Το Boardwalk στο Hersheypark

Τρεις ώρες από τη Νέα Υόρκη και δύο ώρες από τη Φιλαδέλφεια, το Hershey-aka "Chocolate Town, USA" ιδρύθηκε το 1907 από τον μεγιστάνα σοκολάτας Milton Hershey ως κοινότητα για τους υπαλλήλους του. Επιπλέον, έχτισε ένα πάρκο ψυχαγωγίας για τους εργάτες του, το οποίο εξελίχθηκε σε Hersheypark , ένα σημαντικό αξιοθέατο με κυλιόμενες σκούπες και άλλες βόλτες.

Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν σε ένα από τα τρία επίσημα θέρετρα του Hersheypark , τα οποία προσφέρουν πολλές δωρεάν οικογενειακές δραστηριότητες και προνόμια που περιλαμβάνουν εκπτωτικά εισιτήρια θεματικών πάρκων, έγκαιρη πρόσβαση στο θεματικό πάρκο, επιπλέον 3,5 ώρες εισόδου στο Hersheypark τη νύχτα πριν τη διαμονή σας και δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς το Hersheypark.

Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν το ζωολογικό κήπο ZooAmerica, έναν ζωολογικό κήπο 11 στρεμμάτων και το περίπατο της άγριας ζωής. Hershey Gardens, βοτανικός κήπος 23 στρεμμάτων. και το Chocolate World του Hershey, ένα κέντρο επισκεπτών με καταστήματα, εστιατόρια και μια περιοδεία γύρου με εργοστάσιο σοκολάτας.

Το Boardwalk στο Hersheypark

Το 2007, στην 100ή επέτειο του Hersheypark, μια μεγάλη επέκταση περιελάμβανε ένα νέο πάρκο νερού ύψους 21 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται The Boardwalk. Βρίσκεται κοντά στο Midway μέσα Hersheypark, το Boardwalk επαναλαμβάνει το ύφος των κλασικών παραλιακών πεζοδρομίων του βορειοανατολικού. Το υδάτινο πάρκο έλαβε πρόσθετες επεκτάσεις το 2009 και το 2013. Υπάρχουν τώρα 15 βόλτες με νερό.

Η είσοδος στο Boardwalk συμπεριλαμβάνεται με την είσοδο στο Hersheypark. Το υδάτινο πάρκο είναι ανοιχτό μόνο το καλοκαίρι, από το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Μνήμης μέχρι το Σαββατοκύριακο της Ημέρας Εργασίας

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν :

Οι καμπάνες, τα ντουλάπια και τα σωσίβια (για μικρά παιδιά) διατίθενται με επιπλέον κόστος. Σημειώστε ότι οι πετσέτες δεν παρέχονται στους επισκέπτες.

Συμβουλές για την επίσκεψη στο Boardwalk

Εξερευνήστε τις επιλογές ξενοδοχείων στο Hershey της Πενσυλβάνια

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher