2017 Ουάσιγκτον, Φεστιβάλ και εκδηλώσεις τροφίμων