Λευκό Οίκο Πασχαλινό αυγό ρολό 2018

Γιορτάστε με ένα ειδικό κυνήγι αυγών του Πάσχα στην Ουάσιγκτον, DC

Το πασχαλινό αυγό του Λευκού Οίκου είναι ένα ετήσιο οικογενειακό γεγονός για να κυνηγάς και να αγωνίζεσαι με Πασχαλινά αυγά στο Χλοοτάπητα του Λευκού Σώματος, απολαμβάνοντας παραμύθι και μια επίσκεψη με το Πάσχα Μπάνι. Ενώ υπάρχουν πολλά πασχαλινά γεγονότα στην Ουάσιγκτον , η ετήσια αυτή παράδοση χρονολογείται από το 1878.

Ο Πρόεδρος Rutherford B. Hayes άνοιξε επισήμως το έδαφος του Λευκού Οίκου σε τοπικά παιδιά για την εκδίωξη αυγών τη Δευτέρα του Πάσχα το 1878.

Διαδοχικοί πρόεδροι συνέχισαν την παράδοση της πρόσκλησης των παιδιών στο Γκαζόν του Λευκού Οίκου για την κυλίνδριση αυγών και άλλες δραστηριότητες και ψυχαγωγία.

Φέτος, ο Λευκός Οίκος θα ανοίξει το Νότιο Χλοοτάπητα στις οικογένειες για να απολαύσει ζωντανές μουσικές παραστάσεις, αφήγηση και το παραδοσιακό πασχαλινό αυγό του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018, από τις 8 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την ελλειπτική και θα περάσουν από μια διαδικασία ελέγχου ασφαλείας. Συμβουλευτείτε έναν χάρτη της περιοχής του Λευκού Οίκου για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την είσοδο σε αυτό το αξιοθέατο 1600 Pennsylvania Avenue.

Εισιτήρια και στιγμιότυπα

Τα εισιτήρια διανέμονται δωρεάν μέσω διαδικτυακού συστήματος τυχερών παιχνιδιών, επιτρέποντας στους επισκέπτες από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετέχουν. Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εισιτήριο και η κλήρωση εισιτηρίων 2018 έχει ήδη κλείσει.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία ελέγχου ασφαλείας. Δεν επιτρέπονται φαγητά ή ποτά στους χώρους.

Δεν επιτρέπονται τσάντες Duffel, βαλίτσες και σακίδια, αλλά επιτρέπονται καροτσάκια, τσάντες για πάνες, μωρό και μπιμπερό.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ένα κυνήγι αυγών και το παραδοσιακό ρολό αυγών μαζί με ζωντανές μουσικές παραστάσεις που είναι κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Οι διασημότητες φέρνουν επίσης τα βιβλία στη ζωή με την ιστορία και τα παιδιά θα απολαύσουν το θάνατο αυγών, τη διακόσμηση αυγών και τις διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες που αποσκοπούν στο να πυροδοτήσουν την επιστημονική περιέργεια και τη δημιουργικότητα.

Ιστορία του Λευκού Οίκου Πασχαλινό αυγό ρολό

Το πασχαλινό αυγό ρολό είναι η μακρύτερη ετήσια προεδρική παράδοση. Τα άτυχα κόμματα με αυγό καταγράφηκαν στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια της πρώιμης διοίκησης του Λίνκολν. Κατά τη διάρκεια των μεταπολεμικών χρόνων, τα παιχνίδια αυγών του Πάσχα παίζονταν στους χώρους γύρω από το κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ. Το 1876, μια πράξη του Κογκρέσου απαγόρευσε την χρήση των γηπέδων και των βεράντας του Capitol ως παιδικών χαρών για την προστασία της ιδιοκτησίας από την καταστροφή. Το 1878, ο Πρόεδρος Rutherford B. Hayes άνοιξε επισήμως το έδαφος του Λευκού Οίκου στα τοπικά παιδιά για την κυλινδρική εκτροφή αυγών τη Δευτέρα του Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια του Α 'και Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα γεγονότα ακυρώθηκαν και ο Dwight D. Eisenhower και η Πρώτη Κυρία Mamie Eisenhower αναβίωσαν το γεγονός το 1953 μετά από 12 χρόνια απουσίας. Το 1969, το προσωπικό του Pat Νίξον εισήγαγε το Λευκό Οίκο Πάσχα Μπάνι, ένα στελεχωμένο ντυμένο με μια λευκή φορεσιά κοστούμι fleece που περνούσε το έδαφος και καλωσόρισε τους κυλίνδρους αυγών και έθεσε για φωτογραφίες.

Μέχρι το 1974 οι δραστηριότητες εξελίχθηκαν σε οργανωμένες φυλές αυγών. Το eggstravaganza του 1981 περιελάμβανε ποικίλους κλόουν και χαρακτήρες, πωλητές μπαλονιών, βινιέτες Broadway, ζωολογικό κήπο, εκθέματα παλαιών αυτοκινήτων και αυγοτάραξη ειδικών διακοσμημένων αυγών (ένα για κάθε κράτος).

Κάθε κύλινδρος αυγών λαμβάνει μια τσάντα γεμάτη με ένα πρόγραμμα, προϊόντα παιχνιδιών που παρέχονται από εταιρικούς χορηγούς και τρόφιμα.

Από το 1987, το θέμα της εκδήλωσης έχει εγγραφεί σε κάθε αυγό, και μέχρι το 1989 ο Γιώργος και η Μπάρμπαρα Μπους πρόσθεσαν τις φωτοτυπίες τους. Σήμερα τα επίσημα αυγά δίνονται σε κάθε παιδί (κάτω των 12 ετών) καθώς φεύγουν από το Νότιο Χλοοτάπητα.