Ρόουντ Άιλαντ θεματικά πάρκα και υδάτινα πάρκα

Δυστυχώς, το μικρότερο κράτος στις ΗΠΑ δεν έχει μεγάλα θεματικά πάρκα, πάρκα αναψυχής ή πάρκα νερού. Το Rhode Island προσφέρει σήμερα ένα ζευγάρι μικρών πάρκων και μερικά άλλα αξιοθέατα.

Δεν υπάρχουν άλλα πάρκα, αλλά υπάρχουν μερικές άλλες διασκέδαση για να ελέγξετε έξω, συμπεριλαμβανομένων:

Ρόουντ Άιλαντ που χρησιμοποιείται για να έχουν μεγαλύτερα πάρκα

Ξεκινώντας από τα μέσα της δεκαετίας του 1800, το πάρκο ψυχαγωγίας Rocky Point στο Warwick προσέφερε κυλιόμενες σκούπες και άλλες βόλτες καθώς και νόστιμα θαλασσινά σε αυτό που χρεώθηκε ως "η μεγαλύτερη αίθουσα δείπνου στον κόσμο". Όπως και πολλά παραθαλάσσια πάρκα στη Νέα Αγγλία και αλλού, δυσκολευόταν να παραμείνει σχετική στη σύγχρονη εποχή των θεματικών πάρκων και έκλεισε το 1995.

Το Crescent Park είναι ένα άλλο αγαπημένο πάρκο ψυχαγωγίας του Ρόουντ Άιλαντ που έχει περάσει πολύ καιρό. Το ορόσημο East Providence άνοιξε στα τέλη του 1800 και έδωσε την τελευταία του βόλτα το 1979. Μεταξύ των αξιοθέατών του ήταν ένα καρουσέλ που χρονολογείται από το 1895. Ήταν σωσμένο και μπορείτε ακόμα να οδηγήσετε ένα ζωγραφισμένο πόνι στο Crescent Park Carousel στο Riverside, Νησί σήμερα.

Τα άλλα πάρκα του κράτους (αλλά όχι ξεχασμένα;) περιλαμβάνουν το Easton's Beach στο Newport και το Enchanted Forest στην κοιλάδα Hope.

Κοντινά πάρκα

Αν ψάχνετε για μεγαλύτερα πάρκα, θα πρέπει να κάνετε venture έξω από το κράτος. Τα παρακάτω είναι μερικά πάρκα και πόροι για να βρείτε πάρκα σε γειτονικά κράτη: