Γιορτάζοντας την Gay Pride στην προοδευτική πόλη της Κολούμπια

Η πέμπτη μεγαλύτερη πόλη του Μιζούρι, η Κολούμπια, είναι επίσης ένας από τους προοδευτικούς κόμβους του κράτους, όπως είναι το πανεπιστήμιο του Μιζούρι. Ονομάστηκε ανεπίσημα "CoMo", αυτή η πόλη περίπου 120.000 βρίσκεται περίπου στο μέσο μεταξύ του Κάνσας Σίτυ και του Σαιντ Λούις και μόλις 30 μίλια βόρεια της πρωτεύουσας του Μισσούρι, Jefferson City. Όπως και πολλές μεγάλες πανεπιστημιακές πόλεις, η Κολούμπια είναι αγκυροβολημένη από ένα φιλικό προς τα πεζοδρόμια, εκλεκτικό κέντρο της πόλης με καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και καταστήματα indie - αυτή είναι και η ετήσια γιορτή Columbia Gay Pride, γνωστή επίσημα ως Mid-Missouri PrideFest στα τέλη Αυγούστου.

Η γιορτή πραγματοποιείται στο κέντρο της Κολούμπια στο Rose Music Hall, γνωστό στο παρελθόν ως Mojo, και διαθέτει αισθητική R & B / ψυχής Maxine Nightingale, το Big House Drag Show, Pride Idol, κοινοτικούς πωλητές. κι αλλα

Columbia MO Gay Πόρων

Αν και δεν υπάρχει καμία LGBT εφημερίδα στην Κολούμπια, υπάρχουν χαρτιά LGBT αλλού στο Μιζούρι που έχουν κάποια κάλυψη από τη μέση του κράτους. Στον Σαιντ Λούις, κοιτάξτε το Vital Voice, Outrage Magazine και το Boom LGBT. Η πόλη του Κάνσας είναι έδρα της εφημερίδας Camp KC.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια στην περιοχή, ρίξτε μια ματιά στον εξαιρετικό ιστότοπο επισκεπτών που παράγεται από τον επίσημο τουριστικό οργανισμό της πόλης, τη Σύμβαση της Κολούμπια και το Γραφείο επισκεπτών.