Το απογευματινό τσάι του εστιατορίου Wallace

Το Wallace Restaurant βρίσκεται μέσα στην συλλογή έργων τέχνης Wallace Collection. Αυτή η σύγχρονη ευρωπαϊκή μπυραρία κατακλύζεται από φυσικό φως σε μια γυάλινη αυλή που το κάνει να αισθάνεται σαν ένα υπαίθριο εστιατόριο.

Το εστιατόριο Wallace λειτουργεί από Peyton και Byrne και είναι ένα πραγματικό κόσμημα. Τι να μην αγαπάτε για φαγητό σε καλό φαγητό κοντά σε εξαιρετικές καλές τέχνες, πορσελάνη και έπιπλα;

Το απογευματινό τσάι του εστιατορίου Wallace

Το εστιατόριο Wallace φτάνει στην κεντρική είσοδο για τη συλλογή Wallace. Μην εκπλαγείτε όταν το επίσημο προσωπικό της γκαλερί σας παραγγείλει να πάρετε την τσάντα σας στο βεστιάριο - συμβαίνει κάθε φορά που είμαι εκεί ακόμη και με τις μικρότερες τσάντες. Απλώς πείτε τους ότι πηγαίνετε στο εστιατόριο και στη συνέχεια μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματά σας μαζί σας.

Κάποια από τα δωμάτια του αυλή είναι ένα καφέ, έτσι μπορείτε να σταματήσετε για ένα ποτό χωρίς κράτηση, και ο υπόλοιπος χώρος αναλαμβάνεται από το εστιατόριο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Centenary του The Wallace το 2000, το μουσείο απέκτησε μια σειρά από νέες εγκαταστάσεις, όπως αυτό το κομψό εστιατόριο στην καλυμμένη αυλή. Αυτό το αίθριο διπλού ύψους στην καρδιά του κτιρίου θυμίζει τον Winter Garden στο The Landmark Hotel .

Οι τοίχοι είναι ροζ σολομού και υπάρχουν πολλά τραπέζια για δύο και μεγαλύτερα τραπέζια διαθέσιμα επίσης. Τα τραπέζια διαθέτουν φυτική διάταξη και σερβίρονται ποτήρια νερό όταν κάθονται.

Το Wallace διοικείται από τον Peyton και τον Byrne, ο οποίος επίσης διοικεί τα Εθνικά Εστιατόρια στην Εθνική Πινακοθήκη στην πλατεία Trafalgar Square και το Inn The Park στο St. James's Park, καθώς και πολλά άλλα.

Απογευματινό τσάι Επιλογές

Επιλέξαμε το Αγγλικό Απογευματινό Τσάι, το οποίο σερβίρεται σε μια πλήρη βάση τριών επιπέδων, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα τσάι με κρέμα γάλακτος (κουλουράκι με κρεμώδη κρέμα και κονσέρβες) ή ένα τσάι κρέμας της Κορνουάλης, το οποίο αποτελείται από σάντουιτς και σάντουιτς.

Αν θέλετε να γιορτάσετε μια ιδιαίτερη περίσταση, μπορείτε να προσθέσετε και ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Το τσαι

Εντυπωσιάστηκα πολύ από τη μεγάλη ποικιλία τσαγιού που προσφέρθηκε και το προσωπικό ήταν σε θέση να προσφέρει συμβουλές για να μας βοηθήσει να λάβουμε μια απόφαση. Επέλεξα το Elderflower και το Ginger brew το οποίο ήταν φυσικά γλυκό και νόστιμο. Ο σύντροφός μου επέλεξε το Earl Grey Bluestar, το οποίο ήταν πολύ καλό.

Το τσάι σερβίρεται σε μαύρη κινέζικη τσαγιέρα με βάση. (Γρήγορη συμβουλή: κρατήστε τη λαβή του τσαγιού επάνω ή γίνεται πολύ ζεστό για να κρατήσετε αν στηρίζεται πάνω στο δοχείο.) Τα πιατικά είναι όλα λευκά.

