Πετώντας άλογο Carousel

Αντίκες καρουζέλ στο Oak Bluffs στο Αμπέλι της Μάρθας

Υπάρχει κάτι μαγικό σχετικά με το Carousel Flying Horse στην Oak Bluffs, στη Μασαχουσέτη του Αμπελώνα της Μάρθας .

Τα παιδιά είναι ενθουσιασμένα από τις ταραχές του χρώματος, του θορύβου και της κίνησης των ποδηλάτων γενικά. Οι πρώτες βόλτες είναι ένα παιδικό έθιμο της μετάβασης. Ο ήχος της μουσικής calliope, η θέα των περίτεχνα, τα bejeweled άλογα και η μυρωδιά του γράσου του κινητήρα μπορούν να μεταφέρουν τους ενήλικες πίσω στα κοριτσίστικα ταξίδια τους πάνω στα πρωταγωνίστρια.

Πετώντας άλογο Carousel

Τα Ιπτάμενα Άλογα του νησιού είναι ιδιαίτερα προσιτά. Χτισμένο το 1876, είναι το παλαιότερο καρουζέλ πλατφόρμας του έθνους και ένα κομμάτι της ζωντανής ιστορίας και της Americana. Είναι εγγεγραμμένος στο Εθνικό Ιστορικό Μητρώο ως επίσημο ορόσημο. Πριν από τη μετακίνηση στο Αμπέλι της Μάρθας το 1884, το καρουζέλ περιστρέφεται στο περίπατο του Coney Island . Τα 20 χειροποίητα ξύλινα άλογα περιλαμβάνουν πραγματική τρίχα αλόγου. (Μιλώντας για το νησί Coney, το μοναδικό κλασικό καρουσέλ του είναι το circa-1906 B & B Carousell)

Τα ιπτάμενα άλογα είναι ανάμεσα σε λίγα καρουσέλ που περιλαμβάνουν ακόμη μια μηχανή δακτυλίου. Το αξεσουάρ ήταν κάποτε στάνταρ στις βόλτες και είναι η πηγή της φράσης, "πιάσε το χάλκινο δαχτυλίδι". Μόλις ο καρουσέλ φτάσει στην ταχύτητα, ένας χειριστής ταλαντεύεται έναν βραχίονα που διανέμει μεταλλικά δαχτυλίδια στο μονοπάτι των αναβατών. Οι επιβάτες πρέπει να φτάσουν για να αρπάξουν τα δαχτυλίδια. Ενώ οι περισσότεροι αναβάτες απομακρύνουν ένα δακτύλιο κάθε φορά που περνούν από το διανομέα, έχω δει έμπειρους δακτυλίους να αρπάζουν τέσσερις φορές κάθε φορά.

Και ναι, τυχεροί αναβάτες που αλιεύουν το ορειχάλκινο δαχτυλίδι παίρνουν δωρεάν εισιτήριο για άλλη βόλτα στα Flying Horses.

Το παλαιότερο καρουσέλ του άλλου έθνους

Υπάρχει μια άλλη βόλτα με έδρα τη Νέα Αγγλία, η οποία επίσης συναντά τον τίτλο του παλαιότερου καρουσέλ του έθνους. Συμπτωματικά, είναι επίσης γνωστή ως Carousel Flying Horse.

Βρίσκεται στην περιοχή Watch Hill του Westerly, Rhode Island, χτίστηκε επίσης το 1876. Αντίθετα από τα περισσότερα καρουσέλ, τα άλογα του αιωρούνται από τις αλυσίδες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα αμπέλια της Μάρθας φέρουν άλογα αναφέρονται ως το παλαιότερο καρουσέλ πλατφόρμα .

Άλλα κλασικά καρούλια της Νέας Αγγλίας περιλαμβάνουν το Carousel του Crescent Park στο Providence, το Ρόουντ Άιλαντ (που χτίστηκε το 1895), το 1909 Illusion Carousel στο Six Flags New England στο Agawam της Μασαχουσέτης, το Antique Carousel (χτισμένο το 1898) στη λίμνη Compounce στο Μπρίστολ , Το Κοννέκτικατ, και το Antique Carousel (που χτίστηκε το 1898) στο Canobie Lake Park στο Salem του Νιου Χάμσαϊρ. Το Antique German Carousel (χτίστηκε το 1880) στο Story Land στο Glen, New Hampshire είναι επίσης μοναδικό. Αντί να κινούνται προς τα πάνω και προς τα κάτω, τα άλογα τους πέφτουν μπρος-πίσω.

Περισσότερες πληροφορίες:
Πετώντας άλογο Carousel
Circuit Ave., Oak Bluffs στο Αμπέλι της Μάρθας
Ανοίξτε εποχιακά από το Πάσχα μέχρι την Ημέρα του Κολόμβου
(508) 693-9481