Δωρεάν τάξεις και Βοήθεια Εργασίας στην Υπεραξία

Εκπαίδευση για υπολογιστές και εξυπηρέτηση πελατών σε κέντρα καριέρας καλής θέλησης

Η βασική αποστολή της Καλής Θέλησης της Κεντρικής Αριζόνα είναι να βάλει τους ανθρώπους στην εργασία. Το κάνουν με ποικίλους τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της παροχής της κατάρτισης και των δεξιοτήτων που χρειάζονται οι άνθρωποι για να είναι επιτυχείς στο εργατικό δυναμικό, που χρηματοδοτούνται από τα έσοδα από την αγορά που πραγματοποιήθηκε στα τοπικά καταστήματα λιτότητας της Goodwill . Για το σκοπό αυτό, η Goodwill της Κεντρικής Αριζόνα δημιούργησε ένα πρόγραμμα κατάρτισης για υπολογιστές και υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών .

Η Υπολογιστική Φήμη και η Εκπαίδευση για την Εξυπηρέτηση Πελατών είναι ένα μάθημα μιας εβδομάδας.

Οι αναζητούντες εργασία μαθαίνουν πώς να εντοπίζουν τις κρυμμένες δεξιότητες και τα ταλέντα τους, καθώς και να αποκτούν νέες δεξιότητες για την προετοιμασία για την εξεύρεση της επόμενης δουλειάς τους. Τα θέματα περιλαμβάνουν:

Οι απόφοιτοι του μαθήματος δουλεύουν ένα-σε-ένα με έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας μετά την ολοκλήρωση για να αποκτήσουν εργασία μέσα σε 90 ημέρες. Τα ενδιαφερόμενα άτομα καλούνται να ολοκληρώσουν τον προσανατολισμό και την αξιολόγηση των δεξιοτήτων τους πριν γίνουν δεκτοί στο μάθημα. Μετά την αποδοχή, κάθε άτομο πρέπει να παρακολουθήσει ένα εργαστήριο μισής ημέρας την εβδομάδα πριν από την τάξη.

Κέντρα Σταδιοδρομίας Υπεραξίας

Ακόμη και αν δεν συμμετέχετε στις εκπαιδευτικές τάξεις, μπορεί να ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες συμβουλευτικής σταδιοδρομίας και απασχόλησης που προσφέρονται στα κέντρα καριέρας Goodwill . Τα κέντρα καριέρας καλής θέλησης είναι διαθέσιμα από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Είναι εξοπλισμένα με υπολογιστές, εκτυπωτές, πρόσβαση στο Internet, τηλέφωνα και συσκευές φαξ. Οι αποσπάσεις εργασίας και διάφορα εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια διατίθενται σε άτομα που αναζητούν εργασία. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις επιλεξιμότητας για συμμετοχή σε αυτόνομες υπηρεσίες υποστήριξης αναζητήσεων θέσεων εργασίας σε μια θέση Career Center.

Τοποθεσίες Κέντρο Σταδιοδρομίας στο Μεγάλο Φοίνιξ

Τα Κέντρα Σταδιοδρομίας και τα Προγράμματα Εκπαίδευσης Εξυπηρέτησης Πελατών είναι ανοιχτά σε όλους τους κατοίκους της Maricopa County, δωρεάν. Δεν υπάρχει λίστα αναμονής και κανείς δεν έχει απομακρυνθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάρτιση και την βοήθεια αναζήτησης εργασίας, τις τοποθεσίες Κέντρο Σταδιοδρομίας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις επερχόμενες εκθέσεις εργασίας, επισκεφθείτε τη διαδικτυακή υπεραξία.