Πατινάζ στη λίμνη Beaver του Μόντρεαλ: Περίοδος 2017-2018

Υπαίθρια πατινάζ στον πάγο στο Mont Royal's Lac Aux Castors

Πατινάζ στη λίμνη Beaver του Μόντρεαλ (Lac aux Castors): 2017-2018 Εποχή

Ένα από τα καλύτερα παγοδρόμια του Μόντρεαλ, ο προορισμός για υπαίθρια παγοδρομία του Beaver Lake στο Mount Royal Park είναι ένα πραγματικό χτύπημα με τους ντόπιους και τους επισκέπτες, ένα από τα πιο δημοφιλή υπαίθρια παγοδρόμια σε όλη την πόλη.

Η Beaver Lake, γνωστή και ως Lac aux Castors από τους ντόπιους, είναι κάπως ένα κεντρικό κομμάτι στην κορυφή του δημοφιλούς κεντρικού πάρκου της πόλης, ένα σημείο επιλογής για παιδιά, μια ημερομηνία και όλη η οικογένεια.

Η περιοχή του πατινάζ είναι συνολική επιφάνεια 2.500 τετραγωνικών μέτρων (26.909 τετραγωνικά πόδια), η οποία περιλαμβάνει τμήμα ψυγείου παγοδρόμου ανθεκτικό σε ξαφνικές χειμωνιάτικες απόψυξεις που μπορεί να καταστρέψει τις φυσικές επιφάνειες πάγου, διατηρώντας μια επίπεδη επιφάνεια παγοδρομίας παρά τις απρόσμενες καιρικές συνθήκες.

Οι ταχύτεροι σκέιτερ συνιστώνται να πέσουν κατά τη διάρκεια των πιο ήσυχων περιόδων, τις καθημερινές και αργότερα το βράδυ, μήπως απογοητευθούν από την έλλειψη ελιγμών στο δημοφιλές παγοδρόμιο κατά τις ώρες αιχμής που περιλαμβάνουν τα Σαββατοκύριακα και τις χειμερινές διακοπές.

Πεζοπορία Περίοδος: Δεκέμβριος έως Μάρτιος

Η σεζόν για υπαίθρια πατινάζ στο Μόντρεαλ συνήθως τρέχει στα μέσα Δεκεμβρίου μέχρι τα μέσα Μαρτίου, αλλά στην περίπτωση της λίμνης Beaver, μπορεί να ξεκινήσει ήδη από το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου και να διαρκέσει μέχρι τα μέσα Μαρτίου.

Τοποθεσία: Beaver Lake Pavilion, Mount Royal Park , 2000 Chemin Remembrance, Μόντρεαλ, Κεμπέκ H3H 1X2

Γειτονιά: Οι πλατείες Mont-Royal, Outremont και Côte-des-Neiges περιβάλλουν το πάρκο

Πώς θα φτάσετε: Mont-Royal Μετρό & Λεωφορείο 11

Ροκ ώρες *: Στις αρχές Δεκεμβρίου είναι συνήθως Κυριακή έως Πέμπτη 10 π.μ. έως 6 μ.μ. και Παρασκευή και Σάββατο, 9 π.μ. έως 9 μ.μ. Η υπόλοιπη σεζόν είναι γενικά από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. Κυριακή έως Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο από τις 9 π.μ. 10 μ.μ. Στις 24 Δεκεμβρίου και 31 Δεκεμβρίου 2017 το γραφείο ενοικίασης κλείνει στις 5 μ.μ. και παραμένει κλειστό στις 25 Δεκεμβρίου 2017 και 1 Ιανουαρίου 2018.

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι ημερομηνίες και ώρες αντιπροσωπεύουν τις ώρες λειτουργίας του γραφείου ενοικίασης. Ελέγξτε τις συνθήκες πάγου πριν ξεκινήσετε. Τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

Είσοδος: η είσοδος είναι πάντα δωρεάν, αν και τα ενοίκια κοστίζουν επιπλέον.

Υπηρεσίες *: οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν ενοικιάσεις παγοδρομίου (τα κανονικά πατίνια είναι $ 9 για 2 ώρες, τα πατίνια με δύο πτερύγια είναι 4 δολάρια για 2 ώρες, ο περιπατητής είναι $ 4 για 2 ώρες, τα ενοικιαζόμενα πατινάζ απαιτούν καταθέσεις χρημάτων που επιστρέφονται όταν τα ενοίκια είναι ($ 2,25 με $ 5 κατάθεση), ενοικιάσεις παιδικού κράνους ($ 2 για δύο ώρες), έλκηθρα για μωρά ($ 5 για 2 ώρες με $ 5 κατάθεση) και μια υπηρεσία ακονίσματος skate ($ 7). Όλα τα ενοίκια απαιτούν ένα κομμάτι της ταυτότητας με την εικόνα, που επιστρέφεται μετά την επιστροφή ενοικίασης. Το γραφείο ενοικίασης βρίσκεται στο Pavilion Lake Beaver.

Ντουλάπια; Τροφή? Τα ντουλάπια για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων είναι διαθέσιμα στο χώρο του ξενοδοχείου. Είτε φέρτε τη δική σας κλειδαριά είτε νοικιάστε μια κλειδαριά επί τόπου. Οι μηχανές αυτόματης πώλησης καθώς και ένα καφέ που λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ επτά ημέρες την εβδομάδα βρίσκονται στο Beaver Lake Pavilion.

Περισσότερες πληροφορίες: (514) 843-8240 ή (514) 280-8989 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Friends of Mount Royal.

* Σημειώστε ότι οι ημερομηνίες, οι ώρες λειτουργίας και τα τέλη ενοικίασης υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.