Οδηγός αμπέλου Martha's Gay - 2016-2017 Ημερολόγιο Εκδηλώσεων Αμπέλου της Μάρθας

Το Αμπέλι της Μάρθας με λίγα λόγια:

Ανάμεσα στους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες, το Provincetown συγκεντρώνει την μεγαλύτερη προσοχή ανάμεσα στις πόλεις στο ή κοντά στο Cape Cod , αλλά δεν πρέπει να χάσετε την απόλυτα γοητευτική, ευχάριστη και φιλική προς τους γκέι Αμπέλου της Μάρθας. Δεν είναι ένας γκέι (ή ακόμα και ευθεία) ξεχωριστός προορισμός, αλλά το νησί αποπνέει ρομαντισμό καθώς κάνει μια καταπληκτική απόδραση για ομοφυλόφιλα ζευγάρια καθώς και οικογένειες. Χαλάρωση είναι το buzzword: υπάρχουν ωραία παραλίες? μερικές πόλεις πολυσύχναστες με εκλεπτυσμένα καταστήματα, πανδοχεία και εστιατόρια. και μια πληθώρα υπαίθριων δραστηριοτήτων, από τις εκβολές της φύσης μέχρι τις βόλτες με βάρκα στις βόλτες με ποδήλατο.

Εκπληκτική αλλά όχι έντονη, το Αμπέλι της Μάρθας είναι το πεντανόστιμο νησί.

Δείτε τον κατάλογό μας με τα καλύτερα αξιοθέατα σε όλο το Cape Cod

Οι εποχές:

Αν και το Αμπέλι της Μάρθας είναι το πιο δημοφιλές το καλοκαίρι και πολλές από τις επιχειρήσεις του είναι ανοιχτές μόνο από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, είναι πραγματικά ένας ελκυστικός προορισμός όλο το χρόνο, ειδικά κατά τη διάρκεια των λιγότερο ανεπτυγμένων αλλά ακόμα ήπιων περιόδων άνοιξης και πτώσης.

Οι μέσες τιμές υψηλού χαμηλού ρυθμού είναι 39F / 22F τον Ιανουάριο, 54F / 38F τον Απρίλιο, 79F / 62F τον Ιούλιο και 62F / 45F τον Οκτώβριο. Το χιόνι πέφτει περιστασιακά το χειμώνα, αλλά δεν διαρκεί πολλές φορές και το καλοκαιρινό αεράκι γενικά αποτρέψτε τα εκτεταμένα κύματα καύσωνα. Η πτώση και η άνοιξη προσφέρουν τραγανή, δροσερή και συχνά όμορφη ατμόσφαιρα. Η καταβύθιση είναι κατά μέσο όρο 3 έως 4,5 ίντσες / μοτ. όλο το χρόνο.

Η τοποθεσία:

Το Αμπέλι της Μάρθας είναι περίπου 100 τετραγωνικά μίλια (9 μίλια πλάτος, μήκους 23 μιλίων) περίπου 5 μίλια νότια της πόλης Cape Cod του Falmouth - είναι μέρος ενός μεγαλύτερου σώματος νησιών που σχηματίζεται από παγετώδη μορένα που περιλαμβάνει το Nantucket στη Μασαχουσέτη, Block Island στο Ρόουντ Άιλαντ και το Long Island στη Νέα Υόρκη.

Το Αμπέλι της Μάρθας χωρίζεται περίπου στα μισά από το Down-Island (ανατολικά), το οποίο φιλοξενεί τέτοιες δημοφιλείς και πολυσύχναστες πόλεις όπως το Vineyard Haven, το Oak Bluffs και το Edgartown. και το πιο αγροτικό και ανεπτυγμένο Up-Island (στα δυτικά), όπου θα βρείτε μόνο λίγες επιχειρήσεις και λίγα μικρά κέντρα χωριών.

