Το καλύτερο ιταλικό φαγητό του Rhode Island

Εξερευνήστε ιταλικές γεύσεις στο Federal Hill

Η πρόνοια είναι πραγματικά μια παγκόσμια πόλη, όπου οι παλιές παραδόσεις του Yankee ικανοποιούν τις επιρροές πολλών διαφορετικών κουζινών. Ο ομοσπονδιακός λόφος είναι η "Μικρή Ιταλία" της Providence και εδώ μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές ιταλικές τροφές κάθε είδους. Η καρδιά της γειτονιάς είναι η πλατεία DePasquale, η οποία φιλοξενεί πολλά εστιατόρια και καφέ, όπως το Caffe Dolce Vita. (59 Πλατεία DePasquale) Ένα εξωφρενικό επιδόρπιο εδώ είναι το τεράστιο Coppa Syneth, το οποίο είναι γεμάτο με θρυμματισμένα κοχύλια κανόλι, γέμιση κανόλι, τσιπς σοκολάτας και σάλτσα σοκολάτας.

Αγορές και Εστιατόρια

Επίσης στην Πλατεία DePasquale είναι τα πουλερικά του Antonelli. Είναι ο τόπος για τα φρέσκα κοτόπουλα και το ξέρετε αυτό επειδή εσείς επιλέγετε τα κοτόπουλα έξω από τα coops στο πίσω μέρος του εαυτού σας. Ας πούμε απλά, υπάρχουν ζωγραφισμένα πόδια κοτόπουλου που οδηγούν στο κατάστημα, αλλά κανένας δεν οδηγεί πίσω ξανά. Μια πιο διαφοροποιημένη (και καταπληκτική) αγορά είναι η Venda Ravioli (265 Atwells Avenue), ένα ιταλικό παντοπωλείο με φρέσκα ζυμαρικά, ελιές, τυρί και όλα τα ιταλικά που μπορείτε να σκεφτείτε, καθώς και παρασκευασμένα τρόφιμα για φαγητό μέσα ή έξω.

Όταν ψάχνετε για ένα γεύμα για να φάτε, δύο εστιατόρια ξεχωρίζουν. Υπάρχει η εκλεπτυσμένη Σιένα, στη Λεωφόρο Atwells 238, που ειδικεύεται στην κουζίνα της Τοσκάνης.