Γιορτάζοντας την Gay Pride στο Φοίνιξ

Ένα από τα πρώτα μεγάλα γεγονότα γκέι υπερηφάνειας στη χώρα, το Pride Phoenix λαμβάνει χώρα στις αρχές Απριλίου. Είναι τέλειο χρονισμό, δεδομένου του ήπιου, ηλιόλουστου καιρού της κεντρικής Αριζόνα αυτή τη στιγμή του έτους.

Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι μπορείτε να περιμένετε κατά τη διάρκεια της γιορτής Pride της πόλης, εδώ είναι μια ματιά πίσω στο γεγονός του περασμένου έτους:

Η εκδήλωση Pride της πόλης έχει γίνει ένα σημαντικό επίτευγμα τα τελευταία χρόνια, ειδικά καθώς προσελκύει συμμετέχοντες και θεατές από όλη την περιοχή του μετρό, συμπεριλαμβανομένων των Scottsdale, Mesa και Glendale, για να μην αναφέρουμε αρκετούς λαοί LGBT από το Tucson τη δική του αστρική υπερηφάνεια στην παρέλαση της ερήμου και τον εορτασμό στα μέσα Οκτωβρίου).

Περίπου 35.000 άτομα παρακολούθησαν την περηφάνια πέρυσι. Φοίνιξ είναι επίσης abuzz αυτές τις μέρες με ένα ανανεωμένο κέντρο της πόλης που περιλαμβάνει μια όμορφη, αποτελεσματική ελαφριά σιδηροδρομική υπηρεσία (τρέχει σε όλη τη διαδρομή από το βορειοδυτικό Phoenix μέσω του κέντρου και στο Tempe και Mesa) και μια σειρά από νέα ή πρόσφατα ανακαινισμένα εστιατόρια, γκέι μπαρ και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Ψάχνετε για συμβουλές σχετικά με το πού να μείνετε κατά τη διάρκεια της Pride; Ελέγξτε τους οδηγούς ξενοδοχείων και εστιατορίων Phoenix και Scottsdale

Πρώτον, αν και τα κύρια γεγονότα λαμβάνουν χώρα το Σαββατοκύριακο υπερηφάνειας, οι διοργανωτές παρουσιάζουν επίσης τις 10 Ημέρες της Pride, μια σειρά από συγκεντρώσεις και πάρτι που οδηγούν στο Σαββατοκύριακο Pride, ξεκινώντας μια εβδομάδα πριν. Αυτά περιλαμβάνουν μια οικογενειακή μέρα, υπερηφάνεια για τα κατοικίδια, τα βραβεία Choice Echo Magazine Reader's Choice, μια επίδειξη της ταινίας Homestretch στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Mesa και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα.

Το Σαββατοκύριακο Phoenix Pride περιλαμβάνει μια παράσταση Pride, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, και κορυφώνεται στους χώρους Pride στο Ινστιτούτο Πάρκων Indian Steele 10 am (3η οδός από το Thomas Road νότια στην Indian School Road).

Αν φτάνετε με ελαφρύ σιδηρόδρομο, είστε καλύτερο να στοιχηματίσετε είναι η οδός Thomas ή Indian School Road σταματά κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου.

Θα υπάρχουν πάνω από 150 ζωντανές εμφανίσεις σε πέντε διασκεδαστικές διαδρομές στο Phoenix Pride που θα διεξαχθούν σε διάφορα στάδια: Κύρια Σκηνή Bug Light (με τις κύριες κεφαλίδες), Tish Tanner Community Stage (τοπικοί ομιλητές, καλλιτέχνες νεαρής ηλικίας και μέλη της κοινότητας), Pride Το Dance Pavilion, το Bistro Stage και το Pride Metro Stage (ένα μείγμα μουσικών στυλ που παρέχονται από τοπικούς DJs).

Μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια online ή, για λίγο περισσότερο, στην πύλη.

Σε ένα σχετικό σημείωμα, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πριν από την Pride, το ενήλικο πορνό και το erotica emporium Castle Megastore κρατά το φεστιβάλ Erotic World - το πρόγραμμα περιλαμβάνει αποτυπώματα αποτρίχωση, "Romantasy Cabaret", εξωτικούς χορευτές και πολλά άλλα. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός, ανοιχτό σε άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω.

Τα πολλά γκέι μπαρ στο Phoenix και το Scottsdale , καθώς και εστιατόρια, ξενοδοχεία και καταστήματα που γίνονται δημοφιλείς στα γκέι έχουν ειδικές εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την εβδομάδα Pride. Ελέγξτε τα τοπικά γκέι χαρτιά, όπως το Echo Magazine για λεπτομέρειες, καθώς και τον πρακτικό οδηγό AZ Gay Pride Guide. Επίσης, ρίξτε μια ματιά στο εξαιρετικό site GLBT που παράγεται από την επίσημη τουριστική οργάνωση της πόλης, το Greater Phoenix Convention & Visitors Bureau.

Επίσης, σημειώστε ότι το Phoenix φιλοξενεί μια μεγάλη εκδήλωση LGBT στα μέσα Οκτωβρίου, το Rainbows Festival Fair Fair, το οποίο πραγματοποιείται στο ιστορικό πάρκο Heritage Square στο κέντρο του Φοίνιξ.