Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μόντρεαλ: Διαλέξτε το δικό σας

Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μόντρεαλ που πήρατε από εσάς

Χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μόντρεαλ: Διαλέξτε το δικό σας

Σίγουρα, μπορείτε εύκολα να βαθμολογήσετε τα πραγματικά χριστουγεννιάτικα δέντρα στο Μόντρεαλ - οι προσωρινές εκτάσεις βρίσκονται σε όλη την πόλη - αλλά όταν ήταν η τελευταία φορά που κατευθυνθήκατε στη χώρα, πήρατε τη δική σας και την κόβετε στη θέση σας;

Αυτό με φέρνει σε αυτό το ετήσιο σημείο αμφισβήτησης: η πραγματική εναντίον ψεύτικη συζήτηση. Ποια είναι η καλύτερη περιβαλλοντική επιλογή; Ένα πραγματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που διαρκεί για μερικές εβδομάδες ή ένα ψεύτικο που μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί για χρόνια; Οι περιβαλλοντολόγοι ζυγίζουν σε αυτή τη συζήτηση εδώ και χρόνια, με λίγες κλίσεις προς την κατεύθυνση των πραγματικών χριστουγεννιάτικων δέντρων προκαλώντας λιγότερες ζημιές. Και είναι δύσκολο να διαφωνήσετε με την οπτική αισθητική και το άρωμα που διαπερνά ένα σπίτι που κοσμείται με ένα φρεσκοκομμένο χριστουγεννιάτικο κωνοφόρο, ιδιαίτερα ένα που έχει πάρει εσείς και η δική σας.

Πωληθεί? Τα ακόλουθα κτήματα για τα χριστουγεννιάτικα δέντρα του Μόντρεαλ είναι 30 έως 90 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη και σε ορισμένες περιπτώσεις προτείνουν πρόσθετες δραστηριότητες και διασκέδαση διακοπών για όλη την οικογένεια .