Ημερήσιες Ημερήσιες Ημέρες Αγοράς στο Cahokia Mounds

Μια μοναδική εμπειρία αγορών

Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Cahokia Mounds κοντά στο St. Louis, αν και τα ψώνια δεν είναι συνήθως στην κορυφή της λίστας. Αλλά όταν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια των ημερών της Native American Market, τα ψώνια είναι ένα μεγάλο μέρος της διασκέδασης. Η αγορά είναι η ευκαιρία σας να αγοράσετε μοναδικά, χειροποίητα αντικείμενα και να υποστηρίξετε ιθαγενείς αμερικανικές φυλές.

Πότε είναι οι μέρες της αγοράς;

Οι εορταστικές ημέρες της Native American Market πραγματοποιούνται δύο φορές το χρόνο. Υπάρχει μια αγορά διακοπών στα τέλη Νοεμβρίου και μία άνοιξη στην αγορά τον Απρίλιο.

Η φετινή αγορά διακοπών είναι η 25η Νοεμβρίου 2016, από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ., και από τις 26 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016, από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Η αγορά των διακοπών είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μοναδικά δώρα για όσους βρίσκονται στη δική σας λίστα. Δεκάδες ιθαγενείς καλλιτέχνες της Αμερικής θα πουλήσουν τις τέχνες και τις τέχνες τους. Τα αντικείμενα περιλαμβάνουν κοσμήματα, κουβέρτες, πίνακες ζωγραφικής, βιβλία και πολλά άλλα.

Άλλοι λόγοι για να επισκεφθείτε τα ανάχωμα του Κακόκια

Εάν είστε λάτρης της ιστορίας : Cahokia Mounds είναι ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στη Βόρεια Αμερική. Περιέχει τα ερείπια του αρχαίου πολιτισμού που έζησε κατά μήκος των όχθων του ποταμού Μισισιπή πριν από 800 χρόνια. Το 1982, τα Ηνωμένα Έθνη αναγνώρισαν τη σημασία της και την επιλεγμένη περιοχή Cahokia Mounds ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Αν σας αρέσει να περπατήσετε ή να περπατήσετε : Τα εδάφη των Κάχωνων είναι μια μεγάλη περιοχή με καθορισμένα μονοπάτια που είναι ιδανικά για περιστασιακή βόλτα. Ή κάντε την αναρρίχηση στην κορυφή του Μοναχού Mound για να δείτε την γύρω κοιλάδα του ποταμού και το St.

Louis ορίζοντα σε απόσταση.

Αν θέλετε να διασκεδάσετε τα παιδιά : Το Interpretive Centre Cahokia Mounds Interpretive Center έχει μια αναψυχή σε ένα ζωντανό χωριό, καθώς και πολλά πρακτικά εκπαιδευτικά εκθέματα που δείχνουν ποια ήταν η ζωή στη θέση του 1200 μ.Χ. ένα κινηματογραφικό θέατρο που παίζει μια ταινία μικρού μήκους για τον πολιτισμό του Μισισιπή, καθώς και ένα σνακ μπαρ και κατάστημα δώρων.

Βασικές πληροφορίες

Το Cahokia Mounds απέχει λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο του St. Louis. Βρίσκεται στο 30 Ramey Drive στο Collinsville, Illinois. Οι χώροι είναι ανοιχτοί καθημερινά από τις 8 π.μ. έως το σούρουπο. Το ερμηνευτικό κέντρο είναι ανοικτό από Τετάρτη έως Κυριακή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Είναι κλειστό τη Δευτέρα και την Τρίτη.

Η είσοδος είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει μια προτεινόμενη δωρεά $ 7 για ενήλικες, $ 5 για ηλικιωμένους, $ 2 για παιδιά και $ 15 για οικογένειες. Το Cahokia Mounds φιλοξενεί μια ποικιλία εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, μεταξύ των οποίων οι εορτασμοί της ισημερίας και του ηλιοστασίου, την Ημέρα Αρχαιολογίας τον Αύγουστο και την Ημέρα των Kids τον Μάιο. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες για κάποια από αυτά τα συμβάντα, ανατρέξτε στον ιστότοπο Cahokia Mounds.