Χρήσιμες συμβουλές για επίσκεψη στην Καραϊβική το Σεπτέμβριο

Η εποχή των τυφώνων πλήττει την κορυφή της στην Καραϊβική το Σεπτέμβριο και ενώ οι πιθανότητες των διακοπών σας να επηρεαστούν από μια τροπική καταιγίδα ή τυφώνα είναι μεγαλύτερες κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, ο συνολικός κίνδυνος είναι σχετικά μικρός. Για παράδειγμα, το Εθνικό Κέντρο Τυφλών δηλώνει ότι ενώ οι ταξιδιώτες Σεπτεμβρίου στο Πουέρτο Ρίκο έχουν 8% πιθανότητα να συναντήσουν έναν τυφώνα, ισχύει μόνο εάν περάσετε ολόκληρο το μήνα εκεί.

Έτσι, εάν μείνετε μόνο μία εβδομάδα, οι πιθανότητες ενός τυφώνα να χτυπήσει είναι μόλις 2%, ακόμη και στην καρδιά της καταιγίδας.

Οι θερμοκρασίες του Σεπτέμβρη κυμαίνονται συνήθως από περίπου 77ºF έως 88ºF, ενώ τα επίπεδα της θερινής υγρασίας εξακολουθούν να υπάρχουν σε πολλά νησιά. Οι μέσες μέρες με βροχή το Σεπτέμβριο ρολόι σε περίπου 12, σύμφωνα με τον καραϊβικό οδηγό καιρού .

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Σεπτέμβριο: Πλεονεκτήματα

Οι ζεστές, μέσες καλοκαιρινές θερμοκρασίες μπορούν να βρεθούν σε όλη την περιοχή, ακόμα και στα τέλη Σεπτεμβρίου, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να δροσίζονται στα βόρεια γεωγραφικά πλάτη. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για να ταξιδέψετε εάν θέλετε να αποφύγετε τα παιδιά, καθώς πιθανότατα επιστρέφουν στο σχολείο σε αυτό το σημείο. Τούτου λεχθέντος, αν σχεδιάζετε να κάνετε ένα οικογενειακό ταξίδι και τα παιδιά σας δεν είναι στο σχολείο, το Σεπτέμβριο είναι μια καλή στιγμή για να πάρετε τις καλές προσφορές για τα ταξίδια της Καραϊβικής, επειδή είναι ένας από τους λιγότερο δημοφιλείς χρόνους ταξιδιού. Μάθετε για τις καλύτερες προσφορές διακοπών στην Καραϊβική και πώς να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Καραϊβική το Σεπτέμβριο με το TripAdvisor.

Επίσκεψη στην Καραϊβική το Σεπτέμβριο: Μειονεκτήματα

Ενώ τα μειωμένα πλήθη είναι ένα πλεονέκτημα για πολλούς ταξιδιώτες, τα θέρετρα μπορεί να αισθάνονται λίγο έρημη αυτή τη φορά του έτους, και μπορείτε να διαπιστώσετε ότι δεν είναι όλα τα αξιοθέατα θα είναι ανοικτά. Οι τροπικές καταιγίδες και οι τυφώνες είναι το μεγαλύτερο αρνητικό για το ταξίδι στην Καραϊβική αυτό το μήνα και θα πρέπει να προετοιμαστείτε πριν από τα ταξίδια σας μαθαίνοντας για τυφώνες και τροπικές καταιγίδες στην Καραϊβική .

Τι να φοράτε και τι να συσκευάσετε

Δεδομένου ότι οι θερμοκρασίες θα αισθάνονται σαν το καλοκαίρι, είναι καλύτερο να συσκευάσετε τα στρώματα βαμβακιού που είναι χαλαρά τοποθετημένα θα σας κρατήσουν δροσερά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ειδικά σε νησιά όπου το κλίμα είναι πιο τροπικό και η υγρασία μπορεί να είναι ένα ζήτημα. Μην ξεχνάτε ένα μαγιό, άφθονο αντηλιακό, καπέλο και γυαλιά ηλίου. Θα ήταν επίσης καλό να πακετάρετε μερικά βροχή, σε κάθε περίπτωση. Θα θελήσετε επίσης να συσκευάσετε κάποια ρούχα dressier για την επίσκεψη ωραία εστιατόρια ή κλαμπ και περισσότερα υποδήματα που δεν είναι flip-flops και πάνινα παπούτσια.

Κρατήστε αυτές τις συμβουλές κατά νου για τη μεταφορά προσωπικών αντικειμένων: για τις κυρίες, προσπαθήστε να φέρετε μια μικρή τσάντα για να κρατήσει τα απαραίτητα, όπως τα χρήματά σας και το κινητό σας τηλέφωνο. Φέρνοντας μια μικρή τσάντα έχει δύο σημαντικά πλεονεκτήματα, δεν θα σύρετε γύρω από ένα βαρύ πορτοφόλι και όσο μεγαλύτερο είναι το πορτοφόλι, τόσο πιο εύκολο μπορεί κάποιος να τραβήξει κάτι από την τσάντα σας χωρίς να το παρατηρήσετε. Για τους άνδρες, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα το πορτοφόλι σας στην μπροστινή τσέπη του παντελονιού σας αν είναι δυνατόν, ειδικά στις πιο πολυσύχναστες περιοχές, για να αποφύγετε τυχόν πορτοφόλια.