Ένας οδηγός για τους κρατικούς και τοπικούς φόρους της Πενσυλβανίας

Τι πρέπει να ξέρετε για το εισόδημα, τις πωλήσεις, τους φόρους ακίνητης περιουσίας και της περιουσίας

Οι φόροι στην Πενσυλβάνια εισπράττονται σε διάφορα είδη, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, των ακινήτων και των λιανικών πωλήσεων. Συνολικά, η κρατική και τοπική φορολογική επιβάρυνση της Πενσυλβανίας είναι 9,8%, σύμφωνα με τους αριθμούς που έσπευσαν το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Φορολογίας. Αυτό κατατάσσεται στην Πενσυλβανία στο # 36, στο κάτω τρίτο όλων των κρατών. Ο κρατικός φόρος εισοδήματος της Πενσυλβανίας είναι αρκετά χαμηλός, με ένα κατ 'αποκοπή ποσοστό 3,07%, και το εισόδημα από τη συνταξιοδότηση δεν φορολογείται - κάτι που είναι ωραίο διάλειμμα για τους ηλικιωμένους.

Οι φόροι ιδιοκτησίας μπορεί να είναι υψηλοί σε ορισμένες περιοχές, όμως, και οι φόροι που επιβάλλονται στη βενζίνη και τα τσιγάρα είναι από τους υψηλότερους στο έθνος. Παρακάτω παρουσιάζεται μια συνολική ανάλυση των τύπων των φόρων και των φορολογικών συντελεστών που συλλέγονται σε ολόκληρη την πολιτεία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους φόρους στην Πενσυλβάνια, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Pennsylvania για τον Φόρο Εισοδήματος .

Φόρος εισοδήματος

Η Πενσυλβάνια έχει έναν ενιαίο φορολογικό συντελεστή 3,07% επί του ατομικού φόρου εισοδήματος, χωρίς τυποποιημένες κρατήσεις ή προσωπικές απαλλαγές.

Φόρος ακίνητης περιουσίας

Το κράτος της Πενσυλβάνια δεν επιβάλλει ή εισπράττει φόρους επί ακίνητης περιουσίας ή προσωπικής ιδιοκτησίας. Αντ 'αυτού, οι φόροι αυτοί προορίζονται για τις τοπικές κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένων των κομητειών, των δήμων και των σχολικών περιοχών. Οι φόροι ιδιοκτησίας στην Πενσυλβάνια εισπράττονται μόνο σε ακίνητα - γήπεδα και κτίρια - και όχι σε άλλους τύπους ακινήτων όπως αυτοκίνητα ή επιχειρηματικό απόθεμα.

Φόρος Πωλήσεων & Χρήσης

Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ταξιδιώτες να γνωρίζουν τους συντελεστές φόρου επί των πωλήσεων στην Πενσυλβάνια πριν από την επίσκεψη στο κράτος.

Η Πενσυλβάνια επιβάλλει φόρο επί των πωλήσεων κατά 6% στα φορολογητέα αγαθά και υπηρεσίες (οι απαλλαγές από τον φόρο επί των πωλήσεων περιλαμβάνουν τρόφιμα, είδη ένδυσης, ναρκωτικά, εγχειρίδια, είδη μεταπώλησης και καύσιμα οικιακής θέρμανσης). Ένας τοπικός φόρος πωλήσεων ύψους 1% εισπράττεται επίσης για τις πωλήσεις των φορολογητέων αγαθών και υπηρεσιών στις κομητείες Φιλαδέλφεια και Allegheny (για συνολικό φόρο επί των πωλήσεων 7%).

* Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο τοπικός φόρος επί των πωλήσεων αυτοκινήτων καθορίζεται από τη διεύθυνση κατοικίας του αγοραστή και όχι από τον τόπο της αγοράς.

Κληρονομία και φόρος ακίνητης περιουσίας

Η Πενσυλβάνια εισπράττει φόρο κληρονομίας που κυμαίνεται από 6% για τους άμεσους κληρονόμους έως 15% για όλους τους άλλους δικαιούχους. Η ιδιοκτησία που κληρονομήθηκε από σύζυγο ή γονέα από ένα παιδί 21 ή νεότερο είναι απαλλαγμένη από φόρους.

Άλλοι φόροι της Πενσυλβανίας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους φόρους της Πενσυλβανίας, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Εσόδων της Πενσυλβανίας. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με την αυτοματοποιημένη γραμμή FACT και πληροφορίες στο 1-888-PATAXES.