Πάρκα ψυχαγωγίας και θεματικά πάρκα της Πενσυλβάνια

Ψάχνετε για μια καλή παλιομοδίτικη αδρεναλίνη; Η πατρίδα στο παλαιότερο κυματοθραύστη της χώρας και ο γηγενής Γιώργος Φέρρης του Πίτσμπουργκ, ο οποίος δημιούργησε την πρώτη Ferris Wheel για την Παγκόσμια Έκθεση του 1893 στο Σικάγο, διαθέτει πολλά πάρκα ψυχαγωγίας.

Πολλά από τα πάρκα ψυχαγωγίας της Πενσυλβανίας είναι ιστορικοί θησαυροί, που χτίστηκαν γύρω από τη στροφή του αιώνα από τις εταιρείες καροτσακιών για να δουλέψουν μέχρι το σαββατοκύριακο.

Ένα βήμα πίσω στο χρόνο, οι περισσότεροι εξακολουθούν να ανήκουν στις ίδιες οικογένειες και εξακολουθούν να περιέχουν πολλά από τα ίδια κλασικά αξιοθέατα όπως διασκεδαστικά σπίτια, ξύλινα σκεύη, βόλτες με μαστίγια και σήραγγες αγάπης. Το Idlewild, το οποίο βρίσκεται στο Ligonier, είναι το τρίτο παλαιότερο πάρκο διασκέδασης στη χώρα και το Kennywood στο Πίτσμπουργκ χαρακτηρίζεται ως εθνικό ιστορικό ορόσημο.

Δυτικά πάρκα ψυχαγωγίας της Πενσυλβανίας

Πίτσμπουργκ, Έρι, Αλτοόνα

Conneaut Lake Park , Conneaut Lake - Βρίσκεται δυο ώρες βόρεια του Πίτσμπουργκ, ενώ το Conneaut Lake Park φιλοξενεί το περίφημο ξύλινο κυλιόμενο καράβι "Blue Streak", άφθονο ντεμοντέ στο μέσο της διαδρομής και ένα δροσερό waterpark.

Το ψυχαγωγικό πάρκο DelGrosso , Tipton - Αυτό το μικρό κεντρικό πάρκο ψυχαγωγίας της Πενσυλβανίας είναι γνωστό για την οικογένειά του και λειτουργεί, γνωστό για το "καλύτερο φαγητό του πάρκου ψυχαγωγίας". Περισσότεροι από 30 βόλτες και αξιοθέατα περιλαμβάνουν βόλτες με τα πόδια, go-karts, ένα πάρκο νερού και μίνι γκολφ πρωταθλήματος.

Idlewild & Soak Zone , Ligonier - Το τρίτο παλαιότερο λειτουργικό πάρκο διασκέδασης στη χώρα, το Idlewild ονομάστηκε από το "Amusement Today" ως το δεύτερο παιδικό πάρκο του καλύτερου παιδιού στον κόσμο.

Επτά θεματικές περιοχές διασκέδασης περιλαμβάνουν το Waterpark Soak Zone, το Story Book Forest, το Olde Idlewild midway και το γειτονικό του Mister Rogers για Make-Believe.

Kennywood Park , Πίτσμπουργκ - Θεωρείται ένα από τα "ωραιότερα παραδοσιακά πάρκα διασκέδασης" της Αμερικής, το Kennywood διαθέτει μερικά μεγάλα κυλινδρικά παπιγιόν, ένα παλιομοδίτικο grand carousel και μια νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Το Lakemont Park , το Altoona - το Leap-the-Dips, το παλαιότερο κυλιόμενο καράβι στον κόσμο, είναι μόνο ένα από τα μεγάλα αξιοθέατα σε αυτό το κεντρικό πάρκο ψυχαγωγίας της Πενσυλβανίας. Υπάρχει επίσης ένα waterpark στο νησί, ένα κομμάτι Go-Kart, το Spins 'n Grins Kiddieland και ένα μικροσκοπικό γήπεδο γκολφ 18 οπών.

Sandcastle Waterpark , Pittsburgh - Βρίσκεται στην άκρη του γραφικού ποταμού Monongahela, αυτή η υγρή και άγρια ​​καλοκαιρινή παιδική χαρά διαθέτει μια πισίνα με κύμα, 15 νεροτσουλήθρες και μια περιοχή νερού για τα παιδιά. Το νυχτερινό κέντρο Sandbar προσφέρει βραδινή διασκέδαση για το πλήθος των 21 ετών.

Splash Lagoon , Erie - Η λιμνοθάλασσα Splash είναι το μόνο εσωτερικό πάρκο νερού της Πενσυλβανίας και προσθέτει σε μια αρένα λέιζερ και στοά για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση. Νεροτσουλήθρες, σούπερ μάρκετ, σούπερ μάρκετ, τεμπέληδες ποτάμι, κουβάδες και πισίνα 80.000 γαλλονιών σίγουρα θα σας κρατήσουν υγρό και δροσερό.

Waldameer Park & ​​Water World , Erie - Προσφέροντας πάνω από 75 βόλτες, διαφάνειες και αξιοθέατα, αυτό το συγκρότημα διασκέδασης και θαλάσσιων πάρκων της οικογένειας βρίσκεται στην είσοδο του Presque Isle State Park στο Erie.

Ανατολικά πάρκα ψυχαγωγίας της Πενσυλβανίας

Φιλαδέλφεια, Άλενταουν, Ποκόνα

Bushkill Park , Easton - Μια οικογενειακή παράδοση από το 1902, αυτό το πάρκο ψυχαγωγίας της κοιλάδας Lehigh δεν έχει περιπέτεια, αλλά έχει 9 μεγάλα παλιομοδίτικα αυτοκίνητα όπως τα προφυλακτικά, το tilt-a-whirl και το διάσημο "Barl of Fun". Επιπλέον, μίνι γκολφ, παγοδρόμιο και ένα παιδικό πάρκινγκ.

Το πάρκο Dorney Park & ​​Wildwater Kingdom , Allentown - Το σπίτι σε περισσότερες από 100 βόλτες και αξιοθέατα, το Dorney Park διαθέτει επτά κυλιόμενες σκάλες, Camp Snoopy, ζωντανές εμφανίσεις και μία από τις μεγαλύτερες συλλογές θαλάσσιων αξιοθέατων στη χώρα.

HersheyPark , Hershey - Ψηφίστηκε κορυφαίο πάρκο ψυχαγωγίας από το περιοδικό Family Fun, Hershey Park χτίστηκε το 1907 από τον επιχειρηματία σοκολάτας Milton S. Hershey. Αυτό το μεγάλο θεματικό πάρκο μπορεί να υπερηφανεύεται για πάνω από εξήντα βόλτες, συμπεριλαμβανομένων μερικών δημοφιλών καροτσάκια κυλίνδρων.

Το πάρκο ψυχαγωγίας του Knoebel , Elysburg - Δύο παγκοσμίου φήμης κυματοδρομίες, καθώς και βόλτες με οικογένεια, παιδικά βόλτες και δύο κάμπινγκ είναι μερικά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα του μεγαλύτερου ψυχαγωγικού πάρκου ελεύθερης εισόδου της Πενσυλβανίας.

Το Sesame Place , Philadelphia - το μοναδικό θεματικό πάρκο της Αμερικής που βασίζεται στην "Sesame Street", αυτό το οικογενειακό πάρκο διαθέτει 15 αξιοθέατα για το νερό το Roller Coaster Vapor Trail και τους χαρακτήρες του Sesame Street.

Διασκεδάστε και μείνετε ασφαλείς!