Δωρεάν και φθηνά πράγματα που πρέπει να κάνετε αυτό το χειμώνα στο Τορόντο

8 ωφέλιμα πράγματα για να κάνετε αυτό το χειμώνα στην πόλη

Μετά από όλες αυτές τις δαπάνες διακοπών, ίσως έχετε τη διάθεση να εξοικονομήσετε χρήματα για το υπόλοιπο της χειμερινής περιόδου. Αν συμβαίνει αυτό, έχετε τύχη. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μείνετε για να αποθηκεύσετε - το Τορόντο έχει πολλά δωρεάν και φθηνά πράγματα σε αυτό το χειμώνα. Εδώ είναι οκτώ δραστηριότητες που δεν θα σπάσουν την τράπεζα αυτή τη σεζόν.

Κατευθυνθείτε στο DJ Skate Night στο Harbourfront

Χτυπάτε τα χειμωνιάτικα μπλουζάκια βάζοντας τα πατίνια σας στο Harbourfront Center σε Σάββατο για μια νυχτερινή βραδιά DJ.

Από τις 8 μ.μ. έως τις 11 το βράδυ, η Natrel Rink μετατρέπεται σε ένα από τα μεγαλύτερα χειμερινά πάρτυ της πόλης, ανταγωνίζονται με τους τοπικούς και διεθνείς DJs που παίρνουν τους πατινέρ που κινούνται και αυλάκονται στον πάγο. Η ελεύθερη εκδήλωση διαρκεί μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.

Πήγαινε με Tobogganing

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά ελεύθερα πράγματα που πρέπει να κάνετε το χειμώνα είναι να βγάζετε ένα έλκηθρο και να κατευθυνθείτε σε έναν χιονισμένο λόφο για ένα απογευματινό έλκηθρο. Υπάρχουν πολλά σημεία για να επιλέξετε από το Τορόντο, ανεξάρτητα από το τι γειτονιά βρίσκεστε μέσα. Μερικές καλές επιλογές περιλαμβάνουν Trinity Bellwoods Park, Cedarvale Park, Centennial Park στο Etobicoke και Christie Pitts Park.

Πάρτε μια περιοδεία ζυθοποιίας

Εάν είστε fan της μπύρας, γιατί να μην ξεφύγετε από το κρύο και να μάθετε κάτι καινούργιο για το ποτό της επιλογής σας με μια περιοδεία ζυθοποιίας, πολλά από τα οποία είναι δωρεάν. 30 λεπτά δωρεάν εκδρομές στο Brewhouse του Άμστερνταμ προσφέρονται τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 4 μ.μ. και την Τετάρτη έως την Κυριακή από τις 11 π.μ. έως τις 6 μ.μ. και περιλαμβάνουν γευσιγνωσία.

Οι εκδρομές της Steam Whistle Brewery ξεκινούν από $ 10

Απολαύστε κάποια μουσική στο Φεστιβάλ Μουσικής Winterfolk

Το ετήσιο Φεστιβάλ Μουσικής Winterfolk επιστρέφει για ένα ακόμη έτος, λαμβάνοντας πάνω από πέντε χώρους στο Danforth από τις 12 έως τις 14 Φεβρουαρίου. Το φεστιβάλ μπλουζ, λαϊκής και ρίζας θα περιλαμβάνει πάνω από 150 καλλιτέχνες σε πέντε στενές σκηνές σε μια σειρά δωρεάν και αμειβόμενων εκδηλώσεων.

Τα εισιτήρια για μερικές από τις αμειβόμενες εκδηλώσεις ξεκινούν από μόλις $ 10 αν αγοράσετε εκ των προτέρων. Ένα διήμερο Σαββατοκύριακο διάρκειας τριών ημερών είναι μόνο $ 15 και θα σας μεταφέρει σε όλους τους χώρους εκτός από πέντε εκδηλώσεις με εισιτήρια.

Μάθετε κάτι στην τοπική βιβλιοθήκη σας

Η συρρίκνωση με ένα καλό βιβλίο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απομακρυνθείτε κάποιες χειμερινές ώρες, αλλά υπάρχουν περισσότερα στην τοπική βιβλιοθήκη σας, που σας δείχνουν μερικούς καλύτερους πωλητές. Μείνετε έξω από το κρύο και μάθετε κάτι νέο με ένα ταξίδι σε ένα υποκατάστημα κοντά σας. Οι βιβλιοθήκες του Τορόντο προσφέρουν μια σειρά από δωρεάν μαθήματα που καλύπτουν τα πάντα, από τη βιοτεχνία και τα χόμπι έως τις τεχνολογίες, την υγεία και τις δεξιότητες αναζήτησης εργασίας σε πολλά άλλα θέματα.

Εξερευνήστε έναν εσωτερικό κήπο

Προκαλέστε το χειμώνα δεν υπάρχει για μερικές ώρες με μια επίσκεψη σε έναν από τους εσωτερικούς κήπους του Τορόντο που βοηθούν να κρατήσει το καλοκαίρι ζωντανό όλο το χρόνο. Τρεις ελεύθεροι εσωτερικοί κήποι για να εξερευνήσετε στην πόλη αυτό το χειμώνα περιλαμβάνουν Centennial Park Conservatory, Allan Gardens Conservatory και Cloud Garden. Και οι τρεις προσφέρουν την ευκαιρία να ξεχάσουν για λίγο το κρύο για λίγο και να δείτε κάποια όμορφα τροπικά φύλλα.

Ελέγξτε τη δημόσια τέχνη από τη λίμνη

Συγκεντρώστε και κατευθυνθείτε προς το ανατολικό άκρο του Τορόντο για να δείτε τους Χειμερινούς Σταθμούς, όπου ομάδες καλλιτεχνών και σχεδιαστές θα μετατρέψουν σταθμούς ναυαγοσώστη κατά μήκος της προκυμαίας από το Woodbine έως τις λεωφόρους Victoria Park σε προσωρινές εγκαταστάσεις διαδραστικής τέχνης.

Η έκθεση ανοίγει στις 15 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Αποδράστε σε εσωτερική πισίνα

Μπορεί να μην σκέφτεστε να κολυμπήσετε όταν σκέφτεστε για το χειμώνα, αλλά η κατάδυση σε μια εσωτερική πισίνα μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποφύγετε τα χειμωνιάτικα μπλουζάκια και να αισθανθείτε σαν να είναι ακόμα καλοκαίρι. Η πόλη του Τορόντο λειτουργεί 65 δημόσιες εσωτερικές πισίνες στην πόλη, ώστε να έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά το πού να κάνετε μια βουτιά. Η είσοδος στις πισίνες είναι δωρεάν.