Πώς να συσκευάσετε για τις διακοπές σας με κρουαζιέρα

Όλα όσα πρέπει να πάρετε στην κρουαζιέρα σας

Συσκευασία για κρουαζιέρα είναι ένα από τα χειρότερα μέρη των διακοπών σας. Το μόνο πράγμα που οι περισσότεροι ταξιδιώτες κρουαζιερών φοβούνται περισσότερο είναι να αποσυσκευάζουν όταν φτάσουν στο σπίτι. Για να μειώσουμε αυτό το φόβο, είναι απαραίτητη μια ολοκληρωμένη λίστα συσκευασίας. Όποιος έχει ξεχάσει κάποιο σημαντικό στοιχείο και στη συνέχεια πρέπει να το αγοράσει σε διπλάσια τιμή από το κρουαζιερόπλοιο ή σε ένα λιμάνι κλήσης θα γνωρίζει ότι ένας τέτοιος κατάλογος μπορεί να είναι ανεκτίμητος.

Μια σημαντική συμβουλή συσκευασίας: Εάν ταξιδεύετε με σύντροφο ή σύζυγο, διαιρέστε τα στοιχεία που έχετε επιλέξει σε δύο βαλίτσες.

Με αυτόν τον τρόπο, εάν χαθεί κάποιος, θα έχετε και τα δύο ρούχα για να φορέσετε. Θα ήταν τρομερό για τον / την σύζυγό σας να έχει όλα τα ρούχα του / της και εσείς να μην έχετε τίποτα άλλο εκτός από τη μεταφορά σας. Επίσης, φροντίστε να συνεχίσετε οτιδήποτε δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς για μερικές μέρες (φάρμακα, μαγιό, καθαρό εσώρουχο), μόνο σε περίπτωση απώλειας ή καθυστέρησης των αποσκευών σας.

Cruise Travel Essentials

Χρησιμοποιήστε αυτήν τη λίστα συσκευασίας κρουαζιέρας ως μίζα και τροποποιήστε την για τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Μπορεί να μην χρειάζεστε τα πάντα σε αυτήν τη λίστα, αλλά όλα είναι αντικείμενα που αξίζει να εξεταστούν.

Ταξιδιωτικά Έγγραφα, Στοιχεία Πορτοφολιού και Λίστα Συσκευασίας Γραφείων

Ανάγνωση λίστας συσκευασίας υλικού και αναγκών

Λίστα συσκευασίας εξοπλισμού ηλεκτρονικών συσκευών και φωτογραφικών μηχανών

Λίστα συσκευασίας φαρμάκων

Άλλες λίστες συσκευασίας "Αναγκών"

Γυναικεία κρουαζιέρα Κατάλογος συσκευασίας ένδυσης

Γυναίκες Sundries και Διάφορα

Κατάλογος συσκευασίας ενδυμάτων κρουαζιέρας ανδρών

Ανδρικά αξεσουάρ και διάφορα