Πρόωρη εμφάνιση: Disney Riviera Resort στο Disney World

Είναι πάντα μια μεγάλη υπόθεση, όταν η Disney ανακοινώνει ότι θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργιο θέρετρο στο Disney World, και αναμφισβήτητα το Disney Riviera Resort δημιουργεί ήδη πολλή buzz με Disneyphiles. Σχεδιασμένο για να ανοίξει το φθινόπωρο του 2019, το θέρετρο θα εμπνευστεί από το γοητευτικό νότο της Γαλλίας και διαθέτει περίπου 300 δωμάτια με ποικιλία μεγεθών και διαμορφώσεων.

Αυτό θα είναι ένα Disney Club Club ιδιοκτησίας και το επίσημο Disney World Resort Hotel.

Τόσο τα μέλη του DVC όσο και τα μη μέλη του DVC θα μπορούν να κάνουν κράτηση εκεί.

Το Disney Riviera Resort θα έχει μια καταπληκτική τοποθεσία δίπλα στο Caribbean Beach Resort της Disney κοντά στα πάρκα Epcot και Hollywood Studios. Οι επισκέπτες θα μπορούν να φτάσουν από και προς το Epcot και το Hollywood Studios στη νέα γόνδολα Disney Skyliner. Η μεταφορά με λεωφορείο θα είναι επίσης διαθέσιμη και στα τέσσερα θεματικά πάρκα, σε δύο υδάτινα πάρκα και στην τραπεζαρία και την εμπορική περιοχή Disney Springs .

Ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του Disney Riviera Resort θα είναι ένα εστιατόριο στον τελευταίο όροφο με θέα στα θεαματικά πυροτεχνήματα της νύχτας στο Epcot και στο Hollywood Studios της Disney. Αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει ένας από τους πιο πολυπόθητους χώρους δείπνου στο Disney World, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί προκαταβολικές κρατήσεις . Σημειώστε ότι οι επισκέπτες που διαμένουν στο Disney World Resort Hotels μπορούν να κάνουν κρατήσεις για δείπνο ξεκινώντας 180 ημέρες (περίπου έξι μήνες) πριν από την ημερομηνία άφιξής τους.

Τα προνόμια της διαμονής σε ένα επίσημο Disney World Resort

Χρειάζεστε περισσότερους λόγους για να επιλέξετε το Disney Riviera Resort; Η διαμονή στο Disney World σε ένα Disney World Resort Hotel φέρνει πολλά οφέλη που μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα.

Ευέλικτος προγραμματισμός FastPass +. Ως επισκέπτης της Disney World Resort θα λάβετε δωρεάν wristbands MagicBand και θα είστε σε θέση να κάνετε κράτηση για περιηγήσεις και αξιοθέατα 60 ημέρες πριν από την άφιξή σας χρησιμοποιώντας το FastPass + .

Αυτό είναι ένα πλήρες 30 ημέρες πριν από τους μη καλεσμένους.

Δωρεάν μεταφορά. Στις ημέρες άφιξης και αναχώρησης, θα λάβετε δωρεάν μεταφορά από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο (MCO) στο Disney's Magical Express. Και κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μπορείτε να φτάσετε εύκολα χρησιμοποιώντας το δωρεάν σύστημα μεταφοράς Disney για μονοκατοικία, λεωφορεία, πορθμεία, θαλάσσια ταξί και (σύντομα) γόνδολες και υπηρεσία (με χρέωση) "Minnie Van".

Εκτεταμένες Ώρες Πάρκου. Μόλις φτάσετε στο Disney World, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Extra Magic Hours για να απολαύσετε επιπλέον χρόνο στα πάρκα πριν και μετά τους επίσημους χρόνους έναρξης και λήξης. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας προνόμια, καθώς μπορεί να μειώσει δραματικά το χρόνο αναμονής για τις πιο δημοφιλείς βόλτες και αξιοθέατα.

Δωρεάν ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. Όλα τα Disney World Resorts προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους. Υπάρχει επίσης δωρεάν wi-fi σε όλα τα θεματικά πάρκα.

Δωρεάν ψυχαγωγία. Όλα τα ακίνητα του Disney World Resort προσφέρουν μια σειρά καθημερινών δραστηριοτήτων διασκέδασης όπως η ταινία "Ταινίες κάτω από τα αστέρια". Ορισμένες ιδιοκτησίες διαθέτουν κλαμπ για παιδιά και γεύματα χαρακτήρα.

Παράδοση αγοράς. Σχεδιάζοντας τα ψώνια σουβενίρ; Οποιαδήποτε αγορά δώρων που κάνετε στα θεματικά πάρκα μπορεί να σταλεί ξανά στο ξενοδοχείο σας δωρεάν, οπότε δεν χρειάζεται να μεταφέρετε επιπλέον σακούλες μαζί σας.

Επιλογές του φαγητού. Οι επισκέπτες του Disney World Resorts μπορούν να αγοράσουν το πρόσθετο του εστιατορίου, το οποίο περιλαμβάνει ένα καθορισμένο αριθμό γευμάτων σε καθορισμένη τιμή.

Σχετικά με το Disney Vacation Club

Το Disney Riviera Resort θα είναι το 15ο Disney Vacation Club θέρετρο. Το Disney Vacation Club έκανε το ντεμπούτο του το 1991 με ένα ευέλικτο σύστημα με βάση τα σημεία των διακοπών και όχι με το παραδοσιακό μοντέλο χρονομεριστικής μίσθωσης καθορισμένης εβδομάδας. Σήμερα, το Disney Vacation Club διαθέτει περισσότερες από 220.000 οικογένειες μελών από τα 50 κράτη και περίπου 100 χώρες.

Τα μέλη του Disney Vacation Club έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ποικίλους προορισμούς διακοπών, συμπεριλαμβανομένης διαμονής σε οποιοδήποτε Disney Vacation Club Resort ή μία από τις χιλιάδες άλλες επιλογές διακοπών σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, όταν αγοράζουν απευθείας από τη Disney, τα μέλη μπορούν επίσης να απολαύσουν τη συλλογή Disney, η οποία εκτείνεται σε Disney Cruise Line και ξεναγήσεις με το Adventures από τη Disney, καθώς και τη συλλογή Concierge, ένα χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων υψηλής ποιότητας σε αναζητούμενους προορισμούς.

Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σημεία DVC σε διακοπές σε ένα Disney Vacation Club Resort που διαρκεί οπουδήποτε από μία νύχτα έως αρκετές εβδομάδες.

Με τα ακίνητα του Disney Vacation Club που βρίσκονται κοντά στα θεματικά πάρκα της Disney στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια, τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σημεία τους στις διακοπές Disney World και Disneyland.