Η περίοδος των διακοπών στο Downtown Tempe

Η παρέλαση φαντασίας φώτων, η παρέλαση σκαφών και το Φεστιβάλ Τεχνών

Η περιοχή Mill Avenue στο κέντρο της πόλης Tempe της Αριζόνα θα φιλοξενήσει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες για τις ετήσιες εκδηλώσεις χειμερινών διακοπών της το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, συμπεριλαμβανομένης της παρέλασης φαντασίας φώτων, της παράστασης Tempe Holiday Boat Parade , του Tempe Festival of the Arts , Τελετή.

Αυτή η σειρά των ετήσιων εκδηλώσεων καθιστά το Tempe ιδανικό - αν όχι απροσδόκητο - προορισμό για λίγη γιορτή των διακοπών αν βρεθείτε να ταξιδεύετε στη νότια Αριζόνα κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με τρία Σαββατοκύριακα πίσω-πίσω που προσφέρουν μια ποικιλία από ειδικές εποχιακά γεγονότα.

Εάν χρειάζεστε ένα δώρο τελευταίας στιγμής, επισκεφθείτε το Tempe Festival of Arts ή εάν θέλετε μια ρομαντική παραθαλάσσια ημερομηνία, κατευθυνθείτε προς τη λίμνη Tempe Town για την Parade Holiday Boat - ανεξάρτητα από το Σαββατοκύριακο που επισκέπτεστε το Tempe, βεβαιωθείτε ότι θα βρείτε κάτι που θα απολαύσετε σε αυτή τη μεγάλη μικρή πόλη.

Η παρέλαση φαντασμάτων και τελετή φωτισμού δέντρων

Στις 24 Νοεμβρίου του 2017, η εκδήλωση ανοίγει με το φωτισμό εκατοντάδων χιλιάδων εορταστικών φώτων διακοπών κατά μήκος της Mill Avenue, όπου θα δείτε επίσης τη Φαντασία των Φωτιζόμενων Νυχτών που παρουσιάστηκε από την Wells Fargo, την επίσημη κοινοτική τελετή φωτισμού , διασκεδαστές του δρόμου και την άφιξη του Άγιου Βασίλη.

Τα παιδιά και οι ενήλικες θα απολαύσουν καθώς τα μέλη της κοινότητας και οι ερμηνευτές από όλο το κράτος θα συναντηθούν για την παρέλαση, που θα κοστίζουν εκατομμύρια και εκατομμύρια μικροσκοπικά χριστουγεννιάτικα φώτα καθώς περνούν μέσα από τους διακοσμημένους δρόμους στο κέντρο του Tempe.

Η διαδρομή της παρέλασης ξεκινά από την τρίτη οδό και το Rio Salado, προχωρά νότια στη Mill Avenue στην 7η οδό, δυτικά στην 7η οδό στο Maple και στη συνέχεια βόρεια στο Maple στην 5η οδό. Το Centerpoint Plaza είναι ο χώρος όπου γίνεται ο φωτισμός των δέντρων διακοπών, αλλά θα πρέπει να περιμένετε το κλείσιμο δρόμων στη λεωφόρο Mill από την 7η οδό νότια έως το Rio Salado και από τον 5ο έως τον 7ο δρόμο στην περιοχή αυτή που θα μπορούσε να προκαλέσει σημαντικές καθυστερήσεις στην άφιξή σας, Προγραμματίστε το μέλλον.

Η φαντασία της φώτισης του σκάφους φώτων

Στις 9 Δεκεμβρίου, μια παρέλαση διαφορετικού τύπου πλήττει την περιοχή στο κέντρο της πόλης Tempe: το φαντασμαγορικό φανάρι Parade Boat Parade, το οποίο καλεί την κοινότητα (και τους επισκέπτες) να λάβουν μέρος σε γιορτή των διακοπών κατά μήκος των ακτών της λίμνης Tempe Town.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται στο Tempe Beach Park μαζί με έναν ολόκληρο αριθμό πωλητών τροφίμων, χορηγούς σταθμών δραστηριότητας και καλά διακοσμημένα σκάφη κάθε μορφής και μεγέθους για την 19η ετήσια παρέλαση που παρουσιάστηκε από την SRP. Οι πλωτές μονάδες εισέρχονται στη λίμνη Tempe Town στη Μαρίνα και κάνουν το δρόμο τους προς και από τη βόρεια ακτή της λίμνης, δημιουργώντας ένα σχήμα U από εκθαμβωτικά φώτα που αντανακλούν την ήρεμη επιφάνεια του νερού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία αγορών διακοπών από τους τοπικούς πωλητές της 6ης Οδού Αγοράς καθώς και παραστάσεις από τοπικούς καλλιτέχνες χορωδία Cesar Chavez, Trevor Browne Dance Team, Joey Unami και 76th Stree που αρχίζει στις 4 το απόγευμα αργότερα, η παρέλαση αρχίζει στις 7) ακολουθείται αμέσως από μια εκθαμβωτική επίδειξη πυροτεχνημάτων και παραστάσεις από περισσότερο τοπικό ταλέντο 2Tone Lizard Kings.