Εσωτερικό Μητρώο Συνεργατών

Οι πόλεις της Αριζόνα καθιερώνουν εσωτερικό μητρώο εταίρων

Στο Φοίνιξ της Αριζόνα, ένα Εσωτερικό Μητρώο Συνεργατών προσδιορίζει μια σχέση που χορηγεί δικαιώματα επίσκεψης σε έναν εγχώριο σύντροφο σε οποιαδήποτε μονάδα υγειονομικής περίθαλψης στο Φοίνιξ. Οι ιατρικές πληρεξούσιοι ή οι εκ των προτέρων οδηγίες δεν εγγυώνται τα δικαιώματα επίσκεψης σε εγχώριους εταίρους που δεν είναι μέλη της οικογένειας. Μόνο τα μέλη της οικογένειας έχουν δικαιώματα επίσκεψης εάν δεν υπάρχει εγχώρια εταιρική σχέση.

Από τεχνική άποψη, από αυτό το μητρώο δεν παρέχονται άλλα δικαιώματα.

Ένα επιπλέον πλεονέκτημα της εγγραφής μπορεί να είναι ότι θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως απόδειξη για τους εργοδότες που αναγνωρίζουν τις εγχώριες συνεταιρισμούς για λόγους παροχών.

Αν και το μητρώο συχνά θεωρείται ως διαμονή για ομοφυλόφιλα και λεσβιακά ζευγάρια, υπάρχουν πολλά ετεροφυλόφιλα ζευγάρια, που ζουν μαζί σε μια δεσμευμένη σχέση αλλά δεν παντρεύονται, που μπορούν να επωφεληθούν από το μητρώο.

Τέλος, κανείς δεν απαιτείται να εγγραφεί. είναι απλά μια επιλογή. Το μητρώο στο Φοίνιξ άρχισε να δέχεται υποψηφίους στις 9 Φεβρουαρίου 2009.

Προϋποθέσεις για το Μητρώο Εταίρων Εταίρων της Phoenix

  1. Και οι δύο εταίροι πρέπει να διαμένουν στην πόλη του Φοίνιξ.
  2. Και οι δύο εταίροι πρέπει να είναι παρόντες για να εγγραφούν.
  3. Και οι δύο εταίροι πρέπει να έχουν έγκυρη φωτογραφία ταυτότητα που έχει εκδοθεί από κυβερνητική υπηρεσία εντός των ΗΠΑ που περιλαμβάνει όνομα, ημερομηνία γέννησης, βάρος, ύψος και χρώμα μαλλιών και ματιών.
  4. Το ζευγάρι μπορεί να είναι το ίδιο φύλο ή το αντίθετο φύλο.
  5. Και οι δύο εταίροι πρέπει να μοιράζονται μια κατοικία στο Φοίνιξ.
  1. Κανένας από τους εταίρους δεν μπορεί να είναι παντρεμένος ή σε μια πολιτική ένωση με οποιονδήποτε άλλον.
  2. Και οι δύο εταίροι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών.
  3. Οι συνεργάτες μπορεί να μην είναι συγγενείς αίματος.

Ακόμα και αν έχετε ήδη εγγραφεί σε άλλη πόλη ή κράτος, πρέπει να εγγραφείτε ξανά στην πόλη του Phoenix για τους σκοπούς αυτού του μητρώου.

Όταν καταχωρείται το ζευγάρι, πρέπει να συμπληρωθεί μια δήλωση εγχώριας εταιρικής σχέσης, επιβεβαιωμένη και υπογεγραμμένη από τους δύο αιτούντες παρουσία συμβολαιογράφου City Clerk.

Οι εγγεγραμμένοι εγχώριοι εταίροι λαμβάνουν αντίγραφο του συμπληρωμένου εγγράφου της δήλωσης εγχώριας εταιρικής σχέσης με την επίσημη σφραγίδα του City of Phoenix.

Κάθε εταίρος μπορεί να τερματίσει την καταχώριση της εγχώριας σύμπραξης συμπληρώνοντας μια αίτηση που είναι διαθέσιμη στην πόλη του Φοίνιξ.

Υπάρχει μη επιστρέψιμο τέλος εγγραφής. Αυτό το μητρώο απευθύνεται μόνο στην πόλη του Φοίνιξ. Δεν είναι μητρώο της Αριζόνα και άλλες πόλεις της περιοχής του Μεγάλου Φοίνικα δεν δεσμεύονται από αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα υπάλληλων του Phoenix City στο 602-262-6811.

Πού αλλού στην Αριζόνα υπάρχει ένα Εσωτερικό Μητρώο Συνεργατών;

Ο Tucson έχει επίσης μια διαδικασία για την αναγνώριση των πολιτικών ενώσεων: η πόλη του Tucson

Λάβετε υπόψη ότι ενώ οι έννοιες είναι παρόμοιες με το μητρώο Phoenix, οι ειδικές απαιτήσεις μπορεί να διαφέρουν μεταξύ των πόλεων.

Όλες οι απαιτήσεις και οι προσφορές που αναφέρονται εδώ υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.