Οδηγοί Αποστάσεις:

Ορισμένες αποστάσεις για το Woods Hole, το Cape Cod , το κύριο σημείο αναχώρησης των πλοίων για το Αμπέλι της Μάρθας (το πορθμείο είναι περίπου 35 λεπτά), από περίοπτα μέρη και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Ταξιδεύοντας στο Αμπέλι της Μάρθας:

Το Αμπέλι της Μάρθας είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε χωρίς αυτοκίνητο και είναι εύκολο να εξερευνήσετε με τα πόδια ή με το λεωφορείο της Αρτέμιδος Αρτίου Μάρθα. η καλοκαιρινή κίνηση είναι φρικτή και ένα αυτοκίνητο μπορεί να είναι μια ευθύνη, οπότε σκεφτείτε να την αφήσετε στο σπίτι (είναι επίσης ακριβό να πάρετε ένα αυτοκίνητο στο πλοίο).

Το Cape Air έχει απευθείας πτήσεις από αρκετά μεγάλα περιφερειακά αεροδρόμια στο αεροδρόμιο Vineyard της Μάρθα. Ο πιο δημοφιλής τρόπος για να φτάσετε εδώ είναι με το πλοίο με το πλοίο Paramount Authority και την Queen Island από το Falmouth, το Hy-Line από το Hyannis και το New England Fast Ferry από το New Bedford. Δείτε επίσης Ταξίδι στο Cape Cod .

Αμπέλου της Μάρθας 2016-2017 Εκδηλώσεις και φεστιβάλ:

Οι συνεχιζόμενες καλοκαιρινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν την αγορά αγροτών West Tisbury στις Sat. και Wed, Vineyard Artisan εκθέσεις για τον ήλιο. και Thurs., παίζει στο Playhouse Αμπελώνα, και Chappaquiddick φύση και εκδρομές φάρο και εκδρομές με πλοίο.

Αμπελώνας της Μάρθας - Γειτονιές και κοινότητες:

Το Αμπέλι της Μάρθας χωρίζεται στη δυτική πλευρά, γνωστή ως Up Island, και στην ανατολική πλευρά, γνωστή ως Down-Island.

Οι κύριες εμπορικές συνοικίες είναι όλες οι Down-Island και αποτελούνται από το Vineyard Haven , ένα χαλαρό και λιγοσπέραστο χωριό καταστημάτων και εστιατορίων και ένα σημαντικό τερματικό σταθμό. Το Oak Bluffs , μια πόλη που είναι πιο ελεύθερη, λιγότερο δαπανηρή και πιο οικογενειακή, με πολλά καταστήματα παγωτού, διασκέδαση και καταστήματα αναμνηστικών με σουβενίρ (είναι επίσης ένα τερματικό σταθμό). και Edgartown , μια μπλε-αιματηρή, κομψή, αν κάπως συντηρητική πόλη γεμάτη με cushy πανδοχεία, εστιατόρια και ψώνια. Το Up Island είναι πιο αγροτικό και γραφικό.

Κορυφαία αξιοθέατα αμπέλου της Μάρθας:

Το κορυφαίο χόμπι σε αυτό το κόσμημα ενός νησιού είναι απλά χαλαρωτικό - δεν είναι ένας σημαντικός προορισμός για αξιοθέατα, αλλά απλά περπατώντας στους ομώνυμους δρόμους των κύριων κοινοτήτων και εξερευνώντας τα πολλά παρθένα φυσικά καταφύγια του νησιού είναι μεγάλη διασκέδαση.

Κάποιες απολαυστικές αναζητήσεις περιλαμβάνουν την εξερεύνηση του East Chop Lighthouse στο Oak Bluffs, περιοδεία στην ιστορική κοινωνία των αμπέλων του Martha's Edgewood, λαμβάνοντας το σύντομο φέρι στο νησί Chappaquiddick και επισκέπτοντας τέτοια πετράδια όπως το Mytoi Garden και το Cape Poge Wildlife Refuge. και την οδήγηση του Up-Island στο Arboretum του Polly Hill, στο χωριό Menemsha και στους Cliffs της Aquinnah (fka "Gay Head").

Πόροι στο Αμπέλι της Μάρθας:

Μια χούφτα πόρων παρέχει πληροφορίες για το νησί εν γένει. Παρόλο που δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες, το προσωπικό του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Martha's Vineyard είναι εξαιρετικά χρήσιμο και ενημερωμένο, όπως και ο δικτυακός τόπος της αίθουσας. Εάν καλέσετε και έχετε ερωτήσεις σχετικά με τον προγραμματισμό ενός γάμου του ίδιου φύλου, για παράδειγμα, θα σας βοηθήσουν ευχαρίστως να βρείτε τον κατάλληλο χώρο και τον τοπικό προγραμματιστή. Άλλοι χρήσιμοι πόροι στο διαδίκτυο είναι το Vineyard Online της Martha και η έκδοση του Internet της εξαιρετικής εφημερίδας του νησιού, The Vineyard Times της Martha.