Επιπλέον ζεστό νερό προσφέρθηκε χωρίς να ρωτά ποιο είναι πάντα ένα σημάδι ότι το προσωπικό κατανοεί την ποιότητα του τσαγιού που εξυπηρετούν.

Η στάση του κέικ

Η ασημένια τούρτα τριών επιπέδων διαθέτει έξυπνα πλάγια πλάκα αντί για πιάτα, πράγμα που σήμαινε ότι θα μπορούσαμε εύκολα να χωρέσει δύο σκεύη κέικ σε ένα μικρό τραπέζι. Δεν είχα δει αυτά τα κομψά κέικ πριν και σκέφτηκα ότι ήταν μια εξαιρετική ιδέα.

Σάντουιτς

Λάβαμε τέσσερα σάντουιτς δάχτυλα σε καφέ και λευκό ψωμί. Τα τυπικά σάντουιτς περιλαμβάνουν ζαμπόν, καπνιστό σολομό, κοτόπουλο και αγγούρι, αλλά ήμουν σε θέση να ζητήσω επιλογές για χορτοφάγους χωρίς πρόβλημα.

Για να προσθέσει ενδιαφέρον για την αλμυρή πορεία, το σάντουιτς αγγούρι είχε βούτυρο wasabi που έτρωγε λίγο σαν μουστάρδα αλλά με μεγαλύτερο λάκτισμα.

Γλυκά στρώματα

Στο μεσαίο στρώμα του κέικ στέκεται κάθε diner λαμβάνει ένα πολύ μεγάλο σπιτικό scone με μικρές γλάστρες θρομβωμένη κρέμα και φράουλα διατηρούν. Το κούμπωμα ήταν ακόμα ζεστό αφού τελειώσαμε τα σάντουιτς και κόψαμε χωρίς ψίχουλα.

Το επάνω στρώμα της βάσης είναι για τις γλυκές απολαύσεις και είχαμε τρία. Είχα μια πίτα μαρένιας μαρέγκας, cheesecake λευκής σοκολάτας και καρδιά σοκολάτας και βατόμουρου, αλλά, φυσικά, αυτά μπορεί να διαφέρουν.

συμπέρασμα

Είχα ακούσει πολλά καλά πράγματα για το απόγευμα τσάι στο The Wallace και πρέπει να πω ότι συμφωνώ. Μείναμε για περίπου μία ώρα, αλλά είχαμε φάει και φάγαμε πολλά και σίγουρα δεν αισθανθήκαμε βιαστικά.

Η εξυπηρέτηση ήταν μεγάλη και το προσωπικό ήταν πολύ φιλόξενο και αποτελεσματικό. Η όλη εμπειρία αισθάνθηκε εξαιρετικά επιεική σε μια εξαιρετικά καλή τιμή (£ 18.50). Αυτό είναι κάπου που σίγουρα θα συνιστούσα και ελπίζω να επιστρέψω πολλές φορές.

Πληροφορίες για το απόγευμα τσάι

Τόπος συναντήσεως:
Το εστιατόριο Wallace
Η συλλογή Wallace
Hertford House
Πλατεία Manchester
London W1U 3BN

Πλησιέστερος Σταθμός Μετρό: Bond Street, στις γραμμές Κεντρικής και Ιωβηλαϊκής

Χρησιμοποιήστε το Planner Journey ή το Citymapper για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας με τη δημόσια συγκοινωνία.

Ημέρες και ώρες: 7 ημέρες την εβδομάδα.
2.30μμ - 4.30μμ (Τελευταία κράτηση 4μμ)

Κόστος: Από £ 6.50 ανά άτομο για το Τσάι Κρέμας

Κωδικός ενδυμασίας: Έξυπνο περιστασιακό.

Κρατήσεις Τηλ: 020 7563 9505

Φωτογραφία: Επιτρέπεται. Το προσωπικό θα βοηθήσει.

Παιδιά: Καλώς ήλθατε.

Επίσημη Ιστοσελίδα: www.peytonandbyrne.co.uk/the-wallace-restaurant/

Για περισσότερες αναφορές για απογευματινό τσάι, δείτε: Best Afternoon Tea στο Λονδίνο .

----------------------------------------------

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής .