Αποκλεισμός Αυτοκινητόδρομου Νησί

Συμβουλές για τη λήψη ενός αυτοκινήτου για να μπλοκάρει το νησί

Δεν είναι εύκολο να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο Block Island , αλλά δεν θα χρειαστείτε πραγματικά ένα αυτοκίνητο για να απολαύσετε τη διαφυγή του νησιού, ειδικά εάν επισκεφθείτε κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης τουριστικής περιόδου του τουρισμού. Οι παραλίες, τα καταστήματα, τα εστιατόρια και πολλά πανδοχεία και ξενοδοχεία βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το λιμάνι του Παλιό Λιμάνι, το σημείο άφιξης των πλοίων που συνδέονται με το νησί Block Island.

Τα ταξί είναι άμεσα διαθέσιμα εάν διαμένετε αλλού στο Block Island ή αν θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα από τα αξιοθέατα του νησιού.

Μπορείτε να νοικιάσετε μοτοποδήλατα και ποδήλατα κοντά στην αποβάθρα των πορθμείων. Υπάρχει επίσης ένα όχημα ενοικίασης αυτοκινήτων στο Block Island: Επικοινωνία Block Island Bike και Car Rental Inc. για να κάνετε κράτηση για ένα όχημα.

Εάν όμως αποφασίσετε ότι θα χρειαστεί να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο μαζί σας στο Block Island, έχετε μόνο μία επιλογή για τη μεταφορά του οχήματός σας: το νησί Block Island, το οποίο λειτουργεί όλο το χρόνο από το Point Judith της Γαλιλαίας, το Rhode Island . Τα αυτοκίνητα μεταφέρονται μόνο στο παραδοσιακό πορθμείο: όχι στο νηολόγιο Block Island Hi-Speed ​​που λειτουργεί από την ίδια θέση.

Το να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο Block Island απαιτεί εκ των προτέρων σχεδιασμό, ειδικά για καλοκαιρινές επισκέψεις. Οι κρατήσεις για οχήματα για καλοκαιρινά σαββατοκύριακα και αργίες θα πρέπει να κρατηθούν τέσσερις έως πέντε μήνες εκ των προτέρων και όλες οι κρατήσεις πρέπει να είναι προπληρωμένες με πιστωτική κάρτα. Για κρατήσεις, τηλεφωνήστε δωρεάν, 866-783-7996, ext. 3.

Ακολουθούν μερικές άλλες συμβουλές που πρέπει να ξέρετε για το νησί Block Island:

Ο περιορισμός του αριθμού των οχημάτων που μπορούν να φτάσουν στο νησί είναι ένας τρόπος που διατηρείται η παρθένα φύση και ο μοναδικός χαρακτήρας του νησιού Block, οπότε ενώ μπορείτε να βρείτε το κόστος και την πολυπλοκότητα του να φέρνετε ένα αυτοκίνητο στο νησί μια ταλαιπωρία, υπάρχει ένας λόγος η κυκλοφορία αυτοκινήτων δεν ενθαρρύνεται. Αν είναι δυνατόν, προτιμάτε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στην ενδοχώρα, ειδικά εάν επισκέπτεστε το Block Island για λιγότερο από μία εβδομάδα κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.