Επανατοποθέτηση κρουαζιέρων Προσθέστε αξία για ταξίδια προϋπολογισμού

Ανοιξιάτικες Προσφορές και Προσφορές Κρουαζιέρας

Επανατοποθέτηση κρουαζιέρων αναζητούνται από τους ταξιδιώτες του προϋπολογισμού με ευέλικτα χρονοδιαγράμματα και λίγο επιπλέον χρόνο για να είναι μακριά από το σπίτι. Στην απλούστερη μορφή τους, αυτές οι κρουαζιέρες μπορούν να οριστούν ως ημιετείς δουλειές που οι γραμμές κρουαζιέρας πρέπει να εκτελούν για να είναι αποτελεσματικές και κερδοφόρες στην αγορά.

Δύο φορές το χρόνο, μπορείτε να καθαρίσετε το γκαράζ ή τη σοφίτα. Ίσως επισκεφθείτε συγγενείς το χειμώνα και το καλοκαίρι.

Αν τρέχετε μια γραμμή κρουαζιέρας, πρέπει να επανατοποθετήσετε πολλά από τα πλοία σας δύο φορές το χρόνο.

Επειδή δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση για την πλεύση των φιόρδων τον Ιανουάριο, το πλοίο που πέρασε το καλοκαίρι στη Σκανδιναβία ή την Αλάσκα μπορεί να βρει πιο κερδοφόρα νερά στην Ανατολική Καραϊβική ή στις ακτές του Μεξικού κατά τους ψυχρούς μήνες.

Αλάσκα κρουαζιερόπλοια μπορεί να χειμώνα στο Σαν Ντιέγκο, μια βάση από την οποία να εξερευνήσετε το Cabo San Lucas και το Puerto Vallarta ως Sitka δολώματα.

Ελάτε άνοιξη, η διαδικασία αναστρέφεται. Είναι γνωστές ως επανατοποθέτηση ή "repo" κρουαζιέρες στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες δεν θεώρησαν ποτέ αυτό το καθολικό, εμπιστευτικό καθήκον. Απλώς αναζητούν τα πλοία που ταξιδεύουν όταν και όπου θέλουν να πάνε.

Αλλά αυτό είναι κάτι περισσότερο από την κλάδο της κρουαζιέρας. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι οι ιδιοκτήτες αυτών των πλοίων θέλουν όσο το δυνατόν περισσότερους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν στο πλοίο όταν πλοία πρέπει να μετακινηθούν. Οι πλούσιοι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση στις καμπίνες και κάνουν ταξίδια που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά.

Ίσως ήρθε η ώρα να «επανατοποθετήσετε» τις σκέψεις σας στην κρουαζιέρα.

Παραδείγματα κρουαζιέρας Repo

Σκεφτείτε μια τυπική κρουαζιέρα επανατοποθέτησης που έλαβε επιβάτες από τη Γένοβα της Ιταλίας στο Fort Lauderdale της Φλόριντα σε 16 ημέρες.

Την πρώτη εβδομάδα, οι λιμένες κλήσεων περιλάμβαναν τη Γένοβα της Ιταλίας. Τη Μασσαλία, τη Γαλλία και το St. Cruz de Tenerife, τα Κανάρια Νησιά. Δεν είναι κακό!

Αλλά τέσσερις από τις πρώτες επτά ημέρες σε εκείνη την κρουαζιέρα, δεν υπήρχαν στάσεις.

Αυτό δεν αποτελεί πρότυπο ναύλο για τα περισσότερα παραδοσιακά δρομολόγια. Μια μέρα στη θάλασσα ή δύο θα εμφανιστεί στις περισσότερες κρουαζιέρες, αλλά σπάνια θα έχετε τέσσερις ή περισσότερες διαδοχικές ημέρες στη θάλασσα. Φέρτε υλικό ανάγνωσης και εκτίμηση για την ανοιχτή θάλασσα.

Τα λιμάνια που επισκέπτεστε μπορεί να μην βλέπουν κρουαζιερόπλοια οποιαδήποτε άλλη χρονιά του έτους. Θα βρείτε σπάνιες ευκαιρίες για να επισκεφθείτε πόλεις της Αφρικής ή της Νότιας Αμερικής από τις συνήθεις τουριστικές διαδρομές. Αυτά είναι λιμάνια που συνήθως βλέπουν μόνο επιβάτες κρουαζιερόπλοιων .

Ένα άλλο παράδειγμα: η Celebrity προσφέρει μια σειρά από διατροπικές κρουαζιέρες σε τιμές μικρότερες από $ 1500, ενώ μερικές περιλαμβάνουν καμπίνα με θέα στον ωκεανό. Σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι αυτές τις μέρες να βρείτε μια ποιοτική κρουαζιέρα για $ 150 / άτομο ημερησίως ή λιγότερο. Όταν ξεκινάτε στην Ευρώπη, θα απολαύσετε ένα δρομολόγιο μπροστά με στάσεις και, στη συνέχεια, θα έχετε πολλές ημέρες στη θάλασσα που διασχίζουν τον Ατλαντικό, με την αντίστροφη αλήθεια για τις ευρωπαϊκές κρουαζιέρες επαναγοράς την άνοιξη. Μια τυπική κρουαζιέρα αναφοράς Ευρώπης-Ηνωμένων Πολιτειών θα μπορούσε να περιλαμβάνει ένα δρομολόγιο παρόμοιο με αυτό: Ρώμη (Civitavecchia), Φλωρεντία / Πίζα (Λιβόρνο), Προβηγκία, Βαρκελώνη, Πάλμα ντε Μαγιόρκα και Τενερίφη, Κανάριοι Νήσοι κατά τις πρώτες οκτώ ημέρες.

Πτώση ή Άνοιξη; Ποιο είναι κατάλληλο για εσάς; Ένα βασικό ζήτημα είναι αν θα θέλατε τις θύρες σας στην αρχή ή στο τέλος του ταξιδιού.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα περάσετε καλύτερα από μια εβδομάδα στη θάλασσα.

Τιμολόγηση

Επειδή τα ταξίδια διαρκούν περισσότερο, η συνολική τιμή μπορεί να είναι ίση ή μεγαλύτερη από εκείνη που θα περίμενε κανείς να πληρώσει για μια κλασσική κρουαζιέρα. Αλλά όταν αρχίζετε να μοιράζεστε χρήματα σε ημέρες, τα έξοδα ανά ημέρα είναι ελκυστικά.

Δεν είναι όλες οι κρουαζιέρες repo φθηνές. Το πρότυπο των $ 150 / ημέρα μπορεί να ικανοποιηθεί, αλλά συχνά δεν θα πλησιάσει το πραγματικό κόστος. Αυτά τα ταξίδια μπορεί να κοστίζουν έως και 3.000 δολάρια ΗΠΑ / άτομο. Αλλά θυμηθείτε ότι το ημερήσιο κόστος πέφτει επειδή περνάτε περισσότερο χρόνο στο πλοίο και ταξιδεύετε σε μεγαλύτερη απόσταση.

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι δαπάνες επιστροφής κρουαζιερόπλοιων αυξάνονται υπερβαίνουν τις επιβιώσεις κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών στη θάλασσα. Μάθετε να ελέγχετε τα έξοδα κρουαζιέρας ενώ απολαμβάνετε τον ήλιο και το surf.

Περισσότερες πληροφορίες: Τι να περιμένετε σε μια επαναστατική κρουαζιέρα.