Επισκεφθείτε το βόρειο ακρωτήριο στη Νορβηγία

Κλίσεις, απόψεις και ασυνήθιστο κλίμα στο Βόρειο Ακρωτήριο

Το Βόρειο Ακρωτήριο στη Νορβηγία στο πιο δημοφιλές ταξιδιωτικό προορισμό της βόρειας Σκανδιναβίας - και για καλό λόγο. Το Βόρειο Ακρωτήριο είναι μια μνημειώδης φυσική εμπειρία, μαζί με εκπληκτική θέα, ασυνήθιστες κλιματολογικές συνθήκες, το δραματικό γκρεμό και το γεγονός ότι μπορείτε να σταθείτε στο βόρειο άκρο της Ευρώπης.

Πληροφορίες για το Βόρειο Ακρωτήριο, Νορβηγία

Το Βόρειο Ακρωτήριο είναι ένα λόφο ύψους 1.000 ποδιών (307 μέτρα), το οποίο γενικά αναφέρεται ως το βορειότερο σημείο της Ευρώπης.

Ένα τέταρτο εκατομμύριο τουριστών επισκέπτονται το Βόρειο Ακρωτήριο κάθε καλοκαίρι, καθιστώντας τον έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της Νορβηγίας Βρίσκεται στην περιοχή του Finnmark, που ονομάζεται επίσης Νορβηγική Λαπωνία.

Η περιφέρεια του Finnmark

Στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με τη Γροιλανδία και την Αλάσκα, βρίσκετε το Finnmark. Η περιοχή Finnmark της Νορβηγίας είναι ένα άγριο και θαυμάσιο μέρος της Νορβηγίας. Στον Finnmark, οι ταξιδιώτες μπορούν να επισκεφθούν 19 μοναδικούς προορισμούς, προσφέροντας τα πάντα, από ήσυχες, ξεκούραστες διακοπές μέχρι περιπετειώδη υπαίθρια ταξίδια.

Δραστηριότητες στο βόρειο ακρωτήριο

Ενώ το Βόρειο Ακρωτήριο είναι μια θαυμάσια εμπειρία από μόνη της, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν σαφάρι για πτηνά σε μια φύση με περισσότερα από δύο εκατομμύρια θαλάσσια πτηνά ή συναρπαστικά ράφτινγκ βαθέων υδάτων τη νύχτα. Το καλοκαίρι, δεν υπάρχει ηλιοβασίλεμα. υπάρχει ο ήλιος των μεσάνυχτων .

Κατά το υπόλοιπο του χρόνου, μπορείτε να δείτε τα βόρεια φώτα (Aurora Borealis) . Μια δημοφιλής δραστηριότητα στο βόρειο ακρωτήριο είναι η πεζοπορία στα χιονισμένα βουνά και τους βράχους.

Προσέξτε για τη διάρκεια της ημέρας εδώ το χειμώνα, όμως, καθώς μπορεί να παραμείνει σκοτεινό για αρκετό διάστημα κατά τη διάρκεια των πολικών βραδιών .

Να φτάσετε στο Βόρειο Ακρωτήριο

Από το Όσλο της Νορβηγίας , οι ταξιδιώτες έχουν πολλές επιλογές για να φτάσουν στο Βόρειο Ακρωτήριο:

Βόρεια ακτή καταλύματα

Πολλοί επισκέπτες διαμένουν στην πόλη Honningsvag της Νορβηγίας, η οποία βρίσκεται κοντά στο Βόρειο Ακρωτήριο. Επιπλέον, εδώ είναι τρία μεγάλα ξενοδοχεία Nordkapp κοντά για να εξετάσει.