Οκτώβριος Καιρός στην Πορτογαλία

Εδώ είναι τι να περιμένετε αν ταξιδεύετε στην Πορτογαλία αυτό το φθινόπωρο

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της Πορτογαλίας είναι η ηλιοφάνεια του χρόνου και οι ωραίες καιρικές συνθήκες, ιδιαίτερα στην ακτή και στο νότο. Ο Οκτώβριος είναι μια μεγάλη στιγμή για να επισκεφθείτε την Πορτογαλία, δεδομένου ότι θα έχετε λιγότερα πλήθη για να αντιμετωπίσετε και άνετες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα.

Ενώ είστε στην Πορτογαλία, σίγουρα ρίξτε μια ματιά στη λίστα των Top Things to Do στη χώρα, καθώς και στον οδηγό μας Πορτογαλία Περιηγήσεις στη Λισαβόνα

Λισαβόνα: Πιάσε τις τελευταίες ακτίνες του έτους

Ηλιοφάνεια και ζεστές θερμοκρασίες μαζί με φθηνότερες τιμές είναι πολλοί από τους μεγάλους λόγους για να επισκεφθείτε τη Λισαβόνα τον Οκτώβριο. Μπορείτε ακόμα να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα έξω στο miradouros (σημεία ανεύρεσης ) αλλά χωρίς τις ορδές των ανθρώπων. Για να δείτε περισσότερα από την πόλη, γιατί να μην κάνετε κράτηση για μια ιδιωτική εκδρομή ;

Εάν θέλετε να μείνετε στη Μαδρίτη τον Οκτώβριο, εδώ είναι μερικά οικονομικά ξενοδοχεία στην περιοχή .

Πόρτο: Ψύκτης λίγο

Ο καιρός είναι λίγο πιο δροσερός από ό, τι στη Λισαβόνα αυτή την εποχή του χρόνου, αλλά ακόμα αρκετά συμπαθητικός για να απολαύσετε ένα ποτήρι κρασί Port σε μια ταράτσα, κοιτάζοντας τον ορίζοντα του Πόρτο. Ή μπορείτε να κάνετε μια ξενάγηση στα περίφημα κρασιά Croft , το παλαιότερο οινοποιείο στο Πόρτο, για κάποιο λιμάνι εκτός του κόσμου.

Εδώ είναι μια λίστα με δροσερά ξενοδοχεία για να ελέγξετε έξω, ενώ μένετε στο Πόρτο .

Algarve: Παραλίες το φθινόπωρο; Απολύτως.

Ο Οκτώβριος είναι μια καλή στιγμή για να επισκεφθείτε την ακτή του Αλγκάρβε. Ο καιρός είναι ακόμα καλός, οπότε αρπάξτε ένα βιβλίο, βυθίστε την παραλία και απολαύστε τον ήλιο με λιγότερα πλήθη.

Μπορείτε να πάτε ακόμη και πλήρης παραθαλάσσια παραλία και να λάβει ένα μάθημα για σέρφινγκ ή μια εκδρομή του σκάφους κουτάλα !

Μπορείτε ακόμη και να βρείτε ένα όχι τόσο ακριβό ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία για να έχετε τη μέγιστη δυνατή χρήση του ωραίου καιρού.

Douro Valley: Μείνετε για το κρασί

Η κοιλάδα Douro είναι λίγο πιο δροσερή τον Οκτώβριο από ό, τι μπορεί να πάρει το καλοκαίρι, αλλά ο χειμώνας είναι ακόμα πολύ μακριά.

Θα είστε σε θέση να καθίσετε έξω σε ένα quinta (παραγωγός κρασιού) και να δοκιμάσετε τα πολλά κρασιά που γίνονται στην κοιλάδα του Douro ενώ παίρνετε τις απόψεις. Μπορείτε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στα οινοποιεία τους για να δείτε τι μιλάμε . Σιγουρευτείτε για να κλείσετε ένα ωραίο άνετο κρεβάτι σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, όταν αναπόφευκτα παρασύρουν σε μια buzzed ύπνο.