Πώς να κρουαζιέρα με χαρακτήρες Star Wars

Η ειδική «Ημέρα των Πόλεων των Αστεριών στη θάλασσα» επιστρέφει το 2017 και το 2018

Πιάσε τα μαγιό σου και τα σπαθιά σου. Μπορείτε να πλεύσετε σε έναν γαλαξία όχι όσους βρίσκονται πολύ μακριά, μαζί με τους Darth Vader, Chewbacca, Storm Troopers και τη διαγαλαξιακή συμμορία σε ειδικές κρουαζιέρες με θέματα Star Wars .

Ημέρα των Αστέρων των Πόλεων στη Θάλασσα για το Fantasy Disney

Η Disney Cruise Line επιστρέφει τις Ημέρες των Αστέρων του Πολέμου στη Θάλασσα, μια ημερήσια γιορτή με ειδικές εκδρομές στο Fantasy Disney , των οποίων πολλά αξιοθέατα στο πλοίο περιλαμβάνουν το AquaDuck Water Coaster .

Παρουσιάζοντας μια μέρα σε επιλεγμένα ταξίδια Disney Fantasy , η Ημέρα Star Wars στη Θάλασσα εμφανίζεται σε δρομολόγια από το Port Canaveral της Φλόριντα, στην Ανατολική και τη Δυτική Καραϊβική. Οι κρουαζιέρες διαθέτουν μια ολόκληρη μέρα των εορτασμών των Star Wars , συμπεριλαμβανομένου ενός πάρτι στο κατάστρωμα, συναντιούνται και χαιρετίζονται με τους αγαπημένους διαγαλαξιακούς χαρακτήρες, τις θεματικές δραστηριότητες των νέων, τις μοναδικές τροφές και ποτά και τα ειδικά προϊόντα. Επίσης, θα είναι αποκλειστικές προβολές στη θάλασσα όλων των κινηματογραφικών ταινιών Star Wars καθώς και η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Disney XD, Star Wars Rebels .

Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν:

Meet-and-Greets, Εκπαίδευση Jedi και πολλά άλλα

Προβολές ταινιών και αξιοθέατα Celeb

Star Wars Πόρτα Deck και πυροτεχνήματα

Η μέρα των θαλάσσιων πόλεων στη Θάλασσα θα προσφερθεί στις κρουαζιέρες Disney Fantasy που ταξιδεύουν από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο του 2017. Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη στις αναχωρήσεις Ανατολικής και Δυτικής Καραϊβικής 7 νύχτας σε αυτές τις ημερομηνίες:

7 διανυκτερεύσεις δυτικών Καραϊβικών

7-νυχτερινές αναχωρήσεις της Ανατολικής Καραϊβικής

Χιλιετία Falcon για το όνειρο της Disney

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Star Wars σε άλλα πλοία της Disney; Το όνειρο της Disney εμφανίστηκε πρόσφατα από την ξηρά αποβάθρα με διάφορους νέους διαγαλαξιακούς χώρους. Ο Όμιλος Oceaneer για παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών περιλαμβάνει τώρα ένα αντίγραφο του εσωτερικού του εικονικού διαστημοπλοίου του Millennium Falcon , του Han Solo. Ο πολύ θεματικός χώρος περιβάλλεται από διαδραστικούς πίνακες με πάνω από χίλια φώτα LED και εκατοντάδες κουμπιά και μοχλούς.

Θαυμάστε τη μέρα στη θάλασσα για τη μαγεία της Disney

Εκτός από την Ημέρα των Αστέρων των Πολεμικών Συγκροτημάτων στη Θάλασσα, η Disney Cruise Line έχει επίσης εισάγει την Marvel Day στη θάλασσα στη Disney Magic , η οποία δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να πλεύσουν με Spider-Main, Thor, Captain America και άλλους σούπερ ήρωες και κακοποιούς του Marvel.