Πάρτε μια γιορτή των Χριστουγέννων με κεριά στο σπίτι του Daniel Boone

Βιώστε ένα χριστουγεννιάτικο φεστιβάλ φέτος σε αυτό το έτος

Ακόμα και με όλες τις υψηλής τεχνολογίας, ταχείες τρελοπίες των διακοπών , υπάρχουν ακόμα μερικές ευκαιρίες για επιβράδυνση και απολαύσεις μερικές από τις πιο απλές χαρές της εποχής των Χριστουγέννων. Ένα τέτοιο γεγονός είναι οι ετήσιες εκδηλώσεις των Χριστουγέννων με κεριά στο ιστορικό σπίτι του Daniel Boone στο πάρκο Lindenwood στο Defiance του Μιζούρι.

Πότε και που

Τα Χριστούγεννα Candlelight Tours πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στις αρχές Δεκεμβρίου. Το 2017, οι εκδρομές είναι Dec.

1 και 2 και 8 και 9 από τις 6:30 έως τις 10 μ.μ.

Το σπίτι του Daniel Boone, ο αυτοκινητόδρομος 1868 στο Defiance, βρίσκεται στην περιοχή St. Charles, περίπου 45 λεπτά από το κέντρο του St. Louis. Για να φτάσετε εκεί, πάρτε την εθνική οδό Interstate 64 / US 40 δυτικά κατά μήκος του ποταμού Μισσούρι στο Weldon Spring. Στο Weldon Spring, βγείτε στην εθνική οδό Missouri 94 δυτικά και ταξιδεύετε άλλα οκτώ μίλια. Στρίψτε δεξιά στην εθνική οδό F και περπατήστε πέντε μίλια. Το σπίτι του Daniel Boone βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Τι θα δείτε

Η Γιορτή των Χριστουγέννων με κεριά είναι η ευκαιρία σας να πάμε πίσω στο χρόνο και να δούμε πώς γιορτάστηκαν οι αργίες το 1820. Εκατοντάδες κεριά φωτίζουν το δρόμο, δημιουργώντας μια ζεστή λάμψη καθώς κάνετε το δρόμο σας μέσα από το ιστορικό σπίτι και το κέντρο κληρονομιάς. Πάρτε στα κοστούμια εποχής και τις διακοσμήσεις και δείτε πώς οι κάτοικοι στα σύνορα του Μιζούρι έτοιμοι για τα Χριστούγεννα. Μετά την περιήγησή σας, μπορείτε να χαλαρώσετε με ζεστά wassail και μπισκότα από τη φωτιά.

Σχετικά με το σπίτι του Daniel Boone

Το σπίτι του Daniel Boone είναι ανοικτό για τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Αυτό το ιστορικό σπίτι χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1800 και ήταν στην πραγματικότητα το σπίτι του νεότερου γιου του συντρόφου Daniel Boone, Nathan. Το ασβεστολιθικό σπίτι είναι εντυπωσιακό για ένα σπίτι στα σύνορα. Είναι τέσσερις ιστορίες ψηλά και πήρε αρκετά χρόνια για να οικοδομήσουμε.

Αυτή η πέτρινη κατασκευή προοριζόταν να είναι προστασία από τους ντόπιους Αμερικανούς στην περιοχή την εποχή εκείνη. Ο Daniel Boone μετακόμισε ολόκληρη την οικογένειά του από το Κεντάκι στην περιοχή της Άνω Λουιζιάνα, που είναι τώρα το Μισσούρι, το 1799 και εγκαταστάθηκε σε 850 στρέμματα. Ο Daniel Boone ήταν διοικητής της περιοχής και δικαστής μέχρι να πεθάνει στο σπίτι το 1820 στην ηλικία των 86 ετών. Σήμερα, το σπίτι και ένα προσομοιωμένο χωριό της εποχής με κτίρια αρχικά σε απόσταση 50 μιλίων από το σπίτι είναι ανοιχτά επισκέπτες. Προσφέρουν μια ματιά σε ό, τι ήταν η ζωή στο Μισσούρι στις αρχές του 19ου αιώνα.

Εκτός από τις εκδρομές για τα φώτα των Χριστουγέννων, το Daniel Boone Home φιλοξενεί και άλλες ειδικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του έτους. Μερικά από τα πιο δημοφιλή είναι το Trivia Night το Σεπτέμβριο και τα Spirits of the Past τον Οκτώβριο. Για περισσότερες πληροφορίες και ένα πλήρες ημερολόγιο συμβάντων, ελέγξτε τον ιστότοπο.