Γνωριμία με το Αμπέλι της Μάρθας:

Μία από τις λιγότερο χαλασμένες παραθαλάσσιες περιοχές στα βορειοανατολικά, το Αμπέλι της Μάρθας έχει διατηρηθεί προσεκτικά, πολλά από τα ποιμενικά λιβάδια και οι άγριες παραλίες προστατεύονται για πάντα από ομάδες συνομιλιών. Για πολλούς επισκέπτες, το νησί αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία μεταξύ εκλεπτυσμένων εκτροπών και γαλήνης, αδιαίρετης γραφικής ομορφιάς. Είναι επίσης από καιρό ένα αγαπημένο καλοκαιρινό καταφύγιο φιλόξενων προσωπικοτήτων, από το Clintons μέχρι τον Spike Lee στον τελευταίο William Styron στον Carly Simon.

Δεν θα εντοπίσετε μια προφανή ομοφυλοφιλική παρουσία, όπως θα κάνατε στην Provincetown , ή ακόμα και όλο και περισσότερο στις διάφορες πόλεις του ακρωτηρίου. Αλλά το Αμπέλι της Μάρθας είναι γεμάτο από ανοιχτούς, προοδευτικούς ντόπιους, οι οποίοι, ειλικρινά, δεν θα αναβοσβήσουν δύο φορές στην όψη των ομοφυλόφιλων ζευγαριών που περπατούν χέρι-χέρι. Στην πραγματικότητα, αν και τα ξεχωριστά νησιά που αναζητούν νυχτερινή ζωή θα βρουν πολλά περισσότερα για να δουν και να κάνουν στο P'town, τα ζευγάρια που ψάχνουν για μια πολυτελή, φιλόξενη ρομαντική απόδραση - ίσως ακόμη και ένας ομοφυλόφιλος γάμος - μπορεί να βρουν το Αμπέλι της Μάρθας για να είναι το τέλειο καταφύγιο.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα μια χούφτα γκέι ιδιοκτησίας επιχειρήσεις στο νησί, συμπεριλαμβανομένου ενός smattering των καταλυμάτων, όλα τα οποία εξυπηρετούν σε μια διατομή των επισκεπτών, ομοφυλόφιλος και ευθεία. Επιπλέον, σχεδόν κάθε επιχείρηση εδώ θα μπορούσε να ονομάζεται ομοφυλόφιλος. Πιθανότατα το πιο σημαντικό και πολυτελέστερο γκέι πανδοχείο είναι το Cove Inn and Restaurant του Lambert, ένα κομψό κτίριο Up-Island με ατμόσφαιρα χαμηλού ρυθμού και υπέροχο εστιατόριο. Τα άλλα ξενιστικά καταλύματα με τουλάχιστον μέτρια ομοφυλοφιλική ατμόσφαιρα περιλαμβάνουν το Shiverick Inn και το Hob Knob Inn, δύο κομψές ιδιοκτησίες στην όμορφη καρδιά του Edgartown. το δροσερό Crocker House Inn στο κέντρο του Vineyard Haven. και το οικονομικό Tivoli Inn στο Oak Bluffs. Μια υπέροχη επιλογή για γκέι οικογένειες ή ζευγάρια που εκτιμούν πληθώρα αθλητικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων, καθώς και ένα εξαιρετικό εστιατόριο, είναι το Winnetu Oceanside Resort.

Το νησί έχει επίσης δεκάδες φανταστικά εστιατόρια. Πρέπει να περιλαμβάνει το Detente στο Edgartown, το Lure στο Winnetu, το Beach Plum (το οποίο είναι επίσης ένα καταπληκτικό πανδοχείο Up Island), το Sweet Life Cafe στο Oak Bluffs και το καθαρό αποτέλεσμα στο Vineyard Haven - μια χαλαρή αγορά θαλασσινών που εξυπηρετεί αναμφισβήτητα αστακό ρολό στο νησί.