Συμβουλές για ταξίδια στην Κίνα κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Το μεγαλύτερο ερώτημα που έχουν οι άνθρωποι όταν ταξιδεύουν στην Κίνα κατά τη διάρκεια της κινεζικής Πρωτοχρονιάς είναι αν θα μπορούν ή όχι να κάνουν τίποτα. Οι επισκέπτες ανησυχούν ότι όλα θα κλείσουν και ότι μπορούν να ξεχάσουν τα αξιοθέατα και τα ψώνια και να απολαύσουν το φαγητό τους.

Τα καλά νέα είναι ότι για τους τουρίστες, το κινεζικό νέο έτος δεν θα είναι ενοχλητικό όταν πρόκειται για περιοδεία γενικά. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις που σχετίζονται με τη βιομηχανία υπηρεσιών, εκτός από τις τράπεζες, δεν θα κλείσουν τις αργίες.

Το πλαίσιό του είναι ότι τα γραφεία και τα σχολεία είναι κλειστά για τις γιορτές, ώστε πολλοί λαοί ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έτσι, περιμένετε τα μεγάλα πλήθη στα πιο διάσημα αξιοθέατα και ταξιδεύετε νωρίς επειδή οι τιμές ανεβαίνουν κατά τη διάρκεια των διακοπών και τα εισιτήρια εξαντλούνται νωρίτερα.

Με όλα αυτά κατά νου, είναι ακόμα μια εμπειρία να επισκεφτείς την Κίνα κατά τη διάρκεια της πιο εορταστικής περιόδου. Ακολουθούν οι απαντήσεις σε ορισμένες συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα ταξίδια κατά τις αργίες.