Εθνική Πινακοθήκη: Τζαζ στον Κήπο 2017

Απολαύστε δωρεάν συναυλίες υπαίθρου τζαζ στην Ουάσιγκτον

Η Εθνική Πινακοθήκη της Τέχνης προσφέρει δωρεάν τζαζ παραστάσεις στο Jazz στον κήπο στο υπαίθριο καφενείο κάθε βράδυ της Παρασκευής καθ 'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι συναυλίες διαθέτουν τοπικά και εθνικά αναγνωρισμένους μουσικούς που εκτελούν μια ευρεία ποικιλία μουσικών ειδών - βραζιλιάνικη bluegrass, Dixieland, τσέχικη τζαζ, τζαζ της Steel Pan Caribbean, μπλε σύντηξη, τζαζ της Βραζιλίας, ψυχή και πολλά άλλα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κοκτέιλ και ένα ελαφρύ δείπνο ενώ ακούτε υπέροχη μουσική σε έναν χαλαρό κήπο μέσα στη συλλογή μεγάλης κλίμακας της Γκαλερί από σύγχρονους και σύγχρονους καλλιτέχνες όπως οι Louise Bourgeois, Roy Lichtenstein, Claes Oldenburg και Coosje van Bruggen και ο Roxy Paine .

Φτάστε νωρίς για βέλτιστα καθίσματα.

Ημερομηνίες: Κάθε Παρασκευή, 19 Μαΐου - 25 Αυγούστου 2017, ο καιρός επιτρέπεται.

Ώρα: 5 με 8:30 μ.μ.

Τοποθεσία: Το Pavilion Café, Εθνική Πινακοθήκη γλυπτικής τέχνης, που βρίσκεται μεταξύ 7ου και 9ου Δρόμου ΒΔ, κατά μήκος της λεωφόρου συντάγματος NW, Ουάσιγκτον, DC. Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό είναι το Archives / Navy Memorial, το Smithsonian και η πλατεία Judiciary.

Είσοδος: Δωρεάν

Φαγητό και ποτό: Μπορείτε να αγοράσετε φαγητό και ποτά από το Pavilion Café και τα καροτσάκια που βρίσκονται γύρω από τον κήπο ή να φέρετε το δικό σας πικνίκ. Το Pavilion Café προσφέρει ορεκτικά, σάντουιτς, πίτσες και σαλάτες σε κλειστούς χώρους, ενώ μια εξωτερική ψησταριά προσφέρει σάντουιτς με χοιρινό μπάρμπεκιου, σάντουιτς κοτόπουλου και ιταλικά λουκάνικα. Μια ποικιλία από ποτά, όπως μπύρα, κρασί, σαγγάρια και σόδα, πωλούνται στο χώρο του ξενοδοχείου. Σημειώστε ότι τα οινοπνευματώδη ποτά πρέπει να αγοράζονται στο εργοτάξιο και υπόκεινται σε δήμευση εάν μεταφέρονται στο χώρο από το εξωτερικό.

2017 Τζαζ στο πρόγραμμα παράστασης κήπων

Οι συναυλίες μπορεί να ακυρωθούν λόγω υπερβολικής ζέστης ή κακοκαιρίας. Για ενημερωμένες πληροφορίες , επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.nga.gov/jazz ή καλέστε (202) 289-3360.

Σχετικά με την Εθνική Πινακοθήκη Κήπου Γλυπτικής

Η Εθνική Πινακοθήκη γλυπτικής τέχνης 6,1 στρεμμάτων, που άνοιξε στις 23 Μαΐου 1999, παρέχει ένα ξεχωριστό σκηνικό για 21 μνημειώδη έργα σύγχρονης γλυπτικής από διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ευρύχωρες καθιστικές και πεζοπορικές περιοχές εν μέσω της εγγενής αμερικανικής θόλο και ανθισμένα δέντρα, θάμνους, καλύμματα εδάφους και πολυετή φυτά. Ο κήπος γλυπτικής δόθηκε στο έθνος από το The Morris και το Gwendolyn Cafritz Foundation. Διαβάστε περισσότερα για την Εθνική Πινακοθήκη Κήπου Γλυπτικής Τέχνης .

Η περιοχή της Ουάσιγκτον DC προσφέρει δεκάδες ελεύθερες ζωντανές εμφανίσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